Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 941
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Есента и сега е сезонът му.
Дъвки при мен няма, но има прекрасни дюли с тънък тамян и подправки, меки и леки. Така хубаво стои на топла кожа, такива комплименти носи. Направен е от българин и това ми кара още повече да го харесвам и нося.
Честит и с много хубави емоции.

# 406
  • виртуално
vivinka , в такъв случай силно препоръчвам да пробваш и Bouquet Ideale Xerjoff
Амалфито са мен е всесезонен , това лято ще го водя на Амалфи Simple Smile

# 407
  • в голямото село
[това лято ще го водя на Амалфи Simple Smile
Ей това ми хрумна веднага и на мен - да разбера как ще ухае на амалфийското крайбрежие. Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря Рапунцел, ще го пробвам Идеалния Букет със сигурност. Решила съм при следващо посещение в Делириум да се запозная с парфюмите на Xerjoff. А след поста на Денси се запознах и с историята на парфюма и създателя му. Ей, отдавна не ме беше вълнувало така парфюмно ухание.

# 408
Здравейте момичета!
Може ли мнение за Gucci Guilty Pour Femme EDT 2021, става ли за покупка на сляпо?

# 409
vivinka, за кой Амалфи говориш?

# 410
  • виртуално
vivinka, за кой Амалфи говориш?
Dolce Amalfi Xerjoff

# 411
  • в голямото село
Pippi_, Рапунцел ме е изпреварила с отговора, точно за Dolce Amalfi на Xerjoff са моите парфюмни страсти

# 412
И на моят любимец е Dolce Amalfi. По-добре ми застана от фантастичния Naxos, който върху мен мъжкарее.

# 413
Добрах се до мостра на Vanilla Sex. За радост или не, не е моят аромат. Силно усещам подчертано горчив бадем и не особено сладка ванилия.
За моя нос, парфюмът навява усещане за старо. Като луксозен, но стар гардероб или богата стара дама. Определено не си заслужава злобната цена.

# 414
И на моят любимец е Dolce Amalfi. По-добре ми застана от фантастичния Naxos, който върху мен мъжкарее.
Направо ми е мъжки.

# 415
Момичета и момчета, включвам се с въпрос. Сещате ли се за парфюм, в който отчетливо се усеща фрезия? Моля да ме насочите какво да търся за проба.

# 416
Naxos е за жени през лятото Simple Smile, има блясък в него, който улавя женската красота. И една любима фрезия без да е изявена, в любим парфюм. Beige EDP Chanel https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Beige-Eau-de-Parfum-41779.html.

# 417
Междувременно поръчах комплект мостри Amouage Odyssey Collection. Основно за да се запозная с Guidance, макар че и останалите са интригуващи.

# 418
Здравейте
Някой поръчвал ли е от fragrancebg.com, оригинални ли са парфюмите там ?
Доста ниски цени предлагат и то на нишови парфюми ?!

Прочетох стари теми - ясно … мнения от Битка Томова Joy

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 13:59 от rady_plovdiv

# 419
  • София
Като говорите за Амалфи и все за Rose D'Amalfi на Tom Ford се сещам.
bell_87 за парфюм с фрезия си имам THOO Breath Of The Infinite и него ще препоръчам.
Ще се радвам на впечатления после.
https://www.fragrantica.com/perfume/The-House-of-Oud/Breath-Of-T … finite-37821.html

Общи условия

Активация на акаунт