Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 753
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Моите знания са тук от вас , момичета, и от хематоложката ми. Е, преди десет дена си взех Б12 и аптекарката като ми каза, че е хубаво да се пие с желязото заедно и....познайте как гледах 🤭😊😁 Поне каза, че желязото и магнезия трябва да са с отстояние. Само едно не ми дава мира, тогава какво се случва с комбинираните Витамини, където има всичко 🧐

# 316
то има от всичко по малко общо взето нищо не се случва 🤣Желязото там обичайно е някаква природна форма и е толко малко колкото да нее без хич Simple Smile И магнезия също

# 317
Аз имам питане към тези от вас които пречат магнезий и но-шпа заради контракции, позволявате ли си да правите с@кс. Не че съм се засилила, даже напротив, но се замислих ако ги пиеш заради контракции, които не са чести или отдавна не си имал, дали може

# 318
На мен ми е забранен секса изрично от АГ-то,можеш да попиташ твоето АГ спрямо състоянието ти дали е ок.

# 319
На мен също изрично ми е забранен. Не само този с пенетрация ами всичко водещо до оргазъм, контракции и тн. Ама свикнах с идеята и мисля, че така е по-добре и за мен - няма да си филмирам за шийката, за инфекции, за стягания. Не ни е голяма драма.

# 320
на мен не ми е забранен ама не правя нищо с моя мъж 😀айм соре ама тва докато рита някак не ми е удобно с тоя корем 🤣виж сама за себе си мога си правя разни работи но с мъжа ми не абсурд . Иначе ако имаш контракции не бих правила нищо

# 321
Освен отпуската при раждане на татковците се полагат и отделно 2 месеца отпуска за гледане на дете до 8 години,това е отскоро,може би от миналата година.Ако не искат да си я ползват могат да им я изплатят.На мъжа ми това лято му я изплатиха за каката.

Това е фиксирана сума или % от осигуровките ли?

# 322
и за нас секса е мираж - не е забранен, но някой много чете и се филмира и това не съм аз 🤣

Иначе, виждам половината от вас на есен с песен - минимум фармация 🤣

Някоя смята ли да си бачка до финала кажи-речи?

# 323
На мен работата не ми тежи, смятах като дойде време за 45 дневния да приключа, но преди 10на дни ме изненадаха, че ще трябва да се вземе човек на моето място, който да обучавам, а допреди това щеше да се разпредели работата на другите колеги...та сметките ми излизат криви и сега може да се наложи да ударя едно рамо и 10на дни след 45 дневния, но ше вляза в положение, защото не мога да се оплача от отношение✌😉, дано всичко да е наред до тогава

# 324
Секс не правим не защото доктор е казал, а защото аз се чувствам ужасно докато някой ме рита отвътре, друг да ме ... 😂😂😂😂 хаха

# 325
Аз мислех да не спирам да работя изобщо и като цяло ще ми се наложи, но напоследък ми е трудно да се намеря място - малко взе да натежава. Трудно ми е да се наместя и да работя удобно 😂

# 326
абе сега не знам кво е но по едно време беше фиксирана сума

# 327
Здравейте, момичета! Някоя имала ли е по-кашави изпражнения (с извинение) от прием на комбинирани витамини?

# 328
  • София
Аз тъкмо тази седмица приключвам с работата - кой какво научил, това ще е; ще се оправят и без мен. Пуснах отпуск  за работните дни до 8-ми януари, тъкмо изчистих каквото оставаше от 2023 Simple Smile ММ настоя да вземем седмицата преди Коледа, но както се усещам още от миналата - време ми е да спра да работя. Изморявам се, изнервям се - по-добре да кротувам, отколкото да стане беля служебно или здравословно. Пък и имам да пазарувам, да вадя кодове за НОИ и НАП, сменям лична карта в момента, ще търся педиатър (хаха, успех на мен мизерницата - това ще е див късмет, ако успея някъде да запиша малкия), ще ходя на консултация по кърмене... Абе, стискайте палци хлапето да не се разбърза, че имам доста неща за отмятане.

# 329
  • София
и за нас секса е мираж - не е забранен, но някой много чете и се филмира и това не съм аз 🤣

Иначе, виждам половината от вас на есен с песен - минимум фармация 🤣

Някоя смята ли да си бачка до финала кажи-речи?

Аз изкарах до началото на осмия месец, но понеже успешно оправих всичко реших да си взема отпуска преди 45 дневния ( сега Декември) и се радвам, че го направих, защото покрай всички документи изкарах 2 седмици по 7-8 часа на крак с вече 7м корем и си ми дотежа. Сега ходя само на лекари и си оправям малко по малко вкъщи.

Иначе секс правим, не като преди, но гледаме да не забравим как става номера Grinning

Общи условия

Активация на акаунт