Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 765
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 160
И мен ме няма в Лидл, честито на печелившите. Имам 20% отстъпка на продукти за Практис

# 2 161
  • В страната на бурите
Чакам ваучер от Шуменско от Фантастико. Всички ли си ги получихте?
Майка ми още не е, но тя както писах е явно от резервите, понеже получи смс на 15-ти. Казали са й, че може и след Нова година да ги доставят.

# 2 162
  • sofia
Чакам ваучер от Шуменско от Фантастико. Всички ли си ги получихте?
Майка ми още не е, но тя както писах е явно от резервите, понеже получи смс на 15-ти. Казали са й, че може и след Нова година да ги доставят.

При мен са си от първите ваучери, заявен си е, уж всичко точно.Писах им в контактната форма, пък ще видим.... и на финиш още не мога да регистрирам, о тя вече е свършила даже!

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 12:16 от Подскок-скок

# 2 163
Не можах да изчета всичко, че бях доста странички назад.
За втори път печелим от приложението на КК, първия път беше тава, сега геймърска мишка е спечелил мъжа ми, много е доволен, защото без мишка не може. 😂
И аз преди Коледа получих изненада от Юсерин, даже не помнех, че съм участвала.

Имам и спечелен Коледен комплект от Престиж от 12.11, който уж до 4 седмици щяха да доставят. Има ли и други неполучили наградата си?

# 2 164
Не можах да изчета всичко, че бях доста странички назад.
За втори път печелим от приложението на КК, първия път беше тава, сега геймърска мишка е спечелил мъжа ми, много е доволен, защото без мишка не може. 😂
И аз преди Коледа получих изненада от Юсерин, даже не помнех, че съм участвала.

Имам и спечелен Коледен комплект от Престиж от 12.11, който уж до 4 седмици щяха да доставят. Има ли и други неполучили наградата си?
От Престиж и аз чакам , но тъй като 4- те седмици изтекоха точно по празниците, мисля първите работни дни на Новата година да им пиша.

# 2 165
  • Под Слънцето
Звънях им аз  преди час на Фийлд тийм за фраера. Казах, че днес са точно 4 седмици от спечелване и валидиране на кб. Питах и за чувала с бисквити. Той , от другата игра, беше преди фраера. Ма срокът бил  45 дена, не 4 седмици както ми пише в мейла за валидиране. И ще ги пратят след празниците.

# 2 166
  • при късмета
И аз от Престиж чакам ваучер, а не от Киунс и Фантастико. Този от Куинс го получих. Защо тогава пишат 4 седмици, като срока е различен. Писах им аз да ги питам, ама още не са ми отговорили

# 2 167
Подарявам ваучер за "eMAG" - 10лв. - валиден до  02.01.2024г. и важи за поръчка над 50лв.

- ПОДАРЕН

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 13:56 от Станимир Иванов 641942

# 2 168
Днес нали е работен ден, подкарах ги Престиж. 😂 Веднага ми отговориха, че ще си получа наградата, да имам търпение.
Тъй де, не съм умряла за комплекта, ама нали все пак е коледен, очаквах да дойде около Коледа.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 14:58 от pgeober

# 2 169
  • Плевен
Познати ли са Ви следните телефонни номера?

На първия (най-долния на снимката) успях да вдигна, но на моето неколкократно "ало, ало" имаше само мълчание отсреща и след 7-8 секунди затвориха. На следващите два, въпреки, че телефона ми бе все още в ръцете въобще не успях да вдигна, защото още докато посегнех и прекъсваше позвъняването.
И всичкото това в рамките на 3 минутки!? Thinking

# 2 170
Подарен.
И аз подарявам ваучер за "eMAG" - 10лв. - валиден до  31.12.2023г. и важи за поръчка над 50лв, за продукти предлагани от еМAG

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 15:31 от Chris Chris

# 2 171
Абсолютно същото и при мен с този последния, вдигнах и след 3 секунди ми затвориха, а сега не мога да го набера... при мен обаче е +359 88 609 7031
Някой да има някаква идея?
Познати ли са Ви следните телефонни номера?

На първия (най-долния на снимката) успях да вдигна, но на моето неколкократно "ало, ало" имаше само мълчание отсреща и след 7-8 секунди затвориха. На следващите два, въпреки, че телефона ми бе все още в ръцете въобще не успях да вдигна, защото още докато посегнех и прекъсваше позвъняването.
И всичкото това в рамките на 3 минутки!? Thinking

# 2 172
Ще обявя бойкот на Лидл. С две участия съм и НИЩО. Що бири и цигари купих да допълвам до 40 лв. И то 10бр. по 40 лв. Rage

# 2 173
Ще обявя бойкот на Лидл. С две участия съм и НИЩО. Що бири и цигари купих да допълвам до 40 лв. И то 10бр. по 40 лв. Rage
Лидл ни е основния магазин за пазаруване с 8 участия ( много подаръци  купихме  от там)  никога освен стикита не сме печелили от тях 🤣 но от чужбина в БГ лидл има бая спечелили 😁

# 2 174
Мен традиционно не ме обичат лидл,а ни е основен магазин за пазар и бях с пет участия.Гледам от трето теглене има двама отпаднали,интересно защо са дисквалифицирани и дали са изтеглени други на тяхно място.
И в dare ме няма,май само куинс чакам и дм.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 15:59 от Лещичка 💙💚

Общи условия

Активация на акаунт