Звездни Компромати- Декември'23

• 273 001
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е винаги като я заобсъждаме няколко човека се изреждат да кажат колко им е мъчно за нея. В крайна сметка живота си е в нейните ръце.

# 166
Вярно е, Андреа обира максимума съчувствие в тази тема, заради нещастната си любов и страст към чашката, на срещуположния полюс е лейди Мара, която бита, с гадже, без гадже, трезва или не - все тая! 😁

# 167
Изпитвам ужасна неловкост по принцип докато гледам на Андреа клипове. Изключително неадекватна в неадекватни клипове..
Снимката на Ирина и тя е потрес

# 168
Е Андреа си е така от години, нищо ново не показва в този клип, едно и също си е

# 169
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мадс и Уилям Дефо.

# 170
Аз не мога да си обясня как семейството й не взима никакви мерки, до колкото знам са интелигентни хора с възможности, виждам, че е доста близка и с брат си. Тя наистина има нужда от психолог, да се махне от тези социални мрежи и да престане с нелепите си снимки. Как не го преживя този простак Кубрат толкова години.. две деца му се родиха, тя още страда по него.

# 171
  • София
Няма как да знаем взимат ли мерки или не. Тя е пълнолетна обаче и не е поставена под запрещение. Всичко зависи от нея, хората около нея колкото и да помагат и говорят, ако тя не узрее до там да разбере колко се е забатачила, всичко е напразно.

# 172
Благодаря за новата тема, Кактус!!!
Андреа и Наталия Симеонова - две жени с различен интелект, красавици навремето, а с една съдба - да не могат или не искат да продължат живота си без тия двамата не кой знае какви мъже.
Пропиляно време и за двете. Язък!!!

# 173
  • На морето!
Дано не стане някакъв тренд и клонингите да вземат да налазят басейните с обувките.🤢
Наталия Симеонова открай време има ужасна коса, сега виждам, че и сестра й е така- супер изгоряла, рядка, но руса и дълга.

# 174
Елинор, дъщеря на президента на Българската федерация по бокс Красимир Инински.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 175
Много красиво и нежно момиче. Една много млада Мегън Фокс.

# 176
  • Sofia
Според няколко статии, ден след интервюто на Шарлопова, доведената дъщеря Ева е пуснала този пост в социалните мрежи:
„Обичам да гледам как хората лъжат. Особено много, когато обичат да се правят на жертви. Никога, нищо не е каквото изглежда. Циркът не ми е в кръвта и слава Богу!”

# 177
Според няколко статии, ден след интервюто на Шарлопова, доведената дъщеря Ева е пуснала този пост в социалните мрежи:
„Обичам да гледам как хората лъжат. Особено много, когато обичат да се правят на жертви. Никога, нищо не е каквото изглежда. Циркът не ми е в кръвта и слава Богу!”

Интересно.
В очакване на продължение съм.

# 178
Е тя повече от това няма да каже. До сега ако е искала, е можела много да каже и да направи....

# 179
Много красиво и нежно момиче. Една много млада Мегън Фокс.
Вече с тунинг !!!

Общи условия

Активация на акаунт