Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 618
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Тони, ние ползвахме бебефона до годинката и малко, след това детето си ходи, вика те като се събуди...🙂, но всеки си преценява според случая, може да се ползва колкото си искаме.
Няма смисъл, ние също сме още с дупето надолу, аз също мнооого се надявам след Нова година да се е обърнала девойката, имам 2 седмици и малко до прегледа🤞

# 541
обърнала се е мойта още в 27 ма я усетих.
Иначе за бебефона активно го ползвах до 1 година. После вече НЕ защото знаех че тя спи и не се буди и мога да се къпя на воля.
НО още го ползваме по хотелите примерно там няма как.

# 542
Ние ползвахме най- обикновен бебефон на чиполино (но го има същия брандиран и с други марки) до към две години и нещо сигурно, но просто защото си следя температурата в стаята с него 😅 Има обхват до 100м по права линия и до 3-4 стени като препятствия. И по хотели сме носили и не е имало проблем, ама сме съобразявали да имаме видимост към стаята и 100м ахахах
Чудесна работа ни свърши и сега вероятно ще си го ползваме пак, но мисля и една камерка да си вземем, че ще се местим в друго жилище и така и така ще купуваме камери за там.
Специално по въпроса с куриера няма да имаш никакви грижи с каквото и да е устройство, според мен. Аз веднъж ходих кухня така да взема, докато спеше, но и кухнята ни е наблизо, само за около минута нямах обхват.

# 543
Ха, имало и други седалищни бебоци, а аз си мислех, че само нашия юнак ни върти номера и стои с гъзеца напред от самото начало. На последната ФМ в 32 г.с докторката ми каза, че в следващите две седмици ако не се обърне, да се ориентираме към планово секцио 🥲 Сега съм се взела на сериозно да правя упражнения за обръщане на бебето, не че на него му пука, закотвило си е главата над пъпа ми и там си живее човечето 🤣 Другите мами със седалищно предлежание, АГ започнаха ли да Ви обработват с мантрата за секцио?

# 544
Обръщат се в 27 г.с.  Така ми каза АГ-то , моят се обърна в 28-ма.
Имаме!!! Можеш да дъвчиш Талцид !!!!

Ние пък вчера бяхме на преглед и да се похваля - най-после видяхме нашата малка дама. Одрала е кожата на мъжа ми 😭😭😭 добре, че съм си взела хубав мъж 😁 още не се е обърнала, но се надявам скоро да се случи... четох, ще между 32 и 36 се обръщат, та все още имаме време. При вас обърнаха ли се?

П.с. Тони, какъв е този час wtf, не спиш ли 😆

# 545
Мене ме обработват за нормално, уж. Дадоха ми съвет да съм спяла на страната на която била главичката на малката. Аз ако можех да спя както си поискам ехеее 😆 иначе гледах, че има упражнения в Интернет ама не тая надежди. Аз съм в началото на 30та и почвам с молитви на първо време, после ще го мисля. Иначе знам, че при много жени в последния момент се обръщат, така че 🤞

# 546
  • София
Моята дама се е обърнала вече (32 г.с.), и сега много по-отчетливо ме удря ток като ме нарита.

# 547
Моята госпожица се е обърнала от 25 седмица надолу с главата и си ме рита яко в ребрата.Да се надяваме,че няма да се върти повече Simple Smile Иначе има акушерки,които правят външно верзио за завъртане на бебето.

# 548
Знам, че в Надежда се практикува това, имам позната, която беше ходила. Не съм се интересувала как е протекло, но съм чувала, че било болезнено.

# 549
Момичета, нещо за обострени хемороиди може ли да се ползва

# 550
пробвай с вишневски , на мен много ми помагаше за много силни хемороиди. Намазваш смрадта на памук и залепяш за дупката 😀Ако са вътрешни тогава не става де търси свещички какви бяха там с Х , общо взето всичко става ми беше казал АГ макар и че пише че не става на някои неща 🤷♀

# 551
Бочище питам после мъжО за камерата, че мен ме няма с техниката 🤣🙈
Моята госпожица се обърна още в 25гс, че и по-рано, ама все тая като ще съм секцио. На 28.12 почвам с тоновете 🥰
На 04.01. 2024г съм на преглед и ще насрочваме дата за раждането. АГ-то така се изненада като видя колко голяма е малката 🤣 Вика ми:"Ама това бебе вече отговаря на 35гс и е 2,500кг!", а аз още не бяг влязла в 32гс 🤣 Нонв моя род бебе под 4кг не се е раждало, с малки изключения.
Няколко приятелки ми спретнаха baby shower 🥰 беше супер забавно и розовоб

# 552
Аз си взех цикатридина свещички. Някакъв крем ми изписа АГ- долопрокт. Файда обаче не съм видяла от тея работи 🥲 мия със студена вода след ходене до тоалетна, не ползвам хартия, гледам да не допускам запек, но положението единствено се влошава на този етап.

# 553
Ха, имало и други седалищни бебоци, а аз си мислех, че само нашия юнак ни върти номера и стои с гъзеца напред от самото начало. На последната ФМ в 32 г.с докторката ми каза, че в следващите две седмици ако не се обърне, да се ориентираме към планово секцио 🥲 Сега съм се взела на сериозно да правя упражнения за обръщане на бебето, не че на него му пука, закотвило си е главата над пъпа ми и там си живее човечето 🤣 Другите мами със седалищно предлежание, АГ започнаха ли да Ви обработват с мантрата за секцио?

Моята док ме успокоява, че има още време да се обърне и да си родя нормално...не сме говорили за секцио още🙄

# 554
Мен ме хванаха и моят АГ ми каза да ги мажа със зехтин. При всяко ходене до вц. Или поне два пъти на ден. Боляха ме ужасно ,но от зехтина има голям ефект още на първото намазване ....доста облекчава нещата !!!

Общи условия

Активация на акаунт