Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 876
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета ,кой парфюм на Шанел става за младо и старо 😁?

# 631
Coco mademoiselle.

# 632
  • Пловдив
Личното ми мнение е, че Шанел е много идеализирана марка.Вярно че съм пробвала  само четири, но никой не ми хареса особено , а и трайност за 3-4 часа не си заслужава цената.

# 633
Познавам я тази нотка, малко прилича на пластелин или даже марципан, но на мен ми е малко отблъскваща.... Даже си мисля че някой някога е решил да ароматизира пластмаса /барби с бадеми и така се е получила тази история...
Шанел за младо  може и маднуазел интенз, има и почти гурме и шампанско..... Между другото гледах рекламата на шанс (мисля че е нова, не съм сигурна) голям кич - много не-шанелска и не привлекателна ...
В предходната тема някой беше писал за килиънската принцеса, която ми се беше сторила същата като старата, скоро си разносих минито още веднъж, отварянето е същото, но драйдауна... Просто типичен дизайнерски драйдаун, супер безличен ...

# 634
# 635
  • Бургас
О, даа това чудо е прекрасно направено и затова е класика, така фина и изискана и в развитието си става още по- прелестен.Сега си го душкам от капачката, като го спомена и се омайвам. Хиляди пъти шедьовър!

# 636
Личното ми мнение е, че Шанел е много идеализирана марка.Вярно че съм пробвала  само четири, но никой не ми хареса особено , а и трайност за 3-4 часа не си заслужава цената.
Пробвайте още и тогава се изкажете. С 4 …

# 637
Chanel ми е една от любимите марки парфюми. Coco Mademoiselle, Coco Noir, Allure, Chanel N5 L'Eau са универсални парфюми, за всякакви възрасти.

# 638
Станислава, за подарък ли е ?

# 639
  • София
Станислава, за подарък ли е ?
Не, за мен

# 640
Кои парфюми харесвате ?

# 641
  • The Evergreen State
...
В Париж тогава нищо не е нишово. Дори да не е в търговски център, не се сещам за бранд, който да няма магазин съвсем близо до някое метро и лесен като достъп. Grinning Въпреки това, всички там носят narciso Rodríguez, Dior, Lancôme, ysl, byredo, тук- таме и някоя ерба пура, но май този аромат навсякъде е плъзнал и обикновено е реплика Grinning

sourispourmoi мерси че сподели, винаги съм се чудела какво носят в меката на прекрасните парфюми, даже питах преди време тук какво ли е чувството за тях самите французи, предполагам носенето на парфюм им е заложено и е донякъде и национална гордост.

Bright Crystal, мерси и на теб че сподели за новата Мис Диор, обичам тази линия, знам че е поредния фланкър но съм в очакване Gift Heart.

Вмъквам тук - сега обърнах внимание понеже и във Фрагрантика показаха новото Мис Диор, че не е нова реформулировка, а е нова концентрация, чист парфюм е.

И аз съм от феновете на Шанел но и не само - също и на Диор, Ланком, Герлен, Ермес, ИСЛ, Живанши и други - всички които носех в студентските години и след това. Колкото и избор да има на пазара сега, имам сентимент към тези добре познати марки. За по-младите е различно - те навлизат в това хоби с много повече избор, но пак предполагам си имат начин да си лимитират избора до няколко - десетина, двайсет любими бранда.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 06:26 от Athena

# 642
Шанел е обожавана от мен марка. И не само от мен. Мисля, че има защо. Coco Mademoiselle и Chance Eau Fraîche са подходящи за всяка възраст. При дами, пробвали два до четири парфюма на Шанел, по-добре втория.

# 643
Момичета ,кой парфюм на Шанел става за младо и старо 😁?
Възрастта не е критерий, а по-скоро кой какъв тип парфюми предпочита. Ако имаме повече информация, ще можем да дадем съвет.

# 644
И аз си спомням, че още преди много години в Париж в един автобус хората ми миришеха на парфюми.  Другаде май не ми се е случвало да усещам изобщо парфюми. А и в Цюрих, но там беше панаир и цирк на всичко и то не в добрия смисъл.
Купих си Black opium и отдавна парфюм не ми е доставял такова удоволствие. Помня, че преди няколко години го заглеждах и не бих го купила. Нека да е масов.

Общи условия

Активация на акаунт