Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 153 987
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Камила май е с тази тиара  :

А Катрин с тази :

# 91
  • София
Какво се е случило с окото на гърка?
По повод гърците, принцът Константинос (нали така беше) се е разделил с Попи Делевин.

# 92
Много е красива!

https://www.instagram.com/p/C0fG6XSIXkp/?utm_source=ig_embed&ig_ … 9f06-1157ab5482a3

И със синия костюм също много ми хареса! Стои й великолепно!

Стефани все повече отслабва. С бебчовците са големи сладури!

# 93
Красива и изящна!

# 94
  • Някъде там
Какво се е случило с окото на гърка?
Мислех че съм писала. Възстановява се след операция.

Фредерик в Дубай на COP28.
Мери и близнаците са пътували до Австралия на гости. Той и Изабела ще отидат следващата седмица. Кристиян има изпити и няма да пътува.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Прекрасна е Катрин! Като статуетка е, а тиарата е УАУ!

# 96
Ооо, британците отново са УАУ!!!
Катрин е истинско великолепие. Роклята е невероятна, струва ли ми се или наистина има някакви перли по ръкавите? Мисля, че много си подхождат роклята с тиарата.
Камила също изглежда невероятно. Преди години не съм подозирала, че някога ще го кажа, но ето - подхожда и да е кралица.

# 97
О, каква наслада за очите е принцесата!
Роклята е много красива.
Погледнете с какъв захлас я гледат всички гости, особено докато разговаря с тях

Принцесата носи Greville Chandelier Earrings. Брилянтна изработка от  Cartier, които са започнали да ги правят през 1918 и са завършили изработката им 11 години по-късно. Бижутерите казват, че тези обеци са лексикон на модерните форми на диаманта - a trio of pair-shaped diamond pendants, plus diamonds in baguette, baton, emerald, half-moon, trapeze, and square cuts. Обеците са наследство на Кралицата Майка от приятелката й Dame Margaret Greville, тя пък ги подарява на Кралица Елизабет по случай сватбата й.

# 98
Обеците са великолепни, не мога дори да си представя фин.им стойност и като стойност на диамантите и като историческа стойност, на повече от век са. Катрин е прекрасна, тази рокля ми е позната, къде я е носила преди?

# 99
Много красива Матилде и какви извивки само Heart Eyes

# 100
  • Разпиляна във въображението
Обеците са великолепни, не мога дори да си представя фин.им стойност и като стойност на диамантите и като историческа стойност, на повече от век са. Катрин е прекрасна, тази рокля ми е позната, къде я е носила преди?

Да, на сватбата в Йордания

Шведският кралски двор пусна днес нов портрет на принцеса София в чест на 39-ия й рожден ден!  

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 11:33 от Не се сърди, човече

# 101
Матилде е страхотна. И тя каква фигура изкара само. Браво, много добре.

# 102
  • София
Честита да е София!
Много я харесвам, но много неподходящо се облича - като жена на средна възраст. Но с тази розова рокля е ОК

# 103
Много ми харесват Кралица Камила и Принцесата на Уелс. Кралски блясък, впечатляващи бижута с многовековна история.

Камила е прекрасна и много царствена - не мисля, че има друг жив роял, на който да му отиват такива мащабни тиари. А тази тиара ми е сред най-любимите. Какво е бижуто, което е на деколтето?

# 104
  • Враца
Катрин като че ли има коремче на някои от снимките.

Общи условия

Активация на акаунт