Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 578
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Парфюмът който "ВИ е фаворит", е мой, на някой друг... изобщо може да не е "Вашият". Аз не се наемам да давам такива предложения. На Вашата кожа всеки аромат ще стои различно, носът Ви ще го възприеме различно... Имате ваучер, имате и време... Отидете, тествайте и си изберете аромат по ваш вкус. Желая Ви успех!
Знам това, но, ако отида и имам конкретни 5 предложения, ще ми е по-лесно да избера, отколкото да отида и да се лутам между хилядите. Все пак искам съвет и ще съм благодарна някой да сподели!

# 211
Знам това, но, ако отида и имам конкретни 5 предложения, ще ми е по-лесно да избера, отколкото да отида и да се лутам между хилядите. Все пак искам съвет и ще съм благодарна някой да сподели!
От мен 2 предложения - Flowerbomb Viktor&Rolf - много цветен и женствен, ненатрапливо секси - харесвам си го във всеки сезон и повод. La vie est belle Intensément Lancôme е второто ми предложение, с разликата, че в топлия сезон го избягвам.

# 212
  • Пловдив
Моите фаворити по трайност са Mont blanc signature ,Rochas bizance, Elie Saab girl of now shine, Ellie Saab royal, Chloe nomade jasmine naturelle, La vie est belle, La vie est belle soleil crystal.Пробвала съм и Olimpea, мисля тя или някоя от разновидностите й да ми е следваща покупка.

# 213
Olympea все я пропускам, заради солената нотка. Но пък периодично си я душа, дали пък няма да се е променила или пък носа ми да е притъпил чувствителността си към тази нотка.

# 214
  • София
prinzesa11, пробвайте и Mon Guerlain edp или Интенз версията, Carolina Herrera Good Girl, Yves Saint Laurent Black Opium, Miss Dior Eau de Parfum (2017), Mugler Angel Muse, Mancera Choco Violet - секси, трайни и излъчващи. На моята кожа трайността и сияжът им са брутални.  Olympea Solar Paco Rabanne също е много трайна и излъчваща.
Не прекалявайте с много проби наведнъж, че става мазало.

# 215
# 216
  • Асеновград
Моите фаворити са Versace Crystal Noir, любимец е на много жени, пробвайте го.
И втория ми любимец е Flowerbomb на Victor & Rolf, за него вече са казали.
И Mon Guerlain имам, на мен не ми е любим но масово жените много го харесват, подушете и него.
За зимата също много подходящ е и Black Opium на YSL.
За Лятото не ползвам обаче никой от гореизброените освен Flowerbomb, той ми е нов и ще видим лятото как ще е с него.
За лятото ще си купя Estee Lauder Bronze Goddes edp, за мен това е най-женствения, красив и секси кокосов аромат правен някога!

# 217
Много ви благодаря,момичета🤗🌸в крайна сметка поръчах creed-love in white ,но толкова ми хареса,че си го оставих за мен..толкова е нежен и прекрасен🥰 Също четох отзиви тук за rose rouge-van cleef и реших да поръчам пробник.Като НЕ любител на роза се влюбих в този аромат

# 218
Супер, ето човек трябва сам да пробва, иначе отстрани колкото човека - толкова мнения. Сега с подаръка какво ще правиш? Hug Около мен много се ползва Creed, днес колежката дойде с Carmina, не го познавах - аз от тях още не съм намерила аромат за мен.

# 219
Благодаря много за споделеното мнение!

# 220
  • София
Момичета, някой знае ли от къде мога да поръчам фирмен дискавъри сет на Van Cleef & Arpels? Ако фирмата предлага такъв, защото не успявам да намеря в сайта им.
И аз се интересувам, ако някой знае

# 221
Ван Клиф нямат такива сетове. Вариант е да поръчате няколко различни отливки.
Един от най-трайните и силни аромати е бакара руж и подобните му. Последните дни обикалям из голям град, почти нищо друго не усещам. Странно е, мислех че му минава модата вече, но явно ще се задържи.

# 222
Един от най-трайните и силни аромати е бакара руж и подобните му. Последните дни обикалям из голям град, почти нищо друго не усещам. Странно е, мислех че му минава модата вече, но явно ще се задържи.
Точно това и аз щях да пиша. Наистина половината град мирише на това ужасно за мен нещо. Арабските парфюми и те повечето така миришат. Адски ми е противно. Точно на пикн@ ми мирише. Мъжа ми и той не понася тази смрад.

# 223
Здравейте на всички. Парфюмите са една голяма моя страст и мания и се радвам , че мога да чета коментари и впечатления. Получих за подранил коледен подарък тези двата https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-60962.html и https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Karl-Lagerfel … or-Her-24068.html. Не са висок клас, но ги обожавам, а Montblanc е изключително траен .

# 224
Точно това и аз щях да пиша. Наистина половината град мирише на това ужасно за мен нещо. Арабските парфюми и те повечето така миришат. Адски ми е противно. Точно на пикн@ ми мирише. Мъжа ми и той не понася тази смрад.

За кой парфюм става въпрос? Аз усещам навсякъде един който ми мирише на болница

Общи условия

Активация на акаунт