Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
chanel19, на руснаците нямам вяра за нищо.
Специално с парфюми ментета са много напред в бизнеса.

# 511
  • София
chanel19, на руснаците нямам вяра за нищо.
Специално с парфюми ментета са много напред в бизнеса.
Карен, права си. Като гледам асортимента нищо ново и  интересно  няма.

# 512
Приятен уикенд на всички Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Rosendo-Mateu-Olfactive-Expr … l-Musk-46115.html
Какво мислите за този парфюм? Нямаше го наличен в единия магазин, в който можеше да се пробва и пръсках от други неща на марката, които не ми харесаха особено. Коментарите във Фрагрантика са доста сменени

Нови парфюми:

Този фланкър на Линтерди звучи интересно. Тубероза абсолю, кафе, изгорели цветчета от тубероза - каквото и да значи това, ветивер, пачули. Предполагам че ще е леко опушена и земна версия на оригинала. Може би по-цветна отколкото сладка.

Кому е нужен еликсир версия на Шагаф уд? Успях да намеря версията с арабския надпис и е направо отрова. Повече от един спрей не мога да нося - розата ми харесва но има нещо изключително пластмасово, синтетично в този парфюм. Пръсках коридора с него защото един спрей го ароматизира цял ден. Имам love-hate relationship с това нещо

Ново от Крийд: дървесни нотки, цветни нотки, тубероза, османтус, ирис, кедрово дърво. Видях и още един, но май ще е специално издание за Selfridges

# 513
Парфюмни маниаци, кажете, моля, според вас струва ли си да издирвам някъде парфюмерия с ароматите на XerJoff? Произнасят го Ксерджоф, но не съм сигурна на италиански ли е или на англо-измислен език.. Вие как произнасяте? Relaxed

# 514
Парфюмни маниаци, кажете, моля, според вас струва ли си да издирвам някъде парфюмерия с ароматите на XerJoff? Произнасят го Ксерджоф, но не съм сигурна на италиански ли е или на англо-измислен език.. Вие как произнасяте? Relaxed
Италиански е. Хубави са, трайни са, не са подходящи за покупка на сляпо. Част от колекцията е налична в делириум, но по-пълната колекция е в парфюмерийния магазин срещу делириум в мол парадайс.

# 515
Благодаря FreesiaR, а така ли се произнася? Нямам никаква представа от италиански. Чувам около мен Зержоф, Сержоф и Ксерджоф...  Hug

# 516
Благодаря FreesiaR, а така ли се произнася? Нямам никаква представа от италиански. Чувам около мен Зержоф, Сержоф и Ксерджоф...  Hug
Сеержоф
https://www.youtube.com/watch?v=8fwBJW1Q2HU

# 517
Разкошно видео, благодаря ти. Вече съвсем се навих, уау Heart Eyes

# 518
Италиански е. Хубави са, трайни са, не са подходящи за покупка на сляпо. Част от колекцията е налична в делириум, но по-пълната колекция е в парфюмерийния магазин срещу делириум в мол парадайс.
Кой е този магазин … срещу Делириум-а е НМ ?

# 519
# 520
  • в голямото село
ЛиЛу, аз съм сигурно поредната последна припаднала по Xerjoff. В първите дни на годината рязко поисках и придобих Dolce Amalfi Xerjoff. Ами вече го казах просто е страхотен за мен. Исках да тествам и други, но сякаш всички вируси са решили да минат през мен от началото на тази година, та нито мога да се насладя на новата си придобивка, нито да тествам други аромати.
Така че, ако имаш възможност тествай и намери своя Xerjoff.

# 521
Аз съм в парфюмна дупка. Пробвах няколко на Xerjoff и нито един не е мой, с изключение на Bouquet Ideale, от който взех голяма отливка около празниците. Харесва ми, но не чак като за цяло шише като се вземе предвид цената. Ще видим дали ще израсте докато свърша отливката.

Пробвала съм за момента
Italica - нещо хлебно, което ме отблъсква
Starlight - тук кардамома ми е много отчетлив и трудно поносим
Ouverture - този ми е трудно да определя какво не ми харесва, може би смокиновия лист в комбинация с портокал. Хем е зелен, хем не свеж.

# 522
Xerjoff е доста продуктивен бранд и по добре си водете записки, кое ви е допаднало, защото са мнооого, ще се наложат многокрарни посещения....
Ако ще тествате в един ден, по добре наблегнете на Casamorati линията, те са за мен по-интересните знаете кои са по-популярни - Италика, Буке идеал, Дама Бланка, Фиор д'Оливо. Други харесвани са от удовете Александрия II и III,
Гурме насочени круз дел сур 2-манго, Ла Капитале - ягоди, Симфониум - портокал с шоколад, торино 22 - гуава, старлайт-млечен кардамон
Рози: k bridge club (ала интенс кафе),  more than words (ала Делина)

Някакви по-мадамски - пиковая дама (моят фаворит), аполония (ирис), аленде (бадемова ванилия), muse - слива с пачули
Супер популярен е Naxos - мед с лавандула
Разбира се това са мои лични впечатления, и ги споменавам ако имате нужда от някакви макар и бегли насоки коя от хилядите бутилки да тествате

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:45 от Солена Луна

# 523
Здравейте,момичета.Много ми се иска да опитам нещо ново,нещо “уау”.Бихте ли ме насочили към нещо.Парфюми ,които много харесвам са : carolina herra-good girl + legere, baccarat rouge 580,van cleef-rose rouge,armani-si passione,tom ford -electric cherry, ysl-black opium

# 524
Moon1
Kajal Lamar
Lune Feline Atelier D'ors
Hibiscus Mahajad
Black phantom Killian
Dama Bianca
Тези са моите предложения

Общи условия

Активация на акаунт