Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 069
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София, Дружба 2
И дъщеря ми не е получила още мострата от Юсерин от 16.11. и им писах преди малко. Нещо наистина започна да ми се отщява от игрите, че докато си събера наградите и побелявам. Пък и тези с фалшивите бележки..... Дано повече организатори да започнат да проверяват бележките!

# 1 921
  • у нас
На Юсерин къде им пишете? И получавате ли отговор от тях?

# 1 922
На Юсерин къде им пишете? И получавате ли отговор от тях?
eucerin.bulgaria@beiersdorf.com Това е @  на който аз им писах. Получих отговор след около 1 час.

# 1 923
Да се похваля с чиния от КК.

# 1 924
Пристигна и моето гелче на Юсерин.Много му се израдвах и даже вече го изпробвах.На първо четене ми хареса.

Опитах и в Милка за одеало...Еми не.Ще съм благодарна ако някой помогне с магия.
И аз много искам някой да сподели магията на Милка! С 5 бележки и се боря за одеалце на детето, но не успявам! Ставах и нощем да играя и едно голямо НИЩО!

# 1 925
Какво носят Европът? Получих съобщение на вайбър, но не съм имала обаждане да печеля нещо, май ще има малко коледно чудо Simple Smile Имам телефон на курера, но не вдига.

# 1 926
Писах на Макдоналдс, "споделиха" ми, че имат технически проблем. Поискаха ми данни, за да ми се обадят и дотам. Нито обаждане, нито е-мейл. Та и аз от недоволните от тях.

# 1 927
  • София
Какво носят Европът? Получих съобщение на вайбър, но не съм имала обаждане да печеля нещо, май ще има малко коледно чудо Simple Smile Имам телефон на курера, но не вдига.
Ваучерите на Шуменско от Фантастико.

# 1 928
КК са качили печелившите и в приложението. Вече съм сигурна,че мога да седна и да поплача,че за мен колонка няма... 😭😭😭

# 1 929
Благодаря за МБ на Йетел, които получих преди малко от съфорумка ! ❤️❤️❤️
Прекрасен и успешен ден на всички в групата !

# 1 930
  • у нас
КК са качили печелившите и в приложението. Вече съм сигурна,че мога да седна и да поплача,че за мен колонка няма... 😭😭😭
Шу, компания приемаш ли?

И аз писах на Юсерин на този имейл, който Моника сподели /благодаря ти/. Гледам си пощата на 15.12 съм им писала, но нямам отговор. Явно няма да ми отговорят.

# 1 931
Сестра ми днес получи кафемашината от играта ма Престиж в ИГ

# 1 932
Приемам.... Бях обещала на мъжа ми,че ще се опитам да я спечеля... Давам всичко от себе си, винаги когато има игра за JBL. У дома обичаме постоянното присъствие на музика, а в гората ни трябва един такъв помощник. Малкия и той е абсолютно зарибен - на 1,5 година танцува Трилър на Майкъл Джексън от сутрин до вечер.. 😁😁😁😁😁
Ще ми кацне някой ден 🙏❤️

# 1 933
Скрит текст:
Цитат
Ваучерите на Шуменско от Фантастико.
[/quote]

В нашия край няма Фантастико.
Ако искат бележка не съм подготвена, ще стане ясно към обяд ще мине куриера Simple Smile  ще споделя.

# 1 934
  • София
Може ли да ми кажеш къде точно са обявени, че аз не ги намирам?

Общи условия

Активация на акаунт