Отговори
# 285
Вени-Ние не бяхме наддали въобще(еее,и на нас да се случи hahaha)и бяхме порастнали с 1 см.не се тревижи Peace
Немога да сваля това Айнщайн бебе newsm78Шо тъй???

Ето каква количка от този тип има в Пакостник за 109лв Mr. GreenТака не се налага да ти я пращат от незнам си колко километра.
Според мен обаче това е по-мързеливо.Т.е. не е това ,което аз лично търсех Wink
Иначе Хрис се придвижва самосиндикално с неговото Бу и даже си слиза...

За Р.Д-то мисля от месеци....Ще трябва да събираме многооо дъртаняни hahahaГадост!!!

Второ и трето дете....Няма да е скоро.Когато ме излъжат пак със смирение и подкрепа... newsm78

СМИНСИ-абе що евитина бе?Аз я купувам на 2 и кусур 500гхр.Не е евтино май...

# 286
# 287
Привет, успявам да се класирам за края на темата май  Wink

Добре дошла отново на Филипка  Hug

Татянче спалнята изглежда страхотно!

За рожденните дни, смятам да си го отпразнуваме въпреки коментарите на свеки, че "една годинка не се празнувала"... аз каня, който иска, да дойде...

Коприва бих дала и аз за проба, не мисля че е възможно да е чак такъв алерген, защото се ползавт листата, най-големите алергени при билките са цветовете - така знам от лекарката ни. Но ще пробвам към годинка по-скоро.

А искам да питам, всички ли бебоци ядат по-едро вече или още им пасирате? Вени яде плодовете намачкани и настъргани, дъвче си бисквити и резени плод, но зелеунчуци и месо не иска ако не ги пасирам. Вярно че има само два зъба още, но все пак се чудя...

# 288

И за мамите, които имат бебта маниаци на залъгалки: Кога ще ги откавате ит тях?

Като стане на година и половина.

Ванче, не се притеснявам никак, но като се сетих, че може да е от раването и ме доядя! Не че еслабичък 10,280 е и като имаш предвид, че се притеснявах пак да не екачил много, че предния месец беше качил 700 грама! Иначе на височина е качил 2 см и е 81 см!
Искаш да кажеш Деси hahaha Joy.
И аз смятам че няма място да притеснение-ние от август не качваме по-вече от 120-180 гр.ама си е такъв шугавелник,че не съм се притеснила и грам.А и на ръст е дръпнал човечко-да не би да остане късяга hahaha

И Иво е така. Този месец сигурно и 50гр няма да е качил. Такава е щека милия, като се обърне в профил - и изчезва.   Crazy

Аги, при зъбите всичко е възможно Simple Smile

Иво яде пасирани новите храни и месото. Щом нещо му е вече познато, го възприема и по-едро. Хляба го яде на залъци, по-големи от моите  ooooh!

Татянче, йееееее!

# 289
Цвети, да, тази е добре и аз от нея вземам, ама имаше по едно време една - около 1 лев беше половин кг. на бучки

танче, честито   bouquet

мацанке, първо искам да споделя, че и ние живеем на земята като вас Peace не сте сами Flutter Crazy може и да е свързано със зъбките това, защото, когато Алекс беше само с 2 долни зъба, беше същата картинка, плюеше всичко не пасирано, но след като му поникнаха горе - няма проблем, отдавна не съм пасирала, може и от това да е Wink

копривата я дадох днес, ще докладвам как сме след някой друг ден Peace

# 290
  • Boston, MA
Хайде и аз да се класирам преди ключа.
Още е болен Дани, разболя и мен и баба си. Най-големия проблем е, че пак спря твърдите храни и само на мляко кара, включително и през нощта през 3 часа.  Confused  Пак ще имаме зор с отказването, като оздравее.
За мамите - кърмачки, които искат да откажат нощното кърмене - ние вече три пъти дотук сме го отказвали (малко като отказването на цигарите  Laughing), само че всеки път като се разболее, се връщаме в изходно положение  - става с участие на таткото и с гушкане на смени (аз все още съм против оставянето да реве сам в леглото му, по-добре да реве гушнат в нас). Къса ти се сърцето, но за 2-3 нощи става. Най-важното, че като си до него и го гушиш и даваш биба примерно, не го караш да се чувства изоставен. На тази възраст е ясно, че не е нужда от глад, а емоционалната му нужда я задоволяваш, като си го гушиш.  Дано разбрахте какво обяснявам де, че нещо съм объркана днес.
Миска, сори за отбоя от бременеенето, ако пак си променим решението, ще те информирам.  Wink

# 291
Аз отдавна не пасирам...Само намачквам ThinkingА
ябълките си ги ръфа на парченча,които сам отгризва.Не ги иска на мачкани

# 292
Мерси за отговорите  Hug и аз мисля че е от липсата на горни зъби, просто месото няма как да го намачка с венци, а и в момента отгоре венеца страшно я боли  Sad

Бубка това с отказването от нощно кърмене смятам да го направя щом и избият и тези два зъба дето са я напънали. не съм мислила, че ще го кажа, но не издържам вече; колкото ми е облекчение и удоволствие кърменето през деня, толкова ме тормози нощем. Става по три-четири пъти минимум и изнемогвам. А интересното е, че незаспива на гърда, а сама като посуче малко и спре я връщаям в леглото и и там заспива. Също така вечери денем не се приспиваме, целувки, гушкане, в креватчето с куклата и толкова, заспива като ангелче. Което ме подсеща, Татянче при вас как е сега с приспиването и буденето, ти нали прилагаше една книжка, докъде стигнахте?

# 293
Мерси за отговорите  Hug и аз мисля че е от липсата на горни зъби, просто месото няма как да го намачка с венци, а и в момента отгоре венеца страшно я боли  Sad

Иво има 4 избили зъба отгоре... Просто не желае да усеща месото на парчета, колкото и микроскопично да му го скълцвам. 
Дано при вас е от зъбетата  Laughing

Аги пак е направила страхотно-разкошна тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт