Нова година - нови възможности. 2025 !!! Да започне на чисто ✔️

• 2 828
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Какви цели ще си поставите?
Какво искате да направите и да постигнете през новата година ?
Какво искате да ви се случи ?
Какво очаквате от новата година?

През новата 2025 година мисля на първо място да поставя себе си. Искам да продължа да се развивам, да си взема изпитите, да придобия нови знания, да имам възможност да пътувам, да успея да си наредя времето - задачите. Искам да прекарам повече време с любимите хора. Искам 2025 година никой да не ми отнема - любимите ми хора да са здрави, щастливи и до мен.

Обещавам си, че ще започна и по-здравословен начин на живот, защото не може само с мрънкане и отлагане - дължа го на себе си.

Очаквам да ми се случат позитивни емоции, да оценят труда ми, да реализирам повече проекти. Очаквам 2025 година да ме отведе на хубави дестинации.

# 16
С нетърпение очаквам да изпратя 2024 г., въпреки че има още близо месец от нея, мога да кажа, че това ми е една от най-лошите години в живота, ако не и най-лошата.

И така:

Какво очаквате от новата година ?

Очакванията са в основата на всяко разочарование е казал Шекспир. Вече нищо не очаквам. Моля се само за едно нещо и то е здраве - физическо, психическо и емоционално, както за мен самата, така и за цялото ми семейство и близки. Не че е малко, всъщност това е най-важното нещо на света.

Целите са в посока на личностно развитие и израстване. Мисля, че достатъчно уроци получих тази година, че пътят ми не е този и трябва да избера друг. А това започва на първо място с промяна на мен самата.

Какво искате да направите и да постигнете през новата година?

Искам да успея да оцелея по най-добрия възможен начин от торнадото, което ме е завихрило последните месеци.
Искам да постигна вътрешен мир и да се заобичам повече. И да си вярвам повече, че мога и ще успея.

Повече положителни емоции. От онези истинските, които те карат да се усмихваш, докато вървиш по улицата.
Да мога да пътувам и най-вече да видя морето.

# 17
Първо пожелавам здраве, благоденствие и пари на близките ми хора и на мен. Да сме здрави и щастливи.

За Новата година имам няколко цели, като да развия собствен бизнес, да вляза във форма, да си купя неща, които планувам от доста време и да съм щастлива. Искам със съпругът ми да пътуваме и да имаме пълноценни моменти с детенцето ни, да се разбираме и да се обичаме.

Усещам, че следващата година ще е страхотна и успешна! Желая и на всички добри хора по света здраве и успехи!

# 18
Здраве, здраве, здраве. Физическо и психическо. Мир - в личен и световен план. Добри финансови постъпления. Още интересни пътешествия и концерти. И една внучка, моля! Внук вече си имам, да ми е жив и здрав!

# 19
Искам само да сме здрави. Искам всички дечица да са здрави и щастливи/работя в болница и искам да спра да виждам неизлечимо болни деца/. Другото ще го постигнем криво- ляво, но има ли здраве по- голямо богатство от това няма!

# 20
Желая си да съм здрава, да мина немския поне до В1 ниво, да отида на ски най-после, че от 5 години се каня и да се задържа на работа поне година. Има още много неща, но това ми е минимума.

# 21
Да си подобря английския и да отслабна най сетне.

Какво искате да направите и да постигнете през новата година ?
Да си постигна целите Simple Smile

Само хубави неща ест..

Какво очаквате от новата година ?
Нямам очаквания - никой не може да предвиди бъдещето, но се надявам, ако не по-добра - поне да не е по-лоша от 2024.

# 22
Целите ми за Новата 2025 са да успея да довърша някои неща,които тази година не успях.Има доста неща които съм поставила за цел и записани като списък,надявам се да успея.Искам да ми се случват все хубави неща,да сме всички в семейството здрави и щастливи,да имаме повече късмет и успех.От 2025 г. очаквам желанията,които не се сбъднаха през тази година да се сбъднат,но всичко е съдба,която трябва да приемем.Да е здрава,благодатна,успешна,късметлийска,щастлива, благословена и най-вече мирна.Да има мир и любов по света,повече вяра и топлина.

# 23
Първо и най-важно всички мои близки хора и семейството да са живи и здрави. Все повече споделени радостни моменти да имам с тях.Да си взема успешно практическите изпити и държавния изпит.Да  се реализирам като учител най-накрая колкото и да е трудно.Да си намеря работа като такъв. Да запиша и магистратура , за да може да помагам на всички деца независимо от своя пол,възраст ,физически и психически особености.Да ценя времето, защото то е миг  и той ако не се възползваме свършва .Да открия нови хоризонти и възможности.Да израсна духовно и да се науча да ценя себе си и близките си.Да пътувам с тях.

# 24
Искам от 2025 год. да си намеря работа най-после.

# 25
  • Банско
Да направим собствен бизнес и да не се налага повече никой от семейството да работи за някой друг или фирма. Но очакването е по-скоро до няколко години, но 2025 ще е началото на тези наши проекти.

# 26
  • Бургас
Пожелавам на всички ви (ни) да се случи това, което най-много желаем!

# 27
  • София
Аз най-много искам да изчистя вичките си травми и предразсъдъци и да имам нова сериозна връзка, която да прерасне в съжителство. Ето, поне се осмелих да го кажа. От не знам колко време вече се гърча в едни - 'ама това трябва да е така, онова не трябва да е така' и сама си слагам ограда, която не мога да прескоча.

# 28
  • Стара Загора
✨️ Ч Н Г ✨️
Успешна и благодатна да е!🍾🥂

# 29
Искам 2025 да сме здрави.
Сина ми да е здрав,по уверен,повече да си вярва и да успява.
Да е финансово стабилна, и изпълнена с много споделена любов.

Общи условия

Активация на акаунт