Нова година - нови възможности. 2025 !!! Да започне на чисто ✔️

• 2 823
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Разкошен празник и посрещане на новата година. Не може да не е хубава и щастлива при толкова весело и радсотно посрещане. Страшно красива заря . Супер.
Пожелавам си за всички да е щастлива и мирна.

# 31
  • Поморие
Новата 2025 година чука на вратата !

Какви цели ще си поставите?
Какво искате да направите и да постигнете през новата година ?
Какво искате да ви се случи ?

Какво очаквате от новата година ?
Да бъда щастлива, да бъда по-добра майка, да не се примирявам с лошото, а да се боря за промяна, когато не се чувствам окей с нещата, да не се подценявам, да осигуря всичко най-добро за децата си. Честита Нова година и нека бъде такава, каквато мечтаем да бъде, за всеки един/всяка една от нас! 🎇

# 32
  • софия
Искам безпроблемно и лесно да се справим с адаптацията в новия етап, който ни предстои.
Искам тази година майка да е здрава и поне една година да не се налагат непланирани посещения при лекари.
Искам да продължим да пътуваме заедно.

# 33
Искам тази година майка да е здрава и поне една година да не се налагат непланирани посещения при лекари.
От цялото си сърце ти го пожелавам! С другите неща знаеш, че ще се справите, но не знам дали ще е лесно Flowers Four Leaf Clover Всеки нов етап е напрягащ, но носи много възможности!

# 34
2024 всички мои близки, почти без изключение, в т.ч. и приятелства над 25г. ми се качиха на главата, възползвайки се от обичайно щедрото разположение на духа и дзен, в които си съществувам

За 2025 си пожелавам, като се огледам, всички да са добре и да си гледат работата, докато аз, полека оттегляйки се в пълна самостоятелност, си пия кафето на моята си слънчева тераса и за всяко планирано нещо получавам мейли "да" и "платено"

GrinningBlush

Общи условия

Активация на акаунт