Отговори
# 210
Здравейте и от нас.
За РД с роднини не мисля най-много майка ми и баща ми да са с нас.
Мисля ето тука да го направя http://www.tsarskoselo.com/ вече има и голям детски клуб + ресторанти за големите.

# 211
  • София
И аз едно време хич не обичах роднински събирания, ама сега като ги виждам по веднъж на 1-3 месеца и много им се кефя на "дартаняните"  Laughing - има кой да се позанимава с младежа, разни подаръци и други екстри. Пък и много се страхувам малкия да не свикне само с мен и после да плачка от чужди хора, та гледам при всеки възможен случай да го гледа някой друг освен мен.

Ох, Вальо явно се е надрискал преди да заспи и сега стаята смърди на миналогодишно кисело зеле  cry Дано скоро да се събуди малкия скункс, че тая воня вече не се трае.  #Crazy

# 212
  • 2 етажа над тавана

Ох, Вальо явно се е надрискал преди да заспи и сега стаята смърди на миналогодишно кисело зеле  cry Дано скоро да се събуди малкия скункс, че тая воня вече не се трае.  #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 213
  • София
При нас ще има роднинско празнуване - навярно на обяд, защото е неделя! Но ми се иска и детско парти с набори да му спретна, но това още не съм го намислила!

Искате ли да си изтеглите бейби айнщайн - филмчета за бебета и малки деца, които развивали въображението, мисленето и пр. неща : http://www.mininova.org/sub/41 - скрулнете надолу до B

# 214
но ако по това време има варненска среща, ще се присламча 100 процента  Mr. Green Просто това си е моят любим град  Heart Eyes Ееееех, спомени, спомени ...

и да няма, ще ти направи, ти само си ела Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за РД - пада се петък - идеално, но мисля да е на заведение с кръстниците ни, брат ми  Peace а "дъртаняните" - не ми се иска заради свекървата, ама няма лал, ще трябва може би, но с тях скромно - в къщи, че иначе аз нищо няма да си разбера от празника, ще се превърна в готвачо-масоподреждачка-сервитьорка Naughty така че, някъде навън Peace

# 215
здравейте момичета, отдавна не съм се вясвала.........все повече нямам време....надявам се всички да сте добре...........
не съм бременна все още; искам още едно дете, но ен сега, може би след ок. 3-4 години (мъжо иска още сега, ама аз имам 10 кила да свалям).
Радост от една седмица иска да ходи и прави крачки, по цял ден съм приведена и обикаляме от едната в другата стая...........всеки ден излизаме на разходка, дори в гадно време, слагам дъждобрана и пердаша.........

от три дни Радка пиратка като й кажа "ела, ела" повтаря след мен лалалалалала, а като играем на топка и баща й викне Гоооол, тя -гогогогогого, много е смешна и сладка.....
ето, пак мрънка, че не й обръшам внимание.....много обсебваща е станала - някакъв период ще да е.....само да седна пред копма и почва да мрънка......а като е в проходилката идва и ме дурпа за дрехите или дърпа клавиатурата.....

# 216
Здравейте Hug
Днес и ние се поразходихме подобаващо до делфинариума пак  Mr. Green но като се скрие слънцето така хапе студа  Whistling
Рожденния ден на Теди ще се пада сряда и ми се иска сбирка на малчуганчета да си спретнем някъде...но къде ще мисля newsm78
Юлче вчера като описваше приспиването все едно за нас говореше-същата картинка е с погледа уж че да заспи по бързо пък той се закача и накрая хилосване и настискване  hahaha
И днес пак падна от паяка голям е беладжия-засука една покривка и се пльоснал, че баща му го носи да пие вода Sunglasses
 hahaha дъртаняните са лафа на деня  hahaha
Айде мацки до после,ако не зяпна някой филм ще цъфна пак тука Heart Eyes

# 217
Който се интересувува за количката ,която пуснах ето линк www.laredoute.fr/ има доставка до БГ
Moга да проверя колко ще дойде доставката до тук

# 218
хубаво е да има братче или сестриче, но след 3 години може би по рано не мисла  #Crazy
и при мен дартаняните няма как да не дойдат  Twisted Evil
днеска някой да сипе по едно или понеделнишки не върви  Joy

# 219
Ааа, схванах... Както и да е. Няма значение.

Много сладурски дрехи има на тоя сайт обаче Simple Smile Зарибих се много.

Любимата игра днес е "Моля, дай - благодаря - заповядай"  Mr. Green Много е добър на нея, само пускането трябва да отработим още малко  Mr. Green

Братче или сестриче - изчислила съм го най-рано след 5 месеца. По принцип ще е добре да изчакаме поне до 4 годишна възраст на Иво, нооооо при нас всичко е динамично. Пък и все ми се струва, че е по-добре по-наведнъж, няма аз цял живот бебета да гледам, амаха и такананататъка.

Ей го на моето пиене

# 220
Благодаря на всички за отговорите за столчетата в такситата   bouquet .

Малко по днешните теми да се включа:
-  2-ро дете с удоволствие, когато стане и ако изобщо стане, щото тия неща не винаги стават, както ги плануваш  Naughty
-  вода пие нощем 2-3 пъти по няколко глътки. Понеже не се кърмим и биберон не ползваме от доста отдавна, а като се събуди трябва да и дам нещо, за да заспи пак.
 - Рождения Ден вече го обмислям. Тук сме 10-ина семейства, с които се събираме по празници. На всеки рожден ден, имен ден, абитуриентски бал и т.н. празници има по 30-40 човека  Crazy . Барбекю, биричка, голяма торта - това ще да е Simple Smile.

Мимка, много е сладка  Анжелка  Simple Smile.

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 20:29 от Зaрка

# 221
Здравейте и от нас.
По въпроса за второто дете - принципно искам, но ме ни стиска нещо. Ще го отложа във времето, пък и след като ми извадиха жлъчката ще трябва да минат поне две години. Това в здравословен план. За финансовия - ясно е, по-трудно ще ни е с две деца. А от гледна точка на фигурата ми /имам още около 6 кг да свалям/ - ама хич не ми ще.
За рожденния ден на Катичка - ами пада се в неделя, предишния ден ще правим кръщенето /което се очертава като малка сватба Tired/, просто ще използваме скоростта, която ще сме набрали от предния ден и ще продължим Joy

# 222
Пете сипвам, заповядай .
Зарка мерси Wink

# 223
мимка, що я кри до сега тая кукла Heart Eyes

Наздраве! Whistling

Днес си купих едно ново списание-"Моето дете".По обесними причини до сега не съм го чела, но попрехвърлих, интересно ми се струва.Май е ежемесечно Thinking

Иначе налетях в началото на "9 месеца", ама дискусиите там сега не са на дневен ред Sunglasses

енви, къде си днес? Cry

Татянка също не е писала Sad

# 224
наздраве
Олеле Мимка страшна е бебана голям образ-като побликувах и се показа bouquet
Да се оплача кой беше споделял за памперси на които желето им остава на топчета по дупето-ние сме с такива....взех ги тъй като нямаше от нашите и ми се сториха мн.хубави даже ластика е мн.широк и разтеглив,но това е неприятно с желето....макар че на 2ч.има няма сменям пак остават топчета.

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 20:56 от mama79

Общи условия

Активация на акаунт