Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 589
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
На мен за хемороиди ми помага кокосово масло-прави чудеса само с 1 намазване и за подсечено бебешко дупе върши чудесна работа.

# 556
Моята доста рано се обърна, около 25 с. Иначе иназ съм в търсене на лек за хемероидите, а такива неща чета за тях след нормално раждане, от които ми става лошо, амааа каквото такова....

# 557
Да 😀 и аз като гледам какво е положението с тях сега, не знам за след раждане. Спазвам всичко от години, никаква тоалетна хартия, само измиване и тн. Обаче външните, когато тромбозират и се възпалят, положението излиза от контрол. АГ сега ми каза Цикатридина супозитории. Иначе снощи и аз си мислих за кокосово масло. Сега ще видя за другите неща, за които сте писали. Ще пробваме всичко пък да видим.

# 558
И нашият е главично разположен и усещам някак тежест върху пикочния мехур... Особено като ме подпре там и... Ужас! 😆
Днес съм на преглед. Нямам търпение да видим бебето отново. Ще правим и вливка желязо.

Някоя мама да е пропуснала 3 ФМ? Аз се замислям да го направя. Хем съм хипохондрик, хем не виждам смисъл от нея, защото моя АГ е повече от подробен. И 4д има, та ми прави прословутите снимки.. А нашия е такъв кифльо (на мен де бил метнал ако питате таткото), че всички снимки са му като за лична карта. 🤣🫣🤣🤣🤣

# 559
И аз съм на преглед утре, в 33 седмица, после ме вика на 4.01, но не знам от утре ли ще започваме с тоновете, ще видим. И моя момък е главично разположен от много време насам, ама и аз съм с предишни секцио, та все тая общо взето като пак явно ще е секцио. Значи, някои от мамите, които искат и могат да са с нормално раждане бебенцата са с дупето напред, ние пък със секциото с главата напред, което при нас е все тая, егати работата. Но има време момичета, знам за бебчета обърнали се буквално в последния момент, така че това е абсолютно непредвидимо кога и дали ще се завърти, така че бъде спокойни, всичко е възможно до последно.

# 560
Аз 3 фетална няма да правя, защото и моята АГ гледа всичко обстойно всеки път и като я питам за феталната вика, спокойно сега всичко ще огледаме. Доверявам й се, надявам се всичко да е наред❤🙂
А за хемороидите едно време след раждането ме оправи Проктогливенол

# 561
Само да ви се похваля😁След гледане и търсене днес в една борсичка попаднах на много сладка рокля(в комлект)и викам не искам готов за изписване,мислех да си го направя ама просто си я представих за моето момиченце та си я взех😄

Има тип обувчици и одеалцето е с розовата дантела,вие какво мислите??

# 562
  • София
Отчет след прегледа днес (последния за тази година). В 33+6г.с. бебо е 2550гр., всичко е в норма - кръвоток, плацента, води. Взеха ми микробиология и от 18.12 официално съм в 45 дневен болничен. Единственото, което ме притесни, е че кръвното ми беше леко високо (135/85), а по принцип съм с ниско. Започвам да меря по 3 пъти на ден и да записвам по препоръка на АГ. Утре ще пускам кръв и урина рутинно , а другата седмица почвам тонове. След навършване на 36г.с. спирам магнерот и съм в очакване на срещата с бебУ ☺️

# 563
мале хора не остана бе 😀аз след НГ ще стегна куфара за всеки случай

# 564
Хоп! И ние минахме преглед.
1700кг е юнакът. Аз съм средата на 29 г.с., бебето е седмица напред. Вече имам и дата за секцио и следващия преглед ми е 33 г.с. и тогава започваме и тонове. Не остана... Още малко и бебче ще гушкам. 💙🩵 Уточнихме и с доктора детайли покрай престоя ми в Шейново и съм в пъти по спокойна вече.

Вляха ми и желязо. Скука - час и малко лежиш и бездействаш, но поне нямах странични ефекти по време на вливката.

# 565
я раскажи повече за детайлите по шейново и колко по рано в крайна сметка се разбрахте за да не се напрягаш с пътя и твоите притеснения да не родиш по път Simple Smile

# 566
Да, да.. Успокои ме!
Края на 37 г.с. ми е секциото. Искаше малко по-късно, но ние си бяхме избрали дата и той се съгласи, защото бебето върви едро и напред. Ще ме гледа всяка седмица като вляза 9 месец и няма страшно.
Иначе за Шейново 2 седмици по-рано ще ми запази ВИП стая на 1 етаж и още от преди секциото ще съм си в нея. Няма да мъкна багажи по предродилни, реанимации и т.н. Отивам, настанявам се, на следващия ден секцио, реанимация и пак си се връщам в моята стая.

# 567
това пък къде на 1 етаж вип стаи 😀не чувано не виждано от мен

# 568
Има. Те били двойни за придружител, но нали Ковид ала бала и ги ползват за ВИП.

# 569
много имтересно аз не знам за такива на 1 етаж са предимно кабинети 🤔Ще питам Вецев и аз защото искам вип и аз

Общи условия

Активация на акаунт