Звездни Компромати- Декември'23

• 272 996
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 150
Вероника Стефанова приличаше на вълк, като се появи в публичното пространство. Беше с масивна, издадена челюст, много далече от нежна и красива. После се изруси и заприлича малко на човек. Нещо като Светлето е.

Скрит текст:

# 151
Чак на вълк… груба челюст има . На мен никога не ми е била особено красива , но лак вълк не смятам , че е била.

# 152
  • Glasgow
Бащата на едно момиченце от освободените от Хамас заложници- Емили, ирландка, каза в интервю, че когато се съвземе от шока ще види къде по света Бионсе има концерт и ще направи всичко възможно да я заведе, защото и е любима. От екипа на Бионсе са се свързали и поканили на концерт ❤

# 153
  • Варна
Маколи К.⭐ с жена и дете
Скрит текст:
Ау, детенцето какво сладурче е!

# 154
Дара Екимова все повече заприличва на младата Сашка Васева на външен вид и на Венета Райкова в разсъжденията
Скрит текст:

Точно тук ми е като Наталия Симеонова.

Точно тия дни ми се появи актуална снимка на Наталия (със сестра ѝ)

Скрит текст:

Видимо се е повталила. Как си съсипа здравето от мъка по този смешко Ризов тази жена. Scream

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 22:03 от Soray@

# 155
И Маколи беше много сладък като играеше Сам в къщи.

# 156
Като споменахте екстеншъни, по напред като пуснахте клиповете на Глория, загледах малко…. Докато мятка пирги, някакъв къс слой в дългата коса се отделя и се мятка и той отделно. Супер грозно… Не знам това нарочно ли е? В другата песен после пак така два слоя се виждат. Който я е гласил, се е изложил много. И нея и себе си.

# 157
  • София
Добър вечер.

Аз идвам с Андреа. Качила е това видео преди 2 дни, попадна ми днес. Не съм запомнила да сме го коментирали, извинете, ако сме.

https://www.instagram.com/reel/C0UI2LFNPK7/?igshid=ZDE1MWVjZGVmZQ==

Андреа е с обувки, ходеща на ръба на басейн, накрая влиза вътре пак с тях. Забележите жената зад нея как я наблюдава.
Погледът й за мен е притеснителен, изглежда ми като на тежки лекарства съчетани с нещо друго.
Стана ми мъчно.. Sad

# 158
Наша Андреа напомня на Бритни Спиърс. Тъжна работа!

# 159
Това, което виси от гащите й конец на тампон ли е.
Цип

# 160
Ми увеличи (ако смееш) и ще видиш какво виси Sweat Smile
На Наталия Симеонова сестра й е по-възрастна от нея, но така и не се научи да си поставя червилото правилно.

# 161
Андреа според мен е много, много надрусана или пияна.

# 162
От гащите виси цип.
Андреа е на нещо силно със сигурност. Едва ли е алкохол.

# 163
Сигурно неемпатично ще прозвуча, но въобще не ме интересува какво се случва с Андрея.

# 164
Емпатия? Клюкарим си просто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт