Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 295
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 1 170
Костюма на Летисия е Carolina Herrera, много е хубав.
Децата на Мери са разкошни!
Продължава оглушителното мълчание за Кейт, дано всичко е наред.И за Чарлз нищо,уж тази седмица щеше да ми е операцията а вчера си е бил в Сандрингам .
За Чарлз Камила каза, че се чувствал добре. Неговата интервенция се води лека и се правела с лазер. И го показаха как отива в Сандрингам, та е ясно че е в съзнание и на крак.
За Катрин мълчанието е много притеснително. Няма информация Уилям да е ходил пак или децата, дано да е защото журналистите са ги оставили на спокойствие.
Попадна ми някаква жълтина, че брат ù и сестра ù си отменяли всички ангажименти, за да помагат на Уилям за децата, което не го вярвам. По-вероятно е баба Каръл да помага, тя и без друго го прави. Тези дни изтичат онези 10 дни, които бяха казали като най-кратък срок за престой в болница. Надявам се скоро да кажат, че са я изписали. И дано журналистите да са си измели спалните чували и палатките от пред болницата. Едно, че Катрин е помолила да уважат личното и пространство, отделно има и други пациенти в тази болница.

# 1 171
  • Някъде там
За мен костюма е фуксия.

Максима днес следобед във Венло на работно посещение в рамките на програмата "Оценка на грижите и целесъобразно използване" (ZE&GG).
ZE&GG иска всеки пациент в Нидерландия да получава доказано най-добрите грижи. Посещението се провежда в медицинския център VieCuri във Венло, където препоръките от ZE&GG се прилагат на практика.
Много готина Максима в тоалет от 2012 г.

Много ме кефи как Фелипе винаги стърчи над всички.
Той приема във военна аудитория група генерал-майори и вицеадмирали.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 21:02 от daviz

# 1 172
  • Разпиляна във въображението
Огън жена е тази Максима!

# 1 173
Тези дни се заслушах в предаване на 24 кухни,  където гост на Рудолф ван Веен беше една шармантна дама от екипа на Вилем Александър и Максима. Говореше за готвсрските умения на краля, тъй като предпочитали да си приготвят храната сами, когато имат възможност. Той обичал да приготвя барбекю. Максима се придържала към здравословна диета от риба и зеленчуци на пара. Тъй като доста често отсъствала заради ангажиментите и към ООН, било обичайно Вилем заедно с момичетата да посещава заведения за бързо хранене. Приготвяха любимия десерт на краля пудинг или сладкиш Маастрихт,  вече не слушах ..

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 21:06 от Slawena

# 1 174
  • Разпиляна във въображението
Херцогът на Единбург пристигна на остров Света Елена и посети 192-годишната костенурка Джонатан.
Джонатан живее на Света Елена от 1880 г. и се е срещал с редица членове на кралското семейство по време на своите 142 години там!

# 1 175
  • София
Разкошна Матилде, чакам подробности за роклята.

# 1 176
  • Някъде там
Поръчка от "Натан". Носеше я и миналата година на прием за кметовете на различните провинции.

# 1 177
Матилде ме изненада този път 🙂 Твърде екстравагантна рокля. Дори Максима май не е обличала подобна 😄
Не знам дали ми харесва. Отпред е интересна, гърбът е зле.

# 1 178
  • Варна
Все едно я е облякла наобратно.

# 1 179
Великолепен цвят, но не и модел. Не стои добре отпред, има нещо сбъркано в кройката на това гръцко деколте. Отзад е без коментар.
Все едно я е облякла наобратно.
+1

# 1 180
  • Някъде там
Меган и Хари в Ямайка на премиера на биографичния филм за Боб Марли.С министър-председателя на Ямайка и съпругата му. 

И с Брайън Робинс, главен изпълнителен директор на Paramount Pictures и Nickelodeon и съпругата му Трейси.

https://x.com/etnow/status/1749952468690333831?s=20
Много красива пола.
https://twitter.com/SussexEvent/status/1749987443640586408?s=19

# 1 181
Страхотна рокля от Меган 😍 Чудесно изглежда. Въобще, всички дами са хубави.

# 1 182
Прелестна е Меган, самата тя е като кинозвезда. Обеците и прическата не ми допадат особено, но роклята е като за принцеса и стои много красиво, макар че е семпла и изчистена. Ей такава рокля искам и аз, въпреки че няма къде да я нося и на мен няма да ми стои толкова добре

Тона е като сцена от романтичен филм.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 08:33 от Renoir

# 1 183
  • Някъде там
Не е рокля. Пола и топ са.
Полата е поръчка на "Каролина Ерера"

В сторито на премиера.
https://www.instagram.com/stories/andrewholnessjm/32869819181629 … =NmJiYWZiY2E0Mg==

# 1 184
Много хубави Хари и Меган. 😍🥰

Общи условия

Активация на акаунт