Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 912
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Дами, как намирате Ерба за безопасен аромат!?!?! Аз претендирам, че съм доста дълбоко нагазила в ниша, но Ерба-та направо ми обръща стомаха….Не я нося и не я понасям около себе си.
Присъединявам се към това мнение! Ерба Пура и Бакара Руж ме докарват до лудост. Тая кисела миризма ме преследва навсякъде. Пълен потрес ми е! А съм почитател на тежки аромати. Но тия са просто брутално гадни.

Разбирам, че вече всички възможни парфюмни комбинации са измислени и премислени хиляди пъти и стремежа е да се произведе нещо ново и непознато. И затова се появиха парфюми с примеси на бензин, кожа, тамян, животни и кво ли не, но как се харесват масово не проумявам...

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 20:52 от Dareland

# 541
  • виртуално
Вили, защо не ѝ поръчаш нещо такова…

Килиън също имат такива сетове

# 542
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, то и Babycat масово е харесван, но за мен е кошмарен. Все пак това не са мейнстрийм аромати. От всичко, което имам и съм пробвала на xerjoff, за мен лично Ербата е най-вероятно да се хареса като за първи досег с ниш.

# 543
Дами, как намирате Ерба за безопасен аромат!?!?! Аз претендирам, че съм доста дълбоко нагазила в ниша, но Ерба-та направо ми обръща стомаха….Не я нося и не я понасям около себе си.
на база на обсъжданията ми с приятелки, 100% единомислие, че е най-харесваният аромат на Xerjoff. Намирам го за много масово харесван аромат, затова има и стотици имитации.

# 544
На мен ми се носи нещо женствено и нежно. Тествам какво ли не, не мога да харесам. В момента нося Кирке, но нещо ми е хард на моменти. И аз съм привлечена от модерните нишови парфюми и имам някой друг, но в момента нямам ни един любимец. Дадох си сметка, че съм ги купила, защото са модерни. Затова два дни пробвам в молове те непопулярни аромати, но нищо не успява да ме грабне.

# 545
Аз съм запленена от ей този.

Много добър за зимата. Бих казала, че е нежен и женствен. За конкретни нотки не ме питайте, но ароматът е разкошен. Relaxed

# 546
Lorelada, благодаря, никога не съм знаела, че replay имат парфюми. Ще го потърся, много красива опаковка.

# 547
  • София
Женствено и нежно - веднага се сещам за Dior Forever and Ever, Dahlia Divin Le Nectar, Dior Joy, Acqua di Parma Magnolia Nobile, Dolce Violet Dolce&Gabbana и най-женственият и пухкав ванилов парфюм (флорално-ванилов) The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme.
Erba Pura и аз не харесвам, стана много банален и твърде масов. Gran ballo също не харесвам. Имам Dama Bianka и Dolce Amalfi.

# 548
На мен ми се носи нещо женствено и нежно.
Ето няколко предложения от мен. 🙂
https://www.notino.bg/lancome/poeme-parfjumna-voda-za-zheni/p-60799/
https://www.notino.bg/givenchy/irresistible-rose-velvet-parfjumn … zheni/p-16163636/
https://www.notino.bg/estee-lauder/beautiful-magnolia-intense-pa … zheni/p-16118522/
https://www.notino.bg/narciso-rodriguez/narciso-poudree-parfjumn … a-zheni/p-561360/
И 4те за мен са много нежни, подчертаващи женствеността и не миришат на трева или сапун. Жената трябва да ухае на жена. 🙂

# 549
С поемата на Ланком трябва много да се внимава. Не е парфюм за всеки. И то не, защото е винтидж, а заради силата и мощта, с която излъчва мед и бели цветя.Този тип тубероза не се понася добре от всички. Честно казано въпреки огромния брой нотки в пирамидата, усещам отчетливо само някои от тях и не ми е съвсем ясна концепцията му. Последното, което мога да кажа за поемата, е, че е нежна. За мен е доста труден парфюм въпреки дългогодишния ми опит с всякакви аромати.
Препоръчвам Versace Signature или Versense, Bright Crystal или Crystal Noir. Първият вече почти не се намира в сайтовете и на място, но е прекрасен.

# 550
  • Отвъд алеята зад шкафа
Musk Therapy на Initio е много нежен аромат.

# 551
  • Враца
Ерба Пура и Ерба Голд са страхотни предложения от Xerjoff, които ми се струват относително безопасен вариант за подарък.
Бих предложила и нещо на друг бранд, което е масово харесвано и има божур в него:
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-43871.html

Като за първи допир с нишови аромати, това ми се струва най-безопасно.

Делината вече я получи тази седмица,  много и харесва но и е доста силен и пръска само по веднъж. Но той е лесен за харесване. Искам и друг такъв лесен за харесване , но ниш. Спряла съм се на Xerjoff, заради интересните шишета, но аз не познавам ароматите. И все пак ми се ще, различен, но интересен и нежен Simple Smile  Е, кой ?

И този Xerjoff Accento, какъв е ? За другите , поне съм чела и са широко популярни, за този не съм и чувала.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 07:41 от vmarinska

# 552
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аполония на Xerjoff е по-нежен аромат.

# 553
Аccento e зюмбюло и бели цветя, присъствен, но за мен твърде унисекс в драйдауна, напомня ми на одеколон.
Щом носите Кирке, предлагам Драко- има я плодовата нотка, но е увита в пудра, има си го и почеркът на бранда

# 554
Касиопея също е отличен избор, за който харесва Кирке.

Общи условия

Активация на акаунт