Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 758
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Да, разбирам напълно. Ние след като влезнах в 5 месец наложих V на секса вкъщи. Хич не се чувствам женствена и окей, но просто се замислих😅чисто теоретично🤣

# 331
Миии секса си е хубаво нещо, вижда ми се дълъъъъг период над 9 месеца без медицински показания да ни лиша от него хаха е не е както преди, но пак си близост с човека до теб на друго ниво

# 332
Ние секс правим, доста по-рядко. Не в същото като преди, но както някой каза да не забравим как става. 🤣 На моменти нямам търпение вече да не съм бременна и да правим "нормален" секс без да ми пречи корема.🤣

# 333
Ние някъде в началото правихме, но не знам защо леко прокървих, когато казах на доктора ме насоли. Каза нещо подобно "ами нормално, защо правите аз не ти ли казах в началото още - не!" явно беше забравил. Доста ни хвана страх да не направим беля и човека вече ме е предупредил. Направихме един бърз наскоро, поза лъжичка и чувството при мен беше малко кофти. Все пак съм вече огромна, а сякаш отвътре бях суха и беше леко дискомфортно. Явно ще е след раждането, само дано нямам пак 1000 шева като преди, много ама много бавно се възстанових и дълго кървях. Мъжа ми и усещаше шевовете, макар вече да не ме болеше, грр сигурно е било много странно. С времето обаче се възстанових на 100%.

# 334
Ние при първата ми бременост правихме до 8месец, но след раждането аз дълго време го избягвах около 1-2 месеца, защото се чувствах много не секси и дори не исках да ме вижда такава, някак не исках да ме вижда така предвид че имах огромен корем , бебето се роди 3850/54см и корема ми висна много гадно. Самата аз не го поглеждах първата една седмица и ми беше неприятно да го докосвам. Абе не знам

# 335
От коя банка сте доволни ??? В коя мислите да си получавате майчинството ?
 В тази ,която си получавате заплатата илии ???

# 336
  • София
Аз съм в ДСК. Била преди това в ПИБ, Пощенска и Райфайзен - в ДСК ми е най-удобно онлайн банкирането, поради което не ми се налага често да ходя до офис и така ми е екестра. Приложението им (версията за iOS) от време на време бави, но тогава просто ползвам сайта, ако ми е нещо зор.

# 337
И аз съм в ДСК вече около 6 години,  нямам забележки👌

# 338
На мен не ми прави особено впечатление как изглеждам сега и след раждането, вярно висящ или издут корем, пък след кърменето и гърди увиснали (макар да са малки), но това са напълно естествени неща и мъжа ми го разбира. Проблема е в чувствителността там долу, да бяха само 2 месеца сигурно към 4 след раждането не сме правили качествено. Отново, това са нормални неща, търпение от страна на партньора и полека се преодолява страха и правихме проверка на шевовете. Cold SweatSmile

Иначе да и аз съм на ДСК, обаче заради жилищния кредит мъжа ми е на ОББ уби се да ми хвали приложението. ДСК все имат някакви проблеми, така че след Нова Година и аз се местя на ОББ. Доста често пазаруваме онлайн (абонирани сме за китайските сайтове и търсене на далавери), плащаме сметки, детските и майчинството ще прехвърлим там, така че ще ги тествам и аз. Kissing

# 339
  • София
Аз съм в УниКредит и съм доволна, но и съм пристрастна понеже 8 години работих в тази банка 😁

# 340
Здравейте и от мен момичета, следя ви всеки ден, сега се наканих да ви пиша малко как се чувствам напоследък.
Започнах да вдигам кръвно, единия ден вдигнах над 140/80 и АГ ми изписа допегит. От тогава си поддържам стойности около 130/70 +/-. Някоя от вас пие ли го това хапче? АГ смята, че е добре кръвното. Всяка седмица пускам урина за белтък, а на две седмици кръвни изследвания, за сега всичко е наред. Влизам вече в 32 седмица.
Да ви се похваля поне с покупките май вече напълно сме готови, остават две, три дребни нещица.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 08:51 от nickie9

# 341
  • София
От коя банка сте доволни ??? В коя мислите да си получавате майчинството ?
 В тази ,която си получавате заплатата илии ???

Аз съм на ДСК от години, не виждам защо точно за майчинство да си причинявам главоболие да я сменям...

# 342
Аз съм на ЦКБ, а мъжа ми на ДСК, за момента аз съм много доволна, при него все нещо не е наред с банкирането онлайн, ама не мога да кажа дали той нещо не му е се отдава или в приложението е проблема.
Относно това как изглеждаме, разбира се че е нормално, не съдя и не се срамувам, просто аз вярвам че ние с партньора ми е редно да бъдем преди всичко в отношения по между ни. Не искам да съм “майката на децата му”, бих искала да запазим тази връзка и аз в представите му да бъда онази така желана жена. Вероятно виждайки ме така макар да не признава вътрешно в него няма да е завладян от тази гледка, така както и аз не бях. Аз съм слаба и висока и толкова отпусната кожа изглеждаше много неприятно, за щастие за 2-3 месеца се върна формата ми, но до тогава даже не исках да се преобличам пред него. Аз съм желана и харесвана, определено не искам да го запознавам с тази си форма, макар тя да е в следствие на най-прекрасното нещо, което може да се случи в живота на човек 🥰

# 343
Аз получавам майчинство и заплата в Уникредит, но имам сметка и в ДСК и ако трябва да сравнявам двете приложения - това на Уни е по-добро. Иначе ще си позволя да дам идея на мамите, които обичат да пътуват. Имам кредитна карта ДСК Уиз и общо взето като получа заплата/майчинство, всичко си прехвърлям там и плащам само с нея. За всяка похарчена от нея стотинка се трупат точки, които после си прехвърляш в Уиз профила и се обръщат в пари. Картата няма месечна такса, а веднъж годишно мисля, ми взимат 50лв., но пък получавам и членство в дискаунт клуба на авиокомпанията , което принципно е 80лв. на година. Сега в профила си имам натрупана не-малка сума и само чакам бебчо да се роди и поотрасне и да идем някъде за 2-3 дена. 😁

# 344
Мъжете ви ако не могат да ви гледат сега с отпуснатите кореми след 30 години като се сбръчкате и сбабичосате какво,ще ви изгонят на улицата ли Grinning Нали идеята на партнъорството е да сме си подкрепа и в доброто и в лошото.

Общи условия

Активация на акаунт