Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Днес установих, че Moonlight in Chiangmai малко ми напомня Beach Hut на Амуаж. Според Фрагрантика единственото общо е пачули, обаче от друга страна и в двата има цитрусови и дървесни нотки. Може би това ми създава усещане за сходство.

# 391
  • виртуално
vivinka, дано се влюбиш и ти в Амалфи и добре, че не си поръчала Тоска
... едни обувки винаги са по-необходими от парфюм ( т.е. и аз като теб първо купувам другото нещо, защото знам че за парфюма винаги ще намеря пари Simple Smile )

# 392
  • в голямото село
То необходимост от обувки нямаше, имаше необходимост от разсейване на мисълта за парфюм, но стана тя каквато стана - най- добрата възможна комбинация нов парфюм с нови обувки.

# 393
Има нов за мен парфюм на том форд - vanilla sex. Намирам го само онлайн в официалния сайт, но не и в бг. Знае ли се кога излиза?

п.с. том форд трябва да сменят маркетинга и да почнат да измислят по-креативни имена на парфюмите си Grinning

# 394
Вече излезе. В България не се знае кога точно ще дойде, но се надяваме да е много скоро. Името напълно отговаряло на сока вътре.

# 395

Ооо, кокос и манго! Мамма миа, отиде ми резолюцията! Joy Дано не са я отровили от сладост само.
Огромен фен съм на Цветните Бомби, нектара и първообраза.
Евентуално бих я взела за лятната ваканция, чак юли месец. Дотогава ще видя възможно най-много дъна.
Рекордната ми година (без да съм поставяла цел) е 14 довършени.
От вчера съм с Bouquet Ideale, открих нов нюанс в драйдауна, и съм пристрастена. Чудя се какво да правя като свърши.

# 396
  • Асеновград

Нов Flowerbomb ще излиза, нямам търпение дори на сляпо мога да го поръчам! Някой знае ли кога излиза че не намирам инфо?

# 397
За много години! Да сте здрави и много щастливи- парфюмно и всякак Flowers Rose. Намирам се в парфюмен покой от доста време , пръскам наличните неща, но със запролетяването мисля ще се развихря. Връщам се да ви чета. Виждам нови дами на хоризонта, много е хубаво това. Flowers Hibiscus

# 398
  • The Evergreen State
Честито на всички с нови парфюмни придобивки!

Разписах се и аз Новогодишно с един винтидж парфюм - поръчах малка 30ца от Lancome Tresor. Малко импулсивно действах - доноси ми се тази елегантна, пудрена, розово-виолеткова праскова. На няколко пъти преди време се сещах за този парфюм, и все бях на крачка от поръчване и все се отказвах в последния момент.

# 399
Вече излезе. В България не се знае кога точно ще дойде, но се надяваме да е много скоро. Името напълно отговаряло на сока вътре.
странна работа. името звучи нищо вълнуващо, дори скучно. Официалното описание още повече. Още отсега съм изключително предубедена. Но със сигурност ще го пробвам като излезе в България.

# 400
Ето за това издание на Номад вече се вълнувам Simple Smile

Myrrh много обичам, макар и да не съм го мирисала самостоятелно (не знам и къде) винаги го разпознавам в парфюми. В много от Амоуажите го има, в любимите ми Есенс Абсолю и Psychedelic Love

Broom, Opoponax, Kyphi Accord

Освен второто, не бях виждала другите нотки преди и реших да прочета какви са:  Broom e някакво жълто цвете, Opoponax е сладка смирна, за Kyphi Accord ми излезе "ancient Egyptian incense"/египетски тамян.

Явно ще е доста смолист/може би и леко опушен аромат. Силно се надявам нотките да не заблуждават и наистина да е нещо по-интересно

# 401
Оо, това Chloe  само заради името му, ще го следя да го прбвам Heart Exl

# 402
# 403
Това Chloe звучи много обещаващо, нямам търпение да пробвам😍

Тези дни се развам на тази красота, направо съм влюбена, толкова топъл и гушлив, хващам се, че определено харесвам лавандула

# 404
  • в голямото село
Идвам да си кажа- днес сутринта получих така чаканото Амалфи. Не отворих пакета веднага, оставих го да си почине и аклиматизира. Боях се да не ме разочарова, защото не исках. След 2 часа се реших, отворих го като дете коледен подарък, хем с вълнение, хем боязливо и със страхопочитание. Няма да говоря за изпълнение на кутията и малкото ми 30 мл. бутилче, просто беше перфектно. Пръснах....и да дъвката я има, но за кратко. После се появи онази миризма на "хлад", може би от карамфила, не знам, но ме побърка от кеф. И тя остана, заедно с канела може би и още нещо подправково. Всичко това с щипка сладост. Не зная още кой е сезона на това Амалфи, но знам, че ще имам голяма бутилка. И къде съм дремала до сега, че съм изпуснала тази красота . Благодаря на Денси и Рапунцел, че ме насочиха към Амалфито, не сбърках със сигурност.  Heart

Общи условия

Активация на акаунт