Нова година - нови възможности. 2025 !!! Да започне на чисто ✔️

• 2 767
  • 34
  •   1
Отговори
  • Бургас
Новата 2025 година чука на вратата !

Какви цели ще си поставите?
Какво искате да направите и да постигнете през новата година ?
Какво искате да ви се случи ?

Какво очаквате от новата година ?

# 1
Цели не си поставям. От очаквания също се пазя.
Искам да е мирна, да е здрава, да е пълна с приятни изненади. Да има емоции, да има шансове, пътувания, усмивки, време с приятелите. Искам да ми се случи нещо, което не зависи от мен
Май не стана много оптимистично, но по -добре да е реалистично

# 2
  • София
Тъй като 2024 свърших много, ама много работа лично за себе си, 2025 искам само да си почивам и пари да имам. Ей така, яваш, яваш и здраве да е.

# 3
  • Някъде там
Единственото което  съм си поставила за цел е здравето ми и това на всички близки. Физическо и психическо.През много тежка здравословно година преминаваме и ще продължи и следващата,затова  съм се фокусирала само върху това. Да съхраня психическото ни здраве, на на фона на всичко трудно през което минаваме физически. Само здраве си пожелавам,всичко друго което имам ми е достатъчно.

# 4
  • София
Какви цели ще си поставите? - Личната ми цел е здраве, защото имах сериозни проблеми от миналата Коледа насам. Затова ще се старая повече в постигането на здравословен начин на живот за цялото семейство. Семейната ни голяма цел е материална, но не е моментът да я споделям публично.
Какво искате да направите и да постигнете през новата година? - И третата дъщеря да замине без проблеми да учи и живее при сестрите си. Ние да имаме повече възможности за почивка и пътуване с оставащите при нас деца, а големите да имат повече време да ни гостуват.
Какво искате да ви се случи? - Да ни потвърдят, че може да започнем подготовката за заминаване за няколко години на любимото ни северно място.

Какво очаквате от новата година? - Мир, здраве и спокойствие.

# 5
Ако може да продължава все така. Стига ми.

# 6
  • София
Искам да съм здрава аз и семейството ми, тази година имахме здравостловни проблеми. Искам повече почивка и екскурзии. И разбира се материално да сме добре.

# 7
Други коментатори вече казаха всичко: здраве за мен и моето семейство, материално благополучие, спокоен живот, мир и т.н. Това са елементарни, но много важни неща.

Но лично аз искам да си поставя една конкретна цел, защото смятам, че това е необходимо за здравето ми. Искам да отслабна поне до 55 кг (а в идеалния сличай до 52-53), за да се отърва от личните си комплекси.

# 8
Аз до сега винаги съм си пожелавала нещо.
Тази година май за пръв път ще си поставя специална цел за годината Simple Smile
Но още го обмислям. Защото целта ми ще е свързана с инвестиция. И тя разбира се няма да е така популярните имоти, а нещо по-лично.
От новата година нищо не мога да очаквам. Мога само да си пожелавам и да се надявам . Но не съм сигурна дали има много смисъл в пожелаване и надяване, защото носи и негативни емоции когато не протичат нещата както се очаква и не зависят много от мен.
За поставянето на целите съм по-спокойна. Ако ги поставя то те ще зависят от мен и ще гледам да имат постигане на  по-дългосрочна цел.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:53 от bella-ciao

# 9
Здраве си пожелавам на себе си и на семейството си. И материалните успехи да ни съпътстват.

# 10
  • Бургас
Днес след като пуснах темата, излезнах по работа навън. В една институция оправям документи, вадя портфейла си за да изкарам лична карта. Прибирам си я после. Отивам на каса в същата институция. На излизане,момичето при което бях първоначално ми казва ,,От вас падна едно листче,ще си го вземете ли или е за боклука?,, Беше паднало до стола, на който стоях. Наведох се да го взема, сгънато на хиляда. Познах си почерка и лееекичко се досещам какво е! Усмихнах й се и й казах ,,Ама разбира се,че ще си го взема!,,
На излизане разгънах листчето.... Беше с дата 20.01.2021 г Написала съм си какво искам,какво очаквам да се промени,какво искам да направя и още, и още неща!
Зарадвах се,че някои неща съм ги осъществила, други са на път! Дребни неща, но са били с много усилия за мен!

Та, за новата година искам да си осъществя всичко от този списък, което е останало ненаправено!
Заедно с новите неща, които съм си планувала.
И най-вече здраве, за мен, за децата!

Със сигурност ще се допълня след време!

# 11
  • София
Здраве за мен и децата.
Да посрещнем и изпратим равен брой.

# 12
Искам да е спокойна и весела, както беше тази. Да сме здрави, както беше през тази.
Общо взето, нищо повече от това, което ни даде 2024. 2025 няма нужда да ни дава, но нека да не ни взима!

# 13
  • София
Искам здраве, щастие и спокойствие.
Искам да пътувам, да ходя на театър, на почивки.

# 14
  • София
Здраве и само здраве. Нищо друго не искам. Хубавите неща си идват стига да си в кондиция да ги изживееш.
Дано е спорна и щастлива за всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт