Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 555
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Да ми препоръчате сладникав парфюм, среден клас?

# 181
Здравейте,момичета.Нацелила съм св към Killian -angels share (за подарък ) и creed-love in white.Четох доста противоречиви мнения.Бих се радвала на отзиви🌸
Ако е за мен този Love in White, директно казвам, че бих се зарадвала само от уважение. Тоест на мен ми ухеае прекалено много на портокал, да не говорим, че и опаковката не ми е в стила. Не пиша в темата, само чета понякога и не съм специалистка, но например Creed Aventus е далеч по-приятен. На Killian съм имала само Apple Brandy и не мога да кажа конкретно за този... Та провери дали дамата въобще харесва портокалов аромат по себе си и решението ти е наполовина взето Hug

# 182
Да, Love in White е силно белоцветно - цитрусов парфюм, който е много хубав за мен, но трудно се носи и  не е за всеки. За подарък абсурд.
 Килиън също. Той е много много харесван, но предимно от парфюмани, а останалите хора около мен го определят, като силно алкохолен и се чудят, кой иска да мирише на бъчва. Аз го обичам, но не мога да го нося, защото ме души по някакъв начин. Ако все пак трябва да се избере задължилено, толкова скъп парфюм, Килиън бих взела и подарила аз.

# 183
Привет парфюми днес получих това Кавали, имаше си празен ход всичко е наред,но да питам цвета на сока дали е повод за притеснение. Не е прозрачен ,а тъмно жълто.
Купивам  го за втори път,но предишния беше почти прозрачен.
 Благодаря на отзовалите се!
Моя също изглежда тъмен. Мисля, че го взех преди около година от Лили. Предполагам е от парфюмите, които потъмняват с времето.

# 184
  • София
Здравейте, има ли дами, които да използват Xerjoff Oud Stars Alexandria II? Веднъж го пробвах и не останах с впечатлението, че е с мъжки уклон, но след прочетените мнения във Фрагрантика, започвам да се разколебавам. Може ли да споделите впечатления от парфюма.

# 185
Здравейте! Търся хубав мъжки парфюм , бюджет около 100 лв. Без значение колко мл. Само да не е сладникав. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 186
Парфюмите на Issay Miyake мисля са добър избор - непретенциозни, но с намерение и винаги правят впечатление, поне на мен 🤭. А и се вписват в бюджета.

# 187
Здравейте, има ли дами, които да използват Xerjoff Oud Stars Alexandria II? Веднъж го пробвах и не останах с впечатлението, че е с мъжки уклон, но след прочетените мнения във Фрагрантика, започвам да се разколебавам. Може ли да споделите впечатления от парфюма.
ако обмисляте покупка, по добре не, щом не ви е допаднал. На мен също ми идва по-мъжки, не е особено фин, по-мадамски за мен са la capitale и Alexandria III, този тип подправкови аромати беше много популярен по едно време, вече сякаш мина модата.

# 188
Здравейте, влязох в темата,за да взема идея за парфюм,но толкова много прегледах и съм все по-объркана,моля дайте ми идеи.Харесвам НЕсладникави аромати,ако е възможно БЕЗ ванилия, да е зимен, траен, не банален аромат.Любими мои парфюми са Miracle, Marry me, Eclat d'Arpege, Idylle Guerlain.
Ако харесваш Miracle на Lancome, пробвай Tiffany & Co Tiffany. За трайност не гарантирам - не е от най-трайните, но не е и катастрофа.

# 189
  • на терасата
Здравейте, влязох в темата,за да взема идея за парфюм,но толкова много прегледах и съм все по-объркана,моля дайте ми идеи.Харесвам НЕсладникави аромати,ако е възможно БЕЗ ванилия, да е зимен, траен, не банален аромат.Любими мои парфюми са Miracle, Marry me, Eclat d'Arpege, Idylle Guerlain.
Аз също много харесвам тези, които сте изброили като любими, особено Idylle Guerlain. Моят зимен беше https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html,  но го спряха и го замених с https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html. Не зная за какъв ценови клас става въпрос, но бих предложила https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-de-Parfum-31351.html. Може би попада в определените като банални, но за мен си е класика и аз се чувствам много добре в неговата компания. Ако желаете нещо с по-модерно звучене и харесвате роза, препоръчвам за тест https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-Exclusif-50370.html.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 20:45 от рак-щрак

# 190
Моля за помощ… кой да избера за подарък

# 191
Редно е подаръкът да бъде съобразен с предпочитанията на получателя.

# 192
Той не е капризен, но и не разбира от  парфюми..

Редно е подаръкът да бъде съобразен с предпочитанията на получателя.

# 193
    Диор бих рекла, но е редно поне да знаеш какво предпочита. Колкото и непретенциозен да е, всеки човек има непоносимост към някои нотки в парфюми.

# 194
    Той не е капризен, но и не разбира от  парфюми..

В такъв случай може би друг вид подарък, който би го зарадвал повече?

Общи условия

Активация на акаунт