Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 296
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Оххх,заспивам,едвам гледам вече....

# 541
Оххх,заспивам,едвам гледам вече....
и аз така след 7 часа по пътищата.
Подаръците са купени, но нищо не е опаковано. Украса вкъщи няма, дано ни дойде меракът утре и да я отметнем тази задача.
Разболявам се, мрън.
Селесте, все една ще трябва да си нацелила, мисли оптимистично.
Але, голяма си скица.

# 542
Искам да се похваля, не стига, че минах на един дъх София-Варна ( отзад само се чува” мамо, 120. Колко е разрешено? Трябваше да си остана с тати”). За свое оправдание да кажа че при скорост 120-140 км/ч само контейнеровози и тирове не ми задминаха.
Зарязах си детето при  мама и тати( те си ме нагостиха и пратиха и храна за утре)
Успях да отключа сложната система на новото творение на ММ ( гаражна врата ( предишния път това нещо падна отгоре ми и хубаво, че не подложих крак да го подпра. Що рев изревах и се запознах покрай това с нови съседи ( дойдоха и вдигнаха вратата момчетата)
И върха на сладоледа… успях да стартирам умната къща ( последователността на стартиране е- намери в тъмното бушоните и ги включи, открий ръчките на водата, сега отиди да видиш какво е налягането на помпата, върни се виж и на бойлера, отвори ръчка 1 и 2, ама последното много бавно, че ще избият клапите… мамка му, налягането не се вдига. Бягай рестартирай бустерната помпа. Повтори ръчка 1 и 2….а сега и интернета и камерите( тук вече става сложно, бягам по етажите, изключвам, включвам, обяснявам цветове на далтонист… воала работи. Аз ли криво казвах, той ли криво разбра… уговорката беше само с едно копче.
И какво е обяснявал на съседа, вместо 1,3,7 са включени 1,2,3…. Май аз ще обяснявам на съседката, а утре ще си напиша и инструкции и ще ги лепна на вратата на котелното.
Дали съм казвала, че ме е страх от тъмно и в градинската барака отгоре ми скочи едно коте. Изкара ми ангелите, утре ще ходя да му купувам храна

# 543
  • Бургас
Ох, бе, Тит, обяснявам, вика, цветове на далтонист Simple Smile

Пласирах децата в майка тази вечер и опаковах всички подаръци на спокойствие. Утре сутрин ще направя две дози мини щолени, по някое време може и една баклава, и с това приключвам празничните приготовления.

Тути, дано да пресечеш болестта в зародиш! Нагрей се едно хубаво тази вечер и до утре да си пушка!

# 544
  • София
Тит, имала си приключение!  И аз вече нареждам нашата умна къща. По-добре ми беше с глупавите. Все нещо не е наред и има нужда от до настройка .
На мен преди час чакайки в колата ММ до едни общежития да изпрати един пийнал колега до вкъщи след банкета виждам с периферното зрение как някой се доближава до стъклото ми и започва да чука по него. Дали не ми се взе акъла… Не можах да сваря да заключвам колата. Някакъв ненормалник. Че и ми говори отвън да му отворя да ми каже нещо. Поне си тръгна набързо.

# 545
Добро ви утро. Работна съм и днес. Събудена от 4.30 благодарение на кучето. Вече съм с лак за банкета, който нямам идея дали няма да проспа на масата заради ранното ставане.
Тит, беше ми весело да те прочета, но си представих и какво ти е на теб.
Тути, дръж се. Взимай мерки. Днес никакво шетане, а само глезене и лекуване и дома. Монката да украси, иначе подарък ще види през крив макарон.
Хубав ден, момичета.

# 546
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Тит, и аз се разправям с ММ заради неговите умни техники, ама май свиквам. Засега Алексата ме слуша и си говорим с нея.
Реших да направя капама. Днес ще ходя до фермерски пазар за сланина. Другите месища ги имам. Зеле също. За децата пържоли за Коледа. За бъдни вечер не съм съвсем измислила какво точно да приготвя.
Трябва и да поработя. Искам да излезна с приятелка. Трябва да си планирам времето и задачите, но ме е мързел точно сега Grinning
Мони, децата украсиха тази година, елха не сложиха Wink
Да ви се похваля, започнах разчистване, по-добре се чувствам Yum

# 547
Добро утро.
Селесте,  и ще почивам,  но не днес. Още един вид сладки ще направя, тиквеник, сарми, нещо за ядене и ще почистя. Но имам цял ден и няма да бързам. Трябва да разпределя и сладките по кутиите.
Повечето подаръци са опаковани. Имам два за приятели, но ще ги опаковам след Коледа.
Мари,  лека работа и добре да си изкараш, без да заспиш.
Тути, дано го пресечеш.
Хубав да е денят ви.

# 548
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, и аз се посмях за твоя сметка!

Тути, няма да се даваш, момиче!

Ети, много добре ми звучиш! Пу, пу, пу! Сподели повече за разчистването, моля! Все се каня и все не започвам!

Аз да пофаля, че май имам подобрение от към кашлица и вчера отметнахме и кардиолог и двамата с ММ.
Слава Богу добре сме. Имаме си проблеми, но е хубаво, че няма изменение към по-зле!
Нямам умна къща и май не ми трябва, че със съдомиялната с Wi-Fi не можем да се разберем. До скоро всичко беше ОК, а от онзи ден изписва "разкачено". Нищо не съм правила, а няма връзка. Рестартирах телефона, изключих машината, само рутера не съм рестартирала и не става и това си е!
Вчера направих боба и е в буркани, направих линцери и една торта. Днес ще направя сармите, пълнените чушки и тиквеника и съм готова за утре!
Снаха ми е бъзливичка и от вчера вече са в София, та ще ходим там за празниците и естествено трябва да занеса всичко. Не, че тям няма удобства, ама съм си свикнала у нас и ми е по-удобно така.
За Коледа и малките деца ще се приберат, че са при другите баба и дядо, та ще сме цялата тумба у тях и за тогава спретнах тортата и сладките.
Ще е много весело и нямам търпение да се съберем всички заедно!

Спорна работа, момичета и всичко да ви се получи страхотно!

Мари, а на теб, весел купон!

# 549
  • Бургас
Добро утро!
На педал от рано сутринта съм. Пътувам за работа и добре,че влязох да прочета Бубето,да се сетя,че не съм си пила хапчетата тази сутрин. Забравих ги 😂 Добре,че си нося резервни в чантата.
Тит,разсмя с тоз далтонист!
Хубав ден на всички!

# 550
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Поспах до 7.45...
Сега кафето...
Всички спят.
Днес съм на банкет.
Не съм опаковала подаръци, трябва да изчистя.... да дремна на обяд....
Хубав ден!

# 551
  • Бургас
Аз съм в отпуска ,както знаете от 20.12. По този случай днес отивам да работя Simple Smile

# 552
  • Бургас
Лин, изкара двоен надник Wink

Аз съм готова с щолените, след малко отивам да си набавя продукти за баклавата. Видях много интересна рецепта с крема сирене и мисля да я пробвам.

# 553
Селесте, усещам нещо турско или гръцко с тая рецепта. Сигурна съм, че ще е вкусна.

# 554
  • Germany
Поспахме с Ина добре днес - до 8,40 Simple Smile Другите още спят. Приятна вечер беше, но сега пак ме чака чистене. Мисля от днес само боба да приготвя сърмите и чушките утре. Питката у нас я меси мъжа ми, та не я броя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт