Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 559
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм "за" Скандала.

# 196
Скрит текст:
Моля за помощ… кой да избера за подарък

Аз съм за YSL.

# 197
Не познавам аромата, но само заради флакона... Blush И аз него бих избрала.

# 198
При мен Дядо Коледа подрани. Дано да се спогодим. Blush

# 199
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! 🌹

Вече не пиша често, но ви чета. 🤗
Нямам очаквания за парфюм под елхата, т.к. нямам елха🤣, но парфюмните подаръци си ги правя основно аз. Без повод и с повод. За Коледа бих се зарадвала на Mad About You Pierre Guillaume Paris,  отдавна съм си го набелязала и все още е от набелязаните! 😁

Интересно е, че при мен в Rush на Gucci не усещам нито пачули, нито фрезии, нито пипер. В моя Ръш има основно ванилия - мека, топла, уютна.😘

SODT: Insolence Eau de Toilette Guerlain. Никога няма да ми омръзне! В този студ е прекрасен! ❤️
Атти ме влюби в него и винаги като посегна към него се сещам за историята с шлейфа му... 🤣😘😁

# 200
"Той не е капризен, но и не разбира от  парфюми.."

Jennifer, ако искаш подаръкът да е парфюм, защо не избереш някой от Zara, или L'Erbolario? Щом човекът не е парфюмно претенциозен...сред тях има много хубави аромати, според мен. Няма да е по - малко уважително, но няма да е и толкова скъпо. Успех в избора!

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 10:54 от Magda Dimitrova

# 201
  • Бургас
Бел, и аз много харесвам Mad About You Pierre Guillaume Paris, много различен и не ми прилича на нищо друго, което за мен е водещо.Най- вероятно през новата година ще си го подаря и него.Gift Heart Нищо, че приятелката ми изобщо не го хареса като тя най- вероятно ще си остане с Олимпея на Рефан, тя пари за парфюми не дава. За подарък за мъжки парфюм аз бих се спряла на Соваж Еликсир/ ако бюджета го позволява/, няма друг такъв мъжки парфюм! Ухае на истински мъж.

# 202
Под елхата ще намеря Burberry Goddess. Колебаех се между него и V&R Flowerbomb.

# 203
  • на терасата
Момичета, някой знае ли от къде мога да поръчам фирмен дискавъри сет на Van Cleef & Arpels? Ако фирмата предлага такъв, защото не успявам да намеря в сайта им.

# 204
След дълга пауза тествах отново парфюма на Fenty. Влюбих се, разкошен е, за мен така ухае истинската жена.

# 205
# 206
Мъжа ми усърдно и прилежно конспектира парфюмните ми предпочитания. Grinning
Преди няколко седмици му споделих колко ми е харесал и снощи ме чакаше под елхата Shiseido Ginza Intense.
Прибираме се по празниците със самолет и само ръчен багаж, та не е имало как да го скрие между дрехите като миналогодишния Шанел. Grinning

# 207
Днес получих https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/My-Twist-73294.html от makeup. На първо четене доста добро копие на Armani My Way, който ми е сред фаворитите. Не знам как ще е като трайност, но за тези пари няма да придирям особено https://makeup.bg/product/815119/#/option/1606552/.
Някой да сподели мнение за съвременния Lancome Miracle? Имала съм го преди години и обмислям поръчка. Притеснява ме как е след реформулировката му - трайност, различия с предишния и т.н.

# 208
Момичета,препоръчайте ми парфюм,който Ви е топ фаворит,дълготраен, може и по- тежък,до 150 лв.Имам подарък ваучер и не зная какво да си купя.

# 209
Парфюмът който "ВИ е фаворит", е мой, на някой друг... изобщо може да не е "Вашият". Аз не се наемам да давам такива предложения. На Вашата кожа всеки аромат ще стои различно, носът Ви ще го възприеме различно... Имате ваучер, имате и време... Отидете, тествайте и си изберете аромат по ваш вкус. Желая Ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт