Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 197
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 935
КК са качили печелившите и в приложението. Вече съм сигурна,че мога да седна и да поплача,че за мен колонка няма... 😭😭😭
Може ли да ми кажеш къде точно са обявени, че аз не ги намирам?

Приложението,отиваш долу в дясно на "Още" и от там на "Новини". Ще ги намериш там.

# 1 936
  • Дупница
25:0 за Милка

# 1 937
И при мен е много зле с Милка. Някой ако предлага помощ, насоки, всичко приемам 😁

# 1 938
Днес ми дойде книгата от жените бг. Чудесно опакована, и с пожелание. Инче книгата не ми хареса, очаквах да е с повече илюстрации. Мислех да я добавя като коледен подарък за малкия, но няма да е очарован. Подходяща е за възраст 7-11 като гледам. Някой ако желае размяна за нещо...
 🎈🎈🎈Някой да предлага машина за захарен памук?
https://

# 1 939
  • ШУМЕН
Получих си подаръка от Eucerin, подарък от Vivasan Bulgaria от фейсбук игра и кошница от Maggi - бележката я регистрирах на името на дъщеря ми  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Имам код за продукти на 20% Praktis  и код 5% допълнителна отстъпка от намалената цена на всички продукти от марката "Black Sea"  в Ozone.bg. Някой ако иска да пише

# 1 940
На кой тел.номер мога да говоря с организаторите на играта на Куинс?
ММ купил сокчета, а щерката взела че писала с флумастер на гърба на бележката, отпред са излезли странни драсканици.

# 1 941
25 бележки??? Да не би да имате магазин и да си ги фабрикувате там?

# 1 942
Здравейте!Носят наградите от Милка.

# 1 943
  • Дупница
25 бележки??? Да не би да имате магазин и да си ги фабрикувате там?
3 семейства сме и се яде много шоколад всеки ден.

# 1 944
Здравейте!Носят наградите от Милка.
Европът е куриерът. Получих много симпатичен продуктов коледен пакет.

# 1 945
На кой тел.номер мога да говоря с организаторите на играта на Куинс?

0896832959 от този номер ми звъннаха за наградата.Успех!
ММ купил сокчета, а щерката взела че писала с флумастер на гърба на бележката, отпред са излезли странни драсканици.

# 1 946
Какво носят Европът? Получих съобщение на вайбър, но не съм имала обаждане да печеля нещо, май ще има малко коледно чудо Simple Smile Имам телефон на курера, но не вдига.

ще мрънкам много много много Sad участвам почти във всички   активни игри и от никъде нищо....
пратката ми се оказа, новата ми дебитна карта, която бях подала за подновяване през приложението на уникредит....

# 1 947
  • Бургас
Чудя се,Даре,кога ще публикуват печелившите?
Срока на играта беше 17.12 и до 15 дни ще обявят.
Най-вероятно ще е след коледа.

# 1 948
  • Тук и там
Чудя се,Даре,кога ще публикуват печелившите?
Срока на играта беше 17.12 и до 15 дни ще обявят.
Най-вероятно ще е след коледа.

Деър пращат имейли на печелившите за валидиране на бележките.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 13:48 от Ка Тя 644548

# 1 949
  • При децата ми
Получих преди малко имейл от Юсерин, че не могат да ми изпратят мостричката, защото ми изгубили телефона и да попълня формата пак. Попълних я и хоп - изненада - печеля моста, която ще ми изпратят след един месец. Та не само не печеля, ами и мострички не получавам Sad Но ретрограден Меркурий е все пак, дано след 3ти Януари се оправи положението

Абсолютно същия имейл получих вчера и аз. А, бях сред първите 100. Отиде още един месец чакане!
По повод забавянето на награди, бях спечелила вода за уста на 26.11 и във вторник реших да им пиша имейл.
Не щеш ли вчера наградата беше тук! Та така с чакането на награди и удоволствието от това да получиш наградата навреме!

Днес сутринта имах обаждане от куриер, че е на адрес за термоса от "Кока-Кола" и наградата от играта на "Феъри".

Общи условия

Активация на акаунт