Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 464
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Благодаря ви за палците! Не е съвсем идеална ситуацията, но не е нещо сериозно.

# 91
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вчера имах кошмарно натоварен ден....
Митето поне е с чисти гърди...
Но е пълно с болни. 2 часа чакахме...
Днес също ще е лудница...
Дежурна, 8 часа, родителска среща....
И... елхата все още не е украсена.
Трябва да мина колата на преглед, но днес нямам кога.
Трябва да се храня разумно... качих още 2 кг към многото, които имам...
Хубав ден!

# 92
Добро утро!
Боби, имаш време за елхата. Виж, за подаръците, ако още знаеш какви ще са- си закъсняла.
Хубав ден от мен!

# 93
  • Бургас
Добро утро! Хубав ден!🍀

# 94
Добро утро, банда!
не знам Фонсе дали се е сдобила с Инка, но благодарение на вас, аз пия Инка:)
При нас пак снежно.
Днес ще имаме приятели на закуска, та се мятам да правя баница.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 09:32 от Titina

# 95
Добро утро!

Днес е много важен ден,  стиснете всички палци 🙏 Не е за мен,  но е за здраве.

Аз в 11 съм на пулмолог.  По принцип профилактично, заради астмата. Отложих го миналата седмица,  че бях много болна. Още кашлям, но да го отметна.

С подаръците съм на никъде... Малкия знам какво иска и ще взема, ама другите са ми Х. Любимия е рожденик на 17ти и задачата ми става ептен трудна...

Спокоен ден, банда!

# 96
  • гр.София
Добро утро!
Стискам палци за всички🤞
Изследванията ми са перфектни, ще живея 😁
В нашия комплекс са открили софийска баница, еми не можах да ги пидмина🙃 уникален тиквеник и баница с масло и сирене ядох.
Днес продължавам със срещите и шопинга, вчера бях и на фризьор а довечера съм на танци🥰
Хубав ден момичета🤗

# 97
  • Бургас
Добро ви утро!

Деско, ако празнуваш днес, пък било и само по форумно име, здрава и щастлива да си! Св.Сава е днес.

# 98
Палчета и от мен за всички, които имат нужда.

Татко много обичаше кафе Инка и с него често пиехме. Cry

Украса още нямам, но обмислям да сложа един гирлянд в гаража... Wink

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:31 от Linofrina

# 99
  • Germany
Добро утро!
Деси, завидях и за баницата и за фризьора, но най вече за срещите с приятели Simple Smile
Али, стискам палци!
Кучето се разлая в 5,30 и аз не можах да заспя повече + пак не иска да яде и я мисля. Навън е гадно, мрачно и дъждливо и така го дават следващите 10 дни. Хич не ми е Коледно и почти не съм украсила. Надявам се този уикенд да ми дойде музата. Децата още не са казали какво искат за подарък и май ще имат пликчета с пари под елхата.

# 100
Елхата е готова. Стига толова украса за тази година.
Скрит текст:

Някоя и друга сладка е редно да направя, но нещо се повъртам Blush. Измъквам се с оправданието, че фигурите ни нямат нужда от допълнително окръгляне, ама ММ нещо не е съгласен newsm47. А, и децата се гласят да украсяват на баба меденките, та ще трябва да се задействам тези дни.

Инка и аз обичам. Навремето дядо ми правеше и си го пиехме заедно. Обичах да ям и на татко от нес-кафето. Някъде през 70-те нес-кафето беше много модерно и се сервираше отделно кафето, захарта и водата. Капваше се съвсем малко вода и се разбиваше с лъжичка, че да стане след това много пяна, но аз си хапвах от него преди да му налеят водата.

Деси, наслади се напълно на престоя си тук.

Честито на празнуващите, ако имаме такива. И стиснати палци за тези, които имат нужда от тях.

Успешен, лек и спокоен ден.

# 101
  • Бургас
2в1, твоята елха чакам вече няколко поредни години. Скоро се чудеше за нея и щях да те моля да не ми отнемаш това удоволствие Heart

Като направите сладките толкова рано, криете ли ги някъде до Коледа? А не се ли развалят дотогава?

# 102
Аз не държа сладките до Коледа. Правя и ядем. Като свършат правя други. Отдавна спрях с практиката да ги трупам в кутии, че да ги извадя чак на Коледа, когато има още сто неща за ядене.

# 103
2 в 1 и аз с нетърпение чаках твоята елха. Много, много ми харесва!
Деси, радвам ти се на програмата.
Мони, пробвай с различни храни, ще нацелите вашата. Моят котан също е много капризен на храна и редовно отказва такава, ако съм му купила друга марка. Бе намерили са Simple Smile
Честито на имениците днес!

# 104
  • Бургас
Разкошна елха,2в1! 😍

Общи условия

Активация на акаунт