Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 907
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Враца
Кирке за мен е ужас ужасен.

Бях се насочила към Лира, но Рапунцелка ме разубеди.

# 556
  • виртуално

Въобще не е лош парфюм, имам го и го харесвам. Но не е нещо различно - спокоен, гушлив, аз го нося предимно като ще съм си само в къщи. Бързо изчезва и си трябва доста подновяване ... дори и при твоята школа няма да се усеща повече от 1-2 часа... но пък е безопасен за поръчка на сляпо.

# 557
  • Враца

Въобще не е лош парфюм, имам го и го харесвам. Но не е нещо различно - спокоен, гушлив, аз го нося предимно като ще съм си само в къщи. Бързо изчезва и си трябва доста подновяване ... дори и при твоята школа няма да се усеща повече от 1-2 часа... но пък е безопасен за поръчка на сляпо.

А, Дама бианка и Долче амалфи?

# 558
  • виртуално
Дамата на мен ми стоеше отвратително, но сигурно е до кожа.
От Амалфи и Букета имам по 2 бутилки ... това говори ясно колко ги харесвам Relaxed

# 559
  • Бургас
Дама Бианка и при мен не стои добре , със силна алкохолна нота е и не го понасям.Долче Амалфи също не харесвам, той пък върху мен е дъвков.Парфюм за днес нова голяма любов Килиън Уомън ин голд.Two Hearts

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 11:19 от Bright Crystal

# 560
Lince, Cassiopeia, Tabit от Тициана Теренци. Всичките имат общо днк с Кирке, но се усещат различни. На мен ми миришат на детски шампоани ако бяха правени от Керастас хаха Сладко-свежи, но с типичната мускусна база за марката

От Xerjoff - K Bridge е лесен, ако се харесват рози. Shunkoin и Fatal Charme са по-пудрени, леко сладки. Opera, Muse - също са от по-лесните за харесване на марката.

Мой любимец е Ouverture, но е особен - ако гледах само таблицата никога нямаше да го пробвам (портокали, смокини, канела), но самия аромат е интересен, при мен се развива отлично и не усещам нито много канела (която не обичам), нито зеленината в него

# 561
  • на терасата
vmarinska,
Подкрепям Рапунцел в идеята за sample kit или discovery set. Напоследък поръчвам дискавъри сетове на марките, които ме интересуват и съм много доволна от тази политика на нишовите брандове да предлагат такива.

Ето Xerjoff https://xerjoff.com/home/9003-sample-kit.html, Можеш сама да си направиш sample kit. Има и discovery set-ове, но цената е доста по-висока.

# 562
Тези дни реших да дам по още един шанс на някои аромати от Odyssey Collection с повече разносване. Постепенно ще допълвам, засега имам впечатления от два. В Guidance все така доминира круша, твърде сладка за моя вкус. Няма да излезе любов тук. Lineage е за мен от типа на Enclave, но много повече ми допада. Предполагам, че джинджифилът придава нужните количества свежест и лекота на иначе дълбоко амбровия аромат.

Редактирам и допълвам. Ashore ме радва, защото на моята кожа наподобява любимци като MFK Ciel de Gum и Chanel Coco EDP. С други думи, плътен амбров парфюм.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 13:53 от bell_87

# 563
Изненадана съм, че не е още един фланкър от Goddess линията. Нов Alien с добавени "плодови нотки" и "флорални нотки", освен жасмина и дървесните нотки. Нямам големи очаквания като се замисля в какво са превърнали парфюма

# 564
Има нов Irresistible Givenchy Very Floral https://www.fragrantica.com/perfume/GivenchyIrresistible-Givench … Floral-88896.html Днес получих мостра, любителите на рози и на Irresistible няма да се разочароват Simple Smile

# 565
Здравейте,отново съм с питанка. Бихте ли ми предложили близка алтернатива на Xerjoff more than words.? Наливен dupe имам 😁,доста траен ,както бях споменала назад.Но нещо от дизайнерските,което би се доближавало! Както и на Мегамаре Ото Париси Simple Smile
Иначе взех мостри на посочените Мансери,по-назад в темата,и взех Rosses Vanilla | Simple Smile За човек без обоняние,точно по-мой вкус. Благодаря на всички за препоръките.

Поръчала съм още 1 Мансера,но ми се иска и някой "близък " до горе посочените Simple Smile  Благодаря ❤

# 566
Споделям впечатления от Meander. Далеч е от парфюмите, които обичайно нося, но го намирам за приятен. Силно билков на моята кожа, създава ми усещане за напечени от слънцето цветчета от лайка. Бих казала, че носи спокойствие. Не усещам в него нищо прекалено, нищо дразнещо. В същото време не е безличен.

# 567
Има нов Irresistible Givenchy Very Floral https://www.fragrantica.com/perfume/GivenchyIrresistible-Givench … Floral-88896.html Днес получих мостра, любителите на рози и на Irresistible няма да се разочароват Simple Smile
Оо, чудесно. Изглежда ми точно като за мен. 🙂

# 568
  • Асеновград
А някой някъде вече да е виждал новия Flowerbomb? Онлайн го няма все още..
Въпреки че съм без обоняние в момента дано се върне по бързо защото за един любител на парфюми това е най големия кошмар..😅😅

# 569
  • Враца
Да ви информирам, спрях се на Дама Бианка и май уцелих 6-цата, направо се влюби в него. Този аромат е нейният.
Аз не го познавах до този момент, на първо чете за мен има силна препратка към Елисейските поля на Гарлен, доста по мек и мадамски.
Благодаря ви, дами! Heart

Общи условия

Активация на акаунт