Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 622
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от мен! Искам да попитам тези от вас, които вече са купили матраче за леглото, на кое се спряхте? Ще съм благодарна за всякакви мнения и препоръки!

Pierre Cardin

# 526
Благодаря ви, вчера се чухме, а утре ще мина и да ме преслуша .

# 527
Момичета, да питам тези от вас които пият Биозин мама, аз вече от два месеца и нещо го пия, като на два пъти по една седмица съм го спирала, ама и двата пъти тръгнах да се разболявам и пак си го почнах, та колко продължително може да се пие, някой има ли идея?

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 17:33 от gvendolinka

# 528
"препоръчителна продължителност за прием 90 дни".
Момичета, да питам тези от вас които пият Биозин мама, аз вече от два месеца и нещо го пия, като на два пъти по една седмица съм го спирала, ама и двата пъти тръгнах да се разболявам и пак си го почнах, та колко продължително може да се пие, някой има ли идея?

# 529
Аз го пия от доста време. Спрях за 3-4 дни, защото не бях купила и после започнах пак. Не знаех, че има определен период на прием. Не съм питала АГ.

# 530
  • София
На мен АГ ми каза да си го пия до след като родя. На преглед съм на 21-и и ще питам дали трябва да правя паузи, досега не съм.

Момичета, видео бебефон с приложение за телефони + монитор за вкъщи (например като дойде някоя баба и ние с ММ искаме да я оставим да гледа бебето) има ли за под 500 лв? Май само Филипс и Моторола намирам засега.
И да ви напомня ако искате да си изкарате ПИК от НОИ и НАП. Аз преди малко си направих подпис в Евротръст, с който в НОИ проверих вече колко се очаква да ми е майчинствоот на месец, а в НАП платих данъци Grinning Знам, че не откривам топлата вода, но напомням на знаещит и насърчавам тези, които са отлагали като мен Simple Smile

# 531
ние имаме камера на Xiaomi която работи с ариложение на телефона , имаме и моторола ама я купих втора ръка тогава но  камерата на xiaomi нито пък бебефона ни стават за хотели , ако ще ходите някога си на хотели и искате гигански обхват инвестирайте, Ние лично ползваме видео връзка от телефон на телефон. А нас ползвахме Xiaomi най обикновенна охранителна камера 😀

# 532
Ние също си бяхме взели просто камера, която е с приложение на телефона и ни беше идеално. Предвид, че живеем в къща, бебето го наглеждах и от първия етаж.

# 533
И ние сме с камера на Xiaomi с приложение за телефон. Струваше към 60-70лв. Сега пак нея ще ползваме.

# 534
мама еднорог ти знаеш ли как се пуска на нея функцията да отваря приложението като има шум ? знам че има такава опция но така и не и разбрах китайската работа 😀

# 535
Благодаря момичета, и аз ще питам за Биозина ама викам да питам и вас. Знам че и след раждането е добре да се пие, че бая пада имунитета. Иначе и ние сме го гледали малкия с камерата от телефон на телефон и така. Не съм вземала камера, но сега го обмислям, мисля че ще е полезно.

# 536
  • София
И ние уж щяхме камера да взимаме само, но гледах в нета една мацка как обясняваше, че им е по-удобно сега, като са се сдобили с устройство, което хем може от телефона да го ползваш чрез приложение, хем си има и собствен екран за вкъщи да си го ползваш. Тя обясняваше, че е удобно като викнеш някой да гледа бебето, аз пък точно за пътуване се замислих. Роднините ни са извън София, та като идем на гости, няма да разнасяме камера и да я настройваме с нови мрежи и ала-бала. Ще видим накрая дали ще ни се дават паричките. В едноетажна къща сме, но все пак, друго си е да знам, че примерно мога да взема пратка от куриер на улицата и да си виждам детето в тези 5 минути. Ще помислим, и ММ ще накарам да разучи повече.
До каква възраст горе-долу е нужен бебефон?

# 537
Имате ли киселини ? Защото мен понякога ме докарват до повръщане !!!

# 538
Имаме!!! Можеш да дъвчиш Талцид !!!!

Ние пък вчера бяхме на преглед и да се похваля - най-после видяхме нашата малка дама. Одрала е кожата на мъжа ми 😭😭😭 добре, че съм си взела хубав мъж 😁 още не се е обърнала, но се надявам скоро да се случи... четох, ще между 32 и 36 се обръщат, та все още имаме време. При вас обърнаха ли се?

П.с. Тони, какъв е този час wtf, не спиш ли 😆

# 539
Моята се е обърнала,но има време.
А пък като се обърне се започва едно ритане в мехура,често се свивам я от болка,я от порив за пишкане..абе щом си чака имаш един плюс от това 😁
Имаме!!! Можеш да дъвчиш Талцид !!!!

Ние пък вчера бяхме на преглед и да се похваля - най-после видяхме нашата малка дама. Одрала е кожата на мъжа ми 😭😭😭 добре, че съм си взела хубав мъж 😁 още не се е обърнала, но се надявам скоро да се случи... четох, ще между 32 и 36 се обръщат, та все още имаме време. При вас обърнаха ли се?

П.с. Тони, какъв е този час wtf, не спиш ли 😆

Общи условия

Активация на акаунт