Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 124
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 695
Някакво развитие с Макдоналдс?
Аз им писах на Месинджър и нищо!
Аман от тях, и миналата година се **раха, и тази също.

# 1 696
Сигурно сте писали, но не помня. Милка с кой куриер работи? Спечелих продуктов пакет и ще им звъня.
Говорих с "Милка" на посочения в смс-а телефон. Работят с техен куриер, който трябва да види касовата бележка. Може да им се предостави копие, но задължително да се покаже касовата бележка.
Дописвам се: Да очаквам наградата след 45 дни.

# 1 697
Аз писах от контактите в приложението на Макдоналдс, но никаква реакция до сега.

# 1 698
# 1 699
  • София
Пристигна наградата ми от ФБ-Таблет,към който за радост и изненада,има и подаръчна кошница "Божурка"❤️

# 1 700
На мен ми е супер обидно това, че все едни и същи печелят с рисувани бележки. И хич не ме интересува, че двете дами, които тук непрекъснато се коментират, ще бъдат дисквалифицирани, защото, първо, едва ли са само те и второ, аз колкото бележки съм регистрирала и колкото неща съм събирала, които нямат по една година изяждане, изпиване и употребяване, чисто прецакана съм си. Просто за мен е лош организатор, който чака сигнал, за да си провери бележките. То томбола ако беше само с регистрация, бих имала по-голям шанс, при условие, че всеки тогава поне ще може да се регистрира само веднъж. А тук какво се получава, баламите да купуват, а ние наградите ще ги раздаваме на тези, които рисуват. И какво като ги анулират, в предишните тегления на Куинс дори и Дочка и Диана, и други подобни да не са спечелили, и аз не съм спечелила, защото шансът ми е бил супер малък с тяхното участие и с това на други като тях. А аз честно казано се съмнявам да участват само с тези имена и телефонни номера, ние например, сме двама у нас, а ползваме 4 номера.
Много се подразних. Извинете, че избухвам,.

# 1 701
  • София
На мен ми е супер обидно това, че все едни и същи печелят с рисувани бележки. И хич не ме интересува, че двете дами, които тук непрекъснато се коментират, ще бъдат дисквалифицирани, защото, първо, едва ли са само те и второ, аз колкото бележки съм регистрирала и колкото неща съм събирала, които нямат по една година изяждане, изпиване и употребяване, чисто прецакана съм си. Просто за мен е лош организатор, който чака сигнал, за да си провери бележките. То томбола ако беше само с регистрация, бих имала по-голям шанс, при условие, че всеки тогава поне ще може да се регистрира само веднъж. А тук какво се получава, баламите да купуват, а ние наградите ще ги раздаваме на тези, които рисуват. И какво като ги анулират, в предишните тегления на Куинс дори и Дочка и Диана, и други подобни да не са спечелили, и аз не съм спечелила, защото шансът ми е бил супер малък с тяхното участие и с това на други като тях. А аз честно казано се съмнявам да участват само с тези имена и телефонни номера, ние например, сме двама у нас, а ползваме 4 номера.
Много се подразних. Извинете, че избухвам,.
Определено не е коректно, най-честно ще е всеки да има право на 1 бележка и толкоз, но и тогава ще има злоупотреби. "Тарикатите" винаги намират начини.

# 1 702
# 1 703
Радвам се че се вслушаха в коментарите ни.

# 1 704
Е не може да бъде. Влязох в стария и новия списък на Syoss 🙄. Направо ми стана лошо.
З. Смилинска
О. Бабаеленова
Ц. Команова
В. Русинова
И. Сотирова
Й. Кръстева
М. Русева
М. Петкова
Г. Бешев
И. Шалаверова
С. Златанова
М. Делчев с два различни номера в двата списъка
Н. Томова с два различни телефона в двата списъка.
Всички тези хора са печеливши в предната И в тази игра на syoss. Потресена съм. За мен това е писта мафия. Нямам думи.
На  кой имейл да пиша на сайъс. Апелирам всички участващи да им пишат.
В този и предният, и по предният списък ме има, като печеливша. Играя във почти всяка игра с 1 или 2 бележки. Харесвам и използвам прод.на на "Syoss" затова рег.и ММ, който също е спечелил в двата списъка. 
Определям го, като късмет, защото моя приятелка участва и в 3-те игри Syoss- не спечели.
Печелившите от "Syoss" да погледнат папка" Спам" за контактна форма, аз попълних данните и след 2-3 ч. получих ваучерът на имейлът.

# 1 705
Някакво развитие с Макдоналдс?
Аз им писах на Месинджър и нищо!
Аман от тях, и миналата година се **раха, и тази също.
Аз получих отговор в Месинджър.

# 1 706
Днеска много съм изпуснала явно.Няма ме никъде,но това е супер,защото ще ми провърви в здравето сигурно 🤣Аааа забравих печеля шоколадов чипс от една умряла игра🤣
Пс.Тия от Куйнс като си проверяват толкова старателно бележките,защо са допуснали такъв печеливш?От както спрях да се впрягам ми е толкова по-добре.

# 1 707
Куинс  ми върнаха,че са били проверени всички бележки и нямало некоректни!Писали са ако имам съмнения за конкретно име да им пиша 😂Приключих с тях!Сайъс имам чувството ,че е списъка от предишната им игра .Май май приключих за тази година.

# 1 708
Преди 10 мин получих обаждане от Нутела,а току-що и имейл.Сайъс утре и аз ги атакувам.Днес ми беше натоварен ден(не по хубави поводи)и само ви четях.

# 1 709
  • Бургас
Офф и тия големите награди по 20 лева голяма тайнственост голямо чудо...

Ако е Коледа, значи е Pepco!
Играта на Pepco вече приключи, но все още можеш да разгледаш стаите в къщата на Pepco и да видиш кои са продуктите, които останалите си пожелаха за Коледа.
Честито на печелившите М.Й., А.Б., Н.К., М.Д., К.Б., В.П., М.К., Н.И., Н.С., В.Й., В.И., В.А., А.С., Т.Т., С.М., Ж.П., Д.С., С.П., К.Л., П.С., Г.Е., Г.А., Г.П., Р.А., К.В., Д.Ж., Б.Д., Р.М., М.К. и Е.Г. Очаквайте организаторите да се свържат с вас относно получаване на наградите.
В инстаграм ли е това?
Играла съм в Пепко,и във фейса и в инстаграм,виждам като моите инициали,но ме са ме тагвали и не знам,дали съм аз.
Търсих из няколко поста във фейса,но нищо не открих.

Общи условия

Активация на акаунт