Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 121
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 665
  • При децата ми
Момичета, имам втори имейл от "Куинс". Бихте ли казали как завършва телефонния номер на Диана? 8660 ли беше?
Ето го и втория имейл:

Здравейте отново,

Пиша с корекция на предишния имейл, където 2те лица бяха разменени
погрешка:

Лицето ******6505 Дочка е печелившата с манипулираната бележка, чиято
фамилия отговаря на написаната от вас и тя ще бъде дисквалифицирана.

Другия проверен печеливш е "******7853 Диана" - чопър чиято фамилия не е
тази, която написахте долу и там всички правила са спазени. Ако визирате
друга Диана от списъка с печеливши моля да ни уведомите.

Поздрави,

# 1 666
  • Някъде там, ела и провери...
Подарени !

Подарявам 5000мв на Yettel, ако са нужни на някой

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 15:16 от Xepka

# 1 667
  • Сф
Хриспа, а защо не им предложиш да проверят всички бележки поне от това теглене ? Защото Диана не е само една Simple Smile В крайна сметка , ако чакат от нас конкретен сигнал ,малко ще откажат доста народ да купува соковете  , щом минава номера . Аз не очаквах, че минава при Куинс , ама ето че...И занапред в други игри ( те пускат често ) ще е добре да сканират като че ли.

# 1 668
Д. Леонардова - XXXXXXX600
Тази е в саяс, тя не е ли от клана?

# 1 669
Да, наистина, нека да проверят всички бележки на печеливши и при некоректност, да теглят нов човек. Защо трябва да чакат нас, да им вършим работата?!

# 1 670
Все едни и същи!И аз се чудя как успяват във всяка игра да се уредят и в повечето случаи цялата фамилия.В Куинс с 4 бележки и нищо😔Щом позволяват с фалшиви бележки да се играе,аз приключвам с техните продукти и игри.

# 1 671
Преди малко получих награда от Eucerin мицеларна вода. Бях сигурна, че съм от първите 100, веднага се регистрирах след обявяване. Може ли да споделите дали снимката от имейла беше с 3 продукта или само с 1. Моя е от 16.11.23г 14:31ч

# 1 672
  • Пловдив
в мейла, който изпращаха си пишеше, ако си от първите 100. Някъде назад в темата бях пуснала скрийншот

# 1 673
Ако не се лъжа първите 100 са с по три продукта.

# 1 674
Преди малко получих награда от Eucerin мицеларна вода. Бях сигурна, че съм от първите 100, веднага се регистрирах след обявяване. Може ли да споделите дали снимката от имейла беше с 3 продукта или само с 1. Моя е от 16.11.23г 14:31ч

[/quote
Моят имейл е от 11.46 и не съм от първите 100. Просто изпращат един от 3те продукта на снимка на останалите регистрирани

# 1 675
Сега търсих телефона на Дианчето в сайъс, но не го намерих.
НО забелязах име Н. ТОМОВА, печеливша в предната им игра за преса ремингтън, и сега за кутия с продукти, само че с различен телефонен номер. Колко пък да е случайност Н. ТОМОВА да са две различни дами??? И на тях ли всеки път трябва да се пише???
Браво на Куинс, за бързата реакция, но аз ако съм на тяхно място щех да проверя всички изтеглени, като виждам, че има нередност.

# 1 676
  • ЛОВЕЧ

В мейла пише,че си сред първите 100

# 1 677
  • у нас
В имейла пише дали си от първите 100 в Юсерин. Нищо не съм получила още от тях, но 3 продукта някой, изобщо, получи ли?
От Талодерма получих очен гел. Почти ги бях отписала.
Няма ме в Куинс за пореден път. Ама, при такива фалшиви бележки, що ли се чудя.
Честито на спечелилите от игрите днес и тези дни!

# 1 678
  • При децата ми
Хриспа, а защо не им предложиш да проверят всички бележки поне от това теглене ? Защото Диана не е само една Simple Smile В крайна сметка , ако чакат от нас конкретен сигнал ,малко ще откажат доста народ да купува соковете  , щом минава номера . Аз не очаквах, че минава при Куинс , ама ето че...И занапред в други игри ( те пускат често ) ще е добре да сканират като че ли.

Написах им и се надявам да ги проверят.

Редактирам се, току-що получих още един имейл от "Куинс":

Здравейте отново,

Следим внимателно за лица, които си служат с измама, за да печелят от различни игри и проверяваме  всеки сигнал от потребители.

Всички касови бележки се проверяват много внимателно преди да бъдат публикувани като печеливши и ако има съмнение, че някой от изтеглените потребители не отговаря на условията за участие бива дисквалифициран веднага. Публикуваните печеливши са тези, които са изтеглени от софтуера и преминали ръчна проверка за спазване на правилата.

Поздрави,

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 15:23 от Hrispa76

# 1 679
Заради зачестилите манипулации на бележки, е редно всеки един организатор, да си вземе поука и стриктно да проверява бележките на печелившите, все пак не отнема много време. Диана, клана са си престъпници, спечелили чрез измама, стотици награди на доста висока стойност, през годините. Темата се чете от организатори, за това апелирам да проверяват, за да е всичко коректно спрямо всеки един  честно играещ.

Общи условия

Активация на акаунт