Звездни Компромати- Декември'23

• 272 390
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 1 620
Наскоро коментирахме една снимка на Галена където лицето й изглеждаше много странно и се чудехме дали не е фотошоп. Явно не е. Не знам какво си е правила точно, но заприличва на 👽
Скрит текст:

Златка започват нещо за прогнози за залагания 🙄🙄 чудят се от какво да печелят пари вече, от всичко разбират и във всичко са добри
Скрит текст:

# 1 621
  • Rock & Roll feeling ...
Ами като нямат професия, а времето тече и не може само голог*зене ... Трябва да печелят пари от каквото си изнамерят... Затова правят реклама на всичко и пр. Друго щеше да е ако имаха образование или акъл и бяха завъртяли парите, които са припечелили на младини.

Галена си е правила много интервенции по лицето, които му придават една подпухналост. А откакто отслабна драстично, главата изби на преден плат като огромна ...

# 1 622
Мелани Грифит  Sad

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 08:34 от Bug_Developer

# 1 623
  • София
Бори се с рак на кожата, чета.

# 1 624
Бори се с рак на кожата, чета.
Мислех, че е от пластичните операции Sad
Съжалявам, ако е болна. Дано пребори рака.

# 1 625
Сторитата на Златка са, както казва баба ми, същи тюрлюгювеч. Малко сиси, малко злоба по предишния мъж, малко снимки от кампании за болни деца (без ангажимент на самата Златка), малко реклама на Самсунг, малко реклама на хазарт, малко екстеншън се вее 😂

# 1 626
Фирмата на Виктория Бекъм за пръв път от 15 години била на плюс, имала печалба 200 хиляди благодарение на нов модел клъч и козметика. До момента загубите от 2008 насам били 66 млн. Честито, Вики! Grinning Ох, посмях се...

# 1 627
  • Sofia
Фирмата на Виктория Бекъм за пръв път от 15 години била на плюс, имала печалба 200 хиляди благодарение на нов модел клъч и козметика. До момента загубите от 2008 насам били 66 млн. Честито, Вики! Grinning Ох, посмях се...
И аз го четох това, не съм запозната с детайли и може да са зле нещата, но все пак искам да отбележа, че да си на счетоводна загуба не е винаги лошо, може да се правят сериозни инвестиции за развитие. Все пак това обичайно е ситуация за няколко години, 15 години звучат множко. Но явно някой е намерил смисъл да инвестира там, за да се задържи толкова дълго.

# 1 628
Бела Хадид пак е пуснала няколко сторита за Палестина, и като цяло нищо друго не качва. Баща ѝ е Палестинец, но пък тя никога дори не е ходила там, израснала и живяла е от раждането си хубав живот в Щатите. Не казвам, че поза, но със сигурност е могла да иде там, да се запознае от 1-ва ръка с културата и с корените си, дори да поживее малко там. Била казала преди няколко години, че "умира да посети страната на баща си". Ами защо не го е направила, като може да си го позволи и ако е толкова съпричастна с народа си?
Та една идея фалшиво ми изглежда.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 12:22 от Анонимен

# 1 629
  • Glasgow
А Мила Йовович изтри няколко поредни поста също за Палестина и сега се обяснява в пореден, сега призовава за събиране на помощи  от уж проверени източници. Пишат и, че нищо от тези помощи не достига до хората, но тя си знае. Да събира, за хора с милиарди по сметките

# 1 630
Брус Уилис през годините.
Скрит текст:
Джим Кери и Камерън Диаз.
Скрит текст:
Хенри Кавил.
Скрит текст:

Скалата с восъчен двойник.
Скрит текст:
Риана с децата.
Скрит текст:

# 1 631
Толкова харесвах Хенри Кавил, а сега нещо не ми е най-най. Не че той ми е зазвънял 😂😂😂, ама да си кажа.

# 1 632
Хенри го "открих" във Вещерът,той се оказа известен супермен пък 🤣.Целият фейс е пълен вярно с негови мемета,та много сме фенките 😊
Скрит текст:
С доста фотошоп ми се струва тази 🙈.
Скрит текст:

# 1 633
  • София
И аз от Тюдорите го знам, беше ми любимец.
В топ 3 ми е, да не кажа, че е на първо място 🤣

# 1 634
И аз от Тюдорите го знам. И в The Man from U.N.C.L.E. е чудесен!
Комиксовите не съм му ги гледала, не съм фен на жанра. И Вещерът не съм. Но е популярно лице, знам в какво е участвал.

Общи условия

Активация на акаунт