Отговори
# 135
  • 2 етажа над тавана
Я и аз да се присламча с чашка. Party
То тя вече е празна, явно е пробита, ама пък и мъж ми бая винце ми беше сипнал, май се опияних Blush
Натанцувахме се едно хубаво тримцата, купон си спретнахме, голям смях падна, а Маги ту се пули очудено какво се маймунят майка й и баща й, ту се залива от кикот. Направо семейна идилия. Joy
И сега партньорите ми по танци спят, пък аз съм заседнала тук и съм опулила едни очи като плочи Shocked Mr. Green

А и Маги балеринства чат-пат.

Елимче, честит рожден ден и на теб, мила! Да си много обичана, здрава и щастлива!  bouquet

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 22:32 от Бабъл

# 136
Сппециално за МИМКАААААААА
ПРОДУКТИ:
1 част водка
1 част текила
1 част ром
1 част джин
1 част Triple Sec (или Grand Marnier)
1 1/2 част sweet & sour mix
кока кола
резен лайм(зелен лимон)

# 137
Много мерсииииии лигите ми потекоха  Heart Eyes

# 138
Мацки здравейте! Не съм писала от много отдавна, ама вие си ме знаете.
Честит Рожден Ден на Елима и Адито и честито на месечковците!
На болничките - много прегръдки и бързо оздравяване!
Гледам вече сте приспали малчовците и сте седнали на раздумка и винце. Наздраве и от мен!

Нуни, ти ли питаше има ли и други дето ги помръзва? И Мимата е от тях. Едва тия дни и дойде наум, че може да се надига като се хване за кошарата, или креватчето и то съвсем малко , само на колене. Преди време съвета на Бюти за обръщане от корем по гръб помогна за няколко дена и после сякаш напук на нас спря да го прави. Е, разгеле от вчера пак си припомни как ставаше  и се обърна 7-8 пъти Crazy . Опитите за пълзене са мноооого плахи и то малко като избутване назад става.
Иначе е спокойна и, да чукам на дърво, лесно заспива, буди се 2-3 пъти нощем за вода и това е.
Заседява се дълго и се заиграва хубаво с играчките. Храни се добре, ако не иска да почне да яде, свкърва ми почва да и рецитира стихотворение и тя автоматично (като кучето на Павлов  Grinning) си отваря устата.
Кашите и на мен вече ми се струват бебешки, но още не съм измислила с какво да ги замествам  newsm78 .
Момичета, и аз като мисЗ , вече планувам ходенето до България (то ще е през юли) и исках да ви питам като ви се наложи да вземете таксИ, къде слагате малчовците? Има ли в такситата столчета? Въобще разрешено ли е бебе да се вози на седалката без столче?

# 139
Искам и аааааааааааааааааз, Дея, направо го приготви в кана това  Mr. Green

# 140
Наздраве бре Hug

# 141
  • София
като ви се наложи да вземете таксИ, къде слагате малчовците? Има ли в такситата столчета? Въобще разрешено ли е бебе да се вози на седалката без столче?
Зари, Зари, седят в скута ти или до теб на седалката и се молиш да не си попаднал или да не срещнеш някой накривен шАфьор. Много пъти съм си мислила, в по-белите държави има ли столчета в колите? То тук няма място в багажника за багаж камо ли столче  ooooh!

# 142

Само лично като се видим  Mr. Green

Зaрка,не ми се е налагало да пътувам с такси,но  мисля че нямат седлаки за деца.
Във Бг има закон вече действаш ,който гласи ,че децата трябва да се возят на задната седлака с гръб към движението или на предната седалка,но само в приспособлени за това седлаки/столчета за кола  Grinning

P.S Явно сме много интересни ,защото доста често се случва да ни копират  Wink Не сте ли забелязали?

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 00:42 от Мис КаприЗ

# 143
Добро утро!

Хайде, приготвих кафето

От снощи тук вали сняг, не е натрупало, ама се надявам да поизчисти бацилите Praynig

Зарче, не, няма столчета за деца, държиш го в скута си и толкова Confused

# 144
  • София
Филипка, сипвай, моля   food010

P.S Явно сме много интересни ,защото доста често се случва да ни копират  Wink Не сте ли забелязали?
Не, и сега събуди любопитството ми  Mr. Green Какво имаш в предвид?

# 145
Какво ще получа ако ти задоволя любопитството? Mr. Green

# 146
  • София
И аз се присламчвам с кафенце!

Това с такситата и аз съм си го мислела - закона е безсмислед, след като се качиш на такси и там няма седалка! СВоята ли трябва да мъкнеш?! Ами, нашата е в колата, а с нея мъжа ми ходи на работа! Ако искам да се срещна с него, например, или да отида някъде през деня - какво?

# 147
  • София
Какво ще получа ако ти задоволя любопитството? Mr. Green
5 лв  Mr. Green

Ами, нашата е в колата, а с нея мъжа ми ходи на работа! Ако искам да се срещна с него, например, или да отида някъде през деня - какво?
Съгласи се, че не може и да има в такситата седалки за всякакви деца  ooooh! Mr. Green

# 148
За 5 кинта ще си направя труда само за това Mr. Green:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162422.0

Честито на месечковците и специално на Симона-бонбона Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 09:52 от Филип@

# 149
Добро утро.
Мерси за кафенцето.
Снощи беше ужастна вечер будеше се срев на всеки час, от какво е някой да има представа?
Честито на месечковците

Общи условия

Активация на акаунт