Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 130
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 680
От Eucerin получих подарък, 3 продукта, но помолих сестра ми да ги вземе и не съм ги прибрала още.

Зарадваха ме, с удоволствие ще пробвам продуктите им.

От никъде другаде - нищо! Какво ли не регистрирах... Не и не!

От ivayla.bg ми хареса кремчето за акне, повлия добре на дъщеря ми. Поръчах си крема, много приятна и лъчезарна дама ми се обади, за да ме пита на колко години е детето, за да й сложат подаръче. Определено е мило и ме спечелиха за клиент!

# 1 681
Леонардова я намерих в кунс  с име Янка!

# 1 682
  • при късмета
Заради зачестилите манипулации на бележки, е редно всеки един организатор, да си вземе поука и стриктно да проверява бележките на печелившите, все пак не отнема много време. Диана, клана са си престъпници, спечелили чрез измама, стотици награди на доста висока стойност, през годините. Темата се чете от организатори, за това апелирам да проверяват, за да е всичко коректно спрямо всеки един  честно играещ.
Само, че проблема не е в организаторите. Провеждат играта, теглят печеливши и се свързват с тях от агенциите, които са наети за това. Там са схемите и проблемите. Иначе, от организаторите зависи само да ги натиснат или контролират, когато получат сигнал. Някои го правят, като Куинс, браво за което, но някои и пръста си не мърдат и разчитат единствено на агенцията.

За протокола, няма ме в Куинс

# 1 683
Е не може да бъде. Влязох в стария и новия списък на Syoss 🙄. Направо ми стана лошо.
З. Смилинска
О. Бабаеленова
Ц. Команова
В. Русинова
И. Сотирова
Й. Кръстева
М. Русева
М. Петкова
Г. Бешев
И. Шалаверова
С. Златанова
М. Делчев с два различни номера в двата списъка
Н. Томова с два различни телефона в двата списъка.
Всички тези хора са печеливши в предната И в тази игра на syoss. Потресена съм. За мен това е писта мафия. Нямам думи.
На  кой имейл да пиша на сайъс. Апелирам всички участващи да им пишат.

# 1 684
Проблемът е и в организаторите. Ако са коректни, ще изискват от агенцията точно и справедливо провеждане на всяка една игра. Проверката е в основата, а натискът в момента явно трябва да бъде от нас. Аз също писах на Куинс и за в бъдеще смятам да пиша на всеки един организатор. Аман от тарикати…

# 1 685
След цял ден тичане по лекари с децата и свекървата имам изненада от Куинс- чопър, исках фраера, та ако някой е навит на размяна с доплащане насреща съм, иначе ще отиде за коледен подарък на родата.
С 1 бележка бях в Куйнс.

# 1 686
Спрях да играя в игри , за които е ясно , че смисъл няма . Аз си купувам продукта , играя с 1 бележка и съм с чиста съвест ВИНАГИ!
П.с. Получих мейл , че съм избрана в една.бг и Пепко ! Втора награда за Декември след Юсерин 😁
Радвам се , защото това ми е късмета ! Успех на всички!

# 1 687
Тъкмо влизам да пиша за това, че при организаторите или наетите от тях фирми, е пробойната. Защо ще чакат сигнал, за да проверят бележките? Разбра се великите "късметлии" как печелят, а честно играещите само се надяват, ако остане нещо за тях. Независимо от качените снимки да изискват оригинал на бележката, не изисква много усилия. Фамилиите се роят, ще заменят познатите имена с нови.

# 1 688

Падам си от смях! Една игра - 2ма победители с кошници ! Ооо,изненада,ама те в едно домакинство и двамата! 🤣🤣🤣🤣 Голям късмет!

# 1 689

Падам си от смях! Една игра - 2ма победители с кошници ! Ооо,изненада,ама те в едно домакинство и двамата! 🤣🤣🤣🤣 Голям късмет!
И аз много се смях. Мислех да им пиша на Мургаш

# 1 690
Точно това щях да напиша….
Единия профил е на жената, другия профил е общия им семеен Joy
Гледам в отбелязани и в други игри са печелили по същия начин - на NAN бебешките млека..
Жената си участва от нейния, мъжа й пише от общия Joy

# 1 691
  • София
Тези хора съвсем започнаха да се излагат..

# 1 692
Преди малко получих награда от Eucerin мицеларна вода. Бях сигурна, че съм от първите 100, веднага се регистрирах след обявяване. Може ли да споделите дали снимката от имейла беше с 3 продукта или само с 1. Моя е от 16.11.23г 14:31ч

Аз съм от първите 100 и преди малко получих три продукта, майка ми и сестра ми не са и получиха по един

# 1 693
  • София

А hollymollygal, която/който печели таблет не е ли от същото семейство?Sweat Smile

# 1 694
Е не може да бъде. Влязох в стария и новия списък на Syoss 🙄. Направо ми стана лошо.
З. Смилинска
О. Бабаеленова
Ц. Команова
В. Русинова
И. Сотирова
Й. Кръстева
М. Русева
М. Петкова
Г. Бешев
И. Шалаверова
С. Златанова
М. Делчев с два различни номера в двата списъка
Н. Томова с два различни телефона в двата списъка.
Всички тези хора са печеливши в предната И в тази игра на syoss. Потресена съм. За мен това е писта мафия. Нямам думи.
На  кой имейл да пиша на сайъс. Апелирам всички участващи да им пишат.

Много се ядосах и се обадих на този номер  [02/806-39-23[. Казаха, че ще предадат на колегите, организиращи играта и че е възможно да има техническа грешка. Ако и други сигнализират, е възможно да се занимаят със случая. За протокола, бях с 5 бележки.

Общи условия

Активация на акаунт