Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 558
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Привет..моля за съвет.. Кой парфюм на Dior е най-безопасен за подарък на мъж на 57 г. Не познавам вкуса му, но не е парфюман. Колебая се между Dior Homme EDT, Dior Homme intense, Dior Sauvage edp и Dior Sauvage parfum.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 09:06 от Jennifer880

# 166

Хмм, носех много Блек опиум преди години и много го харесвах!!! С тая череша обаче няма да е моя! След лавандулата и табак, черешата ми е сред най- неприятните ноти.😒

# 167
A на мен комбинацията кафе+жасмин ми мирише на почистващ препарат. Ако я затрупат с повече парфюмни ноти, става на сладък сироп.

# 168
Здравейте, само да споделя, че реших да си самоподаря Armani My Way Intense за предстоящите празници. Обичам да получавам парфюми като подарък, но определено този, който ми ги подарява трябва да знае какво харесвам. Приветствам всичко силно и запомнящо се с отлична трайност. Това е базисен критерии, който не бива да бъде пренебрегван. Затова ми се струва най-разумно сама да си правя парфюмните изненади.

# 169
И аз така, но ако ме питат казвам. Така няма да се чудя какво да го правя после ако не ми допадне

# 170
Никой ли не може да помогне в избора ?
Привет..моля за съвет.. Кой парфюм на Dior е най-безопасен за подарък на мъж на 57 г. Не познавам вкуса му, но не е парфюман. Колебая се между Dior Homme EDT, Dior Homme intense, Dior Sauvage edp и Dior Sauvage parfum.

# 171
  • на терасата
Jennifer, така зададен въпросът ме насочва към Dior Sauvage edp. Имайки предвид възрастта на господина, за който ще е подаръка, може да си спомня с носталгия за дезодорант Axe от младежките му години, на чийто аромат Dior Sauvage edt и edp са продължение. Sauvage edp е много добре измайсторена парфюмна версия на Аxe.
От друга страна Dior Homme са подходящи за мъже в зряла възраст, мъжкарски са, ако мога така да се изразя. Правят впечатление и не ги подушвам толкова често, колкото Sauvage.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 22:49 от рак-щрак

# 172
Кой ме би по пръстите да цъкам парфюмни онлайн-магазини, уж тренинг на волята и аууу колко съм корава, нищо не ме съблазнява. Попаднах на ей това прелюбопитно място с български концептуални парфюми - https://laboreight.com/shop/perfumes. Да са ви познати случайно?!
Както се бях зарекла да не харча повече за парфюми, така сега умирам от любопитство. Да би мирно седяло...

# 173
Има ли магазин в София където може да се тестват Laboratorio Olfattivo и Essential Parfums?

# 174
Спрях се на Dior homme edt или Dior Homme Intense… Кой би се харесал повече от мъжката аудитория? Кой е по-шлейфов…?

# 175
Здравейте. Съфорумка ме запозна с Iris Le Galion, който много ми допадна. Сега съм в издирване на "звънък" ирисов аромат, по възможност на идея по-ниска цена... Много се оплетох във Fragrantica. Ще съм благодарна ако ме насочите. Предварително благодаря.

# 176
Привет парфюми днес получих това Кавали, имаше си празен ход всичко е наред,но да питам цвета на сока дали е повод за притеснение. Не е прозрачен ,а тъмно жълто.

Купивам  го за втори път,но предишния беше почти прозрачен.
 Благодаря на отзовалите се!

# 177
Миме, откъде си го купувала?
Само тези снимки успях да изровя от архива, едва ли ще са ти от полза.
75мл бяха моите, бутилките са с омбре ефект и не се вижда много цвета на съдържанието.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:01 от •mimoza•

# 178
Първия път го купих още когато излезе,но нямам спомени откъде, със сигурност е от изпитан сайт,а втория сега от Parfium.bg
Като гледам снимката твоят също е леко жълт.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:17 от Mimeto74

# 179
Здравейте, влязох в темата,за да взема идея за парфюм,но толкова много прегледах и съм все по-объркана,моля дайте ми идеи.Харесвам НЕсладникави аромати,ако е възможно БЕЗ ванилия, да е зимен, траен, не банален аромат.Любими мои парфюми са Miracle, Marry me, Eclat d'Arpege, Idylle Guerlain.

Общи условия

Активация на акаунт