Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 282
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

И ние се изпразнувахме снощи,  дано все така да ни е пълна трапезата🙏 Само дето брат ми аварира и лежа в леглото с 39 градуса температура...

20.04 часа на 25.12. Фитнеса срещу заведението в което съм е пълен с трениращи.То и аз съм кукуригу, ама тия ме бият по точки Simple Smile

При нас беше автомивката на самообслужване... Като отивахме към мама имаще 3-4 ентусиаста да си мият колите, бая им се почудихме. И, за да не останем по-назад, като тръгвахме и ние минахме да измием наща 😆😆😆

Днес малко шетня из двора, че времето е разкош, а той е дармадан. Ама първо кафе и закуска.

# 631
  • Бургас
Аз вчера цял ден се търкалях по дивана, веднъж станах, за да си получа коледния бонус, и после към 17 ч, за да тръгваме към нашите. Едно мързеливо ми беше, ни ми се ядеше /до вечерта бях само на филия с масло/, ни ми се говореше /честитките за Коледа съм ги оставила за днес/. Вечерта изкарахме спокойно у нашите, хапнахме, пийнахме, измих чиниите и си тръгнахме Joy Майка нещо не беше добре снощи, ще видим днес как ще е и дали ще има друг след нея.

Пореден пролетен ден ще е днес, ще гледам да се поразходя със скъпа дружка.

# 632
  • Бургас
Ние отиваме на морето да пием кафе, после ще метнем мола с малката. Официалната причина е че ще купуваме подарък на ММ, тъй като днес било денят на бащата. Неофициална е да си купим някакви неща за нас Simple Smile

# 633
  • Бургас
Добро утро!🎄

# 634
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Честита Коледа, прекрасни момичета!
Здраве, късмет, благополучие!
Лин, честит рожден ден!
Бъди здрава и все така духовита!
Честити да са всички именици.
Корз, гуш.
Аз още реанимирам от коледния банкет....
Както каза Али старост-нерадост.....(а аз съм доста по-стара).
Прекалих с танци, вино (ми и пих три вида вино)... та сега празнично съм безалкохолна....
Почива ми се, но ще излизам за подаръци и ще се виждаме с приятели.
Имам нужда да си почина от празнувания...
А имам много работа вкъщи.
Хубав ден!

# 635
  • Germany
Добро утро!
Днес до 9,00 спахме с Ина. Как ще влизаме в ритъм след НГ не знам. Тук вчера и днес нищо не работи и човек иска не иска си почива вкъщи Simple Smile За довечера сме се разбрали да се видим с приятели, но ми се иска да е на кръчма, а не не знам дали ще има работещи. Иначе времето е топло и тук, но няма грам слънце и е едно сиво по цял ден. Май няма да имаме зима тази година.
Хубав и мързелив ден на всички!

# 636
  • Бургас
Чаках 35 минути на опашка в Зара,за да купя две блузи на децата с по 5 лева намаление Simple Smile Само аз мога да си причиня това

# 637
  • на Мелмак
Ооо, то сега започват намаленията, верно. Grinning
Аз отметнах Джъмбо, взех си кутии и разни домакински неща, които все забравям и до Пепко се разходих, от там взех една торба свещи.
Вече мога да полегна Yum

# 638
  • Бургас
Нас пък татко ни води на сладкарница за Деня на бащата Cake Сега ще се пошматкаме със сестра ми из Центъра, а до 17 ч трябва да реша дали искам да си причиня филма "Диада". Вики се е размрънкала, че ще водят племенницата, а аз на нея не съм ѝ давала.

В момента чета "Феноменът Зара", евала на собственика на Индитекс.

# 639
Честита Коледа!
Изпуснах ви, над седмица не съм ви чела.
Посрещнахме Коледа в Брашов. Сами. Апартаментът е много функционален и приятен, дори елха има. на Бъдни вечер и сняг имахме. Дядо Коледа оставил и подаръци за децата, бяха се притеснили, че той няма да ги открие на друг адрес. 🤣

# 640
Честита Коледа дами. Нека дядо Коледа ви донесе мир в душата и любов в сърцето.
Ние изкарахме прекрасно, в 9 вечерта се прибра последното дете от работа. Отварянето на подаръците беше епично- навсякъде хартийки и панделки. Децата слязоха и до плажа, моето чак се и изкъпало ( чудех се защо му е раницата на гърба). Днес термометъра показваше 24.

# 641
  • София
Ние днес отскочихме до Сърбия да заведем свекърите и баща ми на разходка. Много са доволни.
Иначе 3 поредни вечери само трапези вкъщи. Само днес ще имам почивка и утре пак ще събирам цялата рода на рожден ден на щерката. Вчера и именния ден не си усетих, както трябва. Дано следващите почивни дни са с по-малко нерви.

# 642
  • някъде ... тук ...
Поздрави от Термопилите Simple Smile
Прибрахме се от село, обядвахме и тръгнахме. Децата си имат свои планове за дните преди и НГ. Ние щипнАхме. Живот и здраве, смятаме да празнуваме в Нафплио, Гърция.

# 643
  • Бургас
Роди,със здраве да си носиш името! Макар и със закъснение,от сърце ти го желая!❤️🍀
Тази година,всичко което може се обърка и даже не съм честитила празника на интернет обществото в телефона ми!
Като се замисля,само с шефката,колежката и колегата ми и свекърва си чух вчера! В някаква странна дупка съм 😔

# 644
  • на Мелмак
Добро утро,
Ама така хубаво се наспах.... Simple Smile
Вчера имахме много хубав ден, приятен, спокоен.
Карзче, чета те и съчувствам Hug
Роди, честити да сте във вашия дом, здрави и щастливи!
Аз се ядосвам на свекърва ми, но то там вечно е така. Дойде на бъдни вечер и Коледа болна, без вкус и обоняние. Не можеше да стане от леглото, но зор да ни зарази. Ние като сме болни изобщо не се вясва, тя и попринцип не идва де. Но сега беше зор някакъв. Та сега с ММ пием хапове. Опитваме се да не се разболеем.
Днес и утре, работа задачки. Трябва да приготвя някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт