Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 725
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Lygia, благодаря ти! До сега не съм имала киселини никога, обаче изгарянето в устата е ужасно. Вчера злоупотребих и с 2 глътки кола, та се довърших. Нощта ми беше ужасна, а какви мисли имам в главата не е истина.

# 211
всичко на гладно е най добре винаги макар че витамините нее задължително , тя разликата ще е минатюрна ако изобщо има такава.И аз ще пускам идната седмица да втдим

# 212
Киселини са, да. Ужасно е чувството, но бебето нищо не усеща, не се притеснявай.
Знам, че Гавискон е подходящ при бременност, може и малко сода да пийнеш. До няколко минути след това отминава.

# 213
Момичета, направо не мога да повярвам колко малко остана. Аз съм в 32 + 1 г.с. и след две седмици почвам да ходя на тонове. Малкият вече е 1.95 кг. Шийката ми все си варира между 27 мм и 30, та ще продължавам да лежа до 9-ти месец. Явно и коледните подаръци ще купувам онлайн.

# 214
И аз мисля, че са киселини, мила. Много е неприятно, но такова е. Гори ти по хранопровода и трахеята, аз като преям с въглехидрати и така става.
Бочи, аз мислех, че вече си пускала контрола след вливката? Ти така и не каза май къде го прави вливането, как протича процеса изобщо? Много ще съм благодарна да споделиш.

Редактирам за размера в 27 г.с, ако ти върши работа като ориентир в 28 беше 1300 момче, отговарял на 29.

# 215
Ах, Ивон, така ме зареди положително. Дар е, такъв дар, че само жена, която е чакала с години тези две черти, ще те разбере. Аз преди години така витаех в облаците, мислех си- да си поживея, пък като реша и хоп! Ама не... Всичко се случи по трудния начин. Може би така се уча да оценям истински важните неща, а може би просто е трябвало да потърпя, докато намеря МОЕТО момче.
Бъдете силни, всички в тази група сме целунати от Бога и съвсем скоро, въпреки трудностите, които ни очакват, ще прегърнем така чаканите пухкави бебенца.
Макар да пиша рядко, ви чета постоянно и така се радвам, че групата е активна, не само с ала-бала, а научавам много, много полезни неща. Благодаря ви!
И ви пускам последно есенна снимка, защото вече се надяваме на малко сняг и коледно настроение Simple Smile))

# 216
ей момичета аз се смазвам с тва недоспиване.
Вливката я правя при вецев в ПК България, след вливката се чакат минимум 2 сдемици но понеже аз трябва да пускам и хематологията решиш направо 3 то е и по оптимално да пусна на 3 тата , ще пусна и 5 тона витамини пак да видя кво що как.
Иначе процеса е 40 минути ръгат ти системата и айде 😃

# 217
Колко тежат бебетата ви в 27г.с?

Госпожицата я гледаха във вторник - 1060гр (това ще да е било 27+4)

Together_forever, е кисели краставици пА и кола, ти сериозно ли 🤣 в момента сплесканите ни стомаси са толкова чувствителни, че няма как да не реагират на подобна комбинация. Вярвам, че "повече няма така да правиш" 🤣 и вече е отшумяло?

# 218
  • София
Днес бяхме на последна ФМ - тате си видя момчето, онзи пък явно това е искал и докато преди се криеше, днес успяхме и личицето да му видим Simple Smile Добре е, кръвотокът е супер, шийката е 36,7 мм, даже д-р Патрикова ме накара да се закашлям (явно да види контракцията как се случва) и накрая каза, че сме перфектни. Човекът е към 37 см и към 1450 грама, докато записвахме тонове на артериите се разхълца, та хълцането го и чухме (татко му бая се засмя). После пак яко срита ехографа и разсмя и док Simple Smile Ще идем на един доплер след 4 седмици, за всеки случай и айде то не остана Simple Smile ММ от днес е на тема пазар и в момента избира кошница за кола Simple Smile
Засега няма киселини и ям спокойно, тези дни само мисля да пия по 2 Биозина, че нещо се събуждам със запушен нос напоследък.

# 219
Freziya, сега съжалих какво си причиних.
Цял ден не съм повръщала, но съм много отпаднала. Всичко ме боли от лежане ли, не знам. Кръст, гръб, дори краката ме болят. Това много ме плаши.
Питах АГ за повръщането, не било опасно. Срам, не срам си признах и той каза да пия но-шпа. Пък мен ме е страх, защото друг лекар ми казваше, че не е добре за шийката(със серклаж съм).
Не знам, искам да спя, само да спя, главата ми е размътена.
За протокола- с дъщеря ми изяждах по цял буркан кисели краставички Grinning (Смейте се, ама в 23 часа като се сещах и...) Тогава нищо ми нямаше.
Взех си сироп Гавискон. Не съм пила, но да пия ли като спрях да повръщам? Как се пие?

# 220
Не, не пий сега, само ако усетиш пак парене. Аз имам едни сашета (гаднички са на вкус, ама...), сироп не съм пила. Виж в листовката какво пише. Иначе аз пия едно, ако не помогне до 5-10 мин - второ. И вече минава. Една Коледа с предната бременност си мислех, че ще умра, та от тогава винаги си имам налични вкъщи. Joy

# 221
слушайте сега втасахме я с тва име 😀Кажете сега като общество странично , ако детето ми се казва Даная , бихте ли изкилиферчили името и ? Визирам съкратили и ако да то как ? Като цяло мразя тая оферта с съкращаването.
Другото е
Лина ама не мога да се пречупя защото ще казват яе е на мен ( Ангелина )
Теа ( ама тва на английски звучи като някаква идиотия )
И всички останали 100% имат съкращение
Матеа , Ваяна , Сиана , Кристина ,
даже на Дария ще и викат Дари
Викам му дай Дара , не щял певица 😀
Алина па не му харесва щот и аз и двете деца с А сме щели да сме 🤷♀🤷♀🤷♀Айде кажете сега нещо профессори бг мами 😀

# 222
Together_forever, предполагам всичките тия болки се дължат на драйфането цял ден, изтощението също кореспондира, обаче може и да си лепнала нещо и да са се насложили просто. Някой около вас с неразположения?

Бочи, на Даная предполагам краткото е Дани?! Ваяна, Сияна са супер, на мен лично много ми харесват. Матей/Матея са много нашумели напоследък, не знам от къде ... акоо сте хазартни типажи пишете всички варианти на листчета и теглете 🤭

# 223
За Даная само Ная ми хрумва и ми харесва обаче Simple Smile

Иначе гласувам за Лина, много нежно.

# 224
Лина е доста старо име ,но не е лошо ! Даная ми се струва по-добро! Иначе Кристина  ми звучи ТОП!!!
[/video]
слушайте сега втасахме я с тва име 😀Кажете сега като общество странично , ако детето ми се казва Даная , бихте ли изкилиферчили името и ? Визирам съкратили и ако да то как ? Като цяло мразя тая оферта с съкращаването.
Другото е
Лина ама не мога да се пречупя защото ще казват яе е на мен ( Ангелина )
Теа ( ама тва на английски звучи като някаква идиотия )
И всички останали 100% имат съкращение
Матеа , Ваяна , Сиана , Кристина ,
даже на Дария ще и викат Дари
Викам му дай Дара , не щял певица 😀
Алина па не му харесва щот и аз и двете деца с А сме щели да сме 🤷♀🤷♀🤷♀Айде кажете сега нещо профессори бг мами 😀

Общи условия

Активация на акаунт