Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли предложения за парфюм, подобни на Nina Ricci L'Extase Rose Absolu?
Какви са впечатленията от парфюма Smoking Hot на Kilian?
Кои са някои добри алтернативи на Creed Carmina?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли предложения за парфюм, подобни на Nina Ricci L'Extase Rose Absolu?
Да, има няколко предложения за парфюм, подобни на Nina Ricci L'Extase Rose Absolu. Някои от тях включват Gran Ballo, който е флорален и изискан, и Delina Exclusif, който е изключително плътен и също има нотки на роза. Освен това Love Choquard е друг вариант, който може да ви заинтересува; въпреки това, преди да го закупите, добра идея е да получите мостра или да го тествате в магазин.
-
Какви са впечатленията от парфюма Smoking Hot на Kilian?
Парфюмът Smoking Hot на Kilian получава много положителни отзиви. Описва се като силно коледен, с аромат на сладък ябълков пай и лека вайба на Angel's Share, но по-сладка и по-плътна. Много хора са развълнувани от идеята да го имат под елхата и го описват като изключително приятен и празничен аромат. Някои потребители съобщават, че усещат аромат на хубава ябълка, но горния им нотка им напомня за миризмата на цигарен дим при влизане в стая. Те изразяват разочарование от този парфюм, като го описват като прекалено пушачески и неподходящ за тях.
-
Кои са някои добри алтернативи на Creed Carmina?
-
Какви са впечатленията от парфюма Love Chochar?
-
Каква е трайността на парфюма Avectus?
Не очаквам парфюм под елхата. Моят "дядо Коледа" няма отношение към ароматите като мен. Радвам се че прие парфюмното ми хоби и разбра колко щастлива ме прави то. Подарих си Caftan YSL. Ако не го изпусна, ще си подаря Jo Malone Ginger Biscuit. Иска ми се и нов Mirrh & Tonka. В последните месеци тествах много аромати и още сега мога да изброя поне десет които искам да имам, но постепенно, напред във времето...надявам се. И без това съм сигурна, че междувременно ще променя желанията си. Парфюмът, който ме впечатли най - силно, без изобщо да е в парфюмната ми зона на комфорт, е Kilian Smoking Hot. Изумителен! Изненадах се от себе си, но бих го носила с огромно удоволствие! Няма да е скоро, поради причините които спомена hechicera_ но мечтите понякога също са достатъчни. В тях има един особен трепет, който не може да се замени с нищо. Имам и друга, от зимата на 2021г. Тогава го изпуснах, после намерих остатъчно количество от него - Jo Malone Starlit Mandarin & Honey. Нетраен, но e като правен за мен, толкова ми е близък и уютен. Ако го намеря...веднага! Честити нови парфюми на всички! Радвам се за вас, защото знам, колко щастливи ви правят! Носете си ги с любов и удоволствие! Забравих... Интригува ме серията на Guerlain - L'art & La Matiere. Искам да пробвам няколко от тях. Пожелавам си го, а на вас - каквото вие си пожелавате! Bright Crystal, честит Angel Muse. Прекрасен е, сигурна съм че много ти отива и знам колко си щастлива! Dez, красивите ти думи за Lira, които изразяват емоция и чувство, ще останат дълго в съзнанието ми...."като вълшебен прашец, паднал от крилата на някоя фея..."

По този повод , тъй като отдавна не съм ходила до магазина на Campomarzio70 , този магазин съществува ли все още и къде се намира сега?