Дългото чакане след трансфер – тема 109

• 48 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте на всички!
Включвам се и аз със чакането. Вчера и днес прочетох тази и предишната тема, радвам се за всички с +, и с пожелание за следващ успех на останалите.
Моят свеж трансфер беше на 24.01 на 2бр 3дневни ембриона. Датата за кръвния ми е 03.02 /събота/ иии вече нямам търпение. Както прочетох при всеки организъм има различни признаци и не винаги са условие за положителен резултат, а аз още от 2рия ден след трансфера имам придърпвания долу ниско, на няколко пъти малко по-силна болка дори, ходя много често да пишкам и дори изпитвах до вчера тежест долу ниско и болки в кръста. Най-вероятно всичко това е от всички хормони и хапчета, които приемам.
Лошото е, че вкъщи има 1 тест за ранно установяване на Клиър и като чета тук че всички си правите ииии някак си се изкъшавам, а не искам да се разочаровам.... Та не знам как ще дочакам Събота.

# 556
Повечето момичета тествали преди датата само са си докарали нерви. Дръж за събота, Ra11b0j1 и успех!!

# 557
Това чакане наистина убива, само търся симптоми и ако нямам защо нямам, ако имам нормално ли е да имам…. Моят тест ще е в неделя, трансфера ми беше на 26.01. До момента имам лека тежест долу и леко подути гърди. Всичко това го имам и преди цикъл.

# 558
#Ra11b0j1 аз също не бих си го причинила пак, да си правя тест без да е абсолютно сигурно, че резултатът не е по някакъв начин фалшифициран. От както направих един пиклив  на 5. Ден след ЕТ съм силно притеснена, че не се е получило. Тази болка и това разочарование  да изпитам още дори веднъж ми струва много страшно. Ако решиш да правиш тест се подготви и бъди на ясно със себе си какво би предизвикало в теб ако е положителен, за което ти стискам палци и ако е негативен как ще се чувстваш и какво ще ти донесе. Аз не се бях подготвила. Бях толкова позитивно настроена и сигурна, че ще отчете + и като не беше + бях просто разбита. Така че решението си остава твое, но се подготви психически и за двата резултата. Не прави моята грешка.
Здравейте на всички!
Включвам се и аз със чакането. Вчера и днес прочетох тази и предишната тема, радвам се за всички с +, и с пожелание за следващ успех на останалите.
Моят свеж трансфер беше на 24.01 на 2бр 3дневни ембриона. Датата за кръвния ми е 03.02 /събота/ иии вече нямам търпение. Както прочетох при всеки организъм има различни признаци и не винаги са условие за положителен резултат, а аз още от 2рия ден след трансфера имам придърпвания долу ниско, на няколко пъти малко по-силна болка дори, ходя много често да пишкам и дори изпитвах до вчера тежест долу ниско и болки в кръста. Най-вероятно всичко това е от всички хормони и хапчета, които приемам.
Лошото е, че вкъщи има 1 тест за ранно установяване на Клиър и като чета тук че всички си правите ииии някак си се изкъшавам, а не искам да се разочаровам.... Та не знам как ще дочакам Събота.

# 559
Здравейте и аз се включвам в чакането с трансфер на свеж ембрион на 5-ти ден на29.01.24г!
И сега не знам просто кога трябва да си направя кръвния тест?

# 560
#Ra11b0j1 аз също не бих си го причинила пак, да си правя тест без да е абсолютно сигурно, че резултатът не е по някакъв начин фалшифициран. От както направих един пиклив  на 5. Ден след ЕТ съм силно притеснена, че не се е получило. Тази болка и това разочарование  да изпитам още дори веднъж ми струва много страшно. Ако решиш да правиш тест се подготви и бъди на ясно със себе си какво би предизвикало в теб ако е положителен, за което ти стискам палци и ако е негативен как ще се чувстваш и какво ще ти донесе. Аз не се бях подготвила. Бях толкова позитивно настроена и сигурна, че ще отчете + и като не беше + бях просто разбита. Така че решението си остава твое, но се подготви психически и за двата резултата. Не прави моята грешка.
Здравейте на всички!

Много благодаря за съвета!
Решила съм и ще си изчакам датата за кръвния, не искам да си причинява ненужен стрес, но в крайна сметка ще е каквото е рекъл Господ! ♥️

# 561
Здравейте и аз се включвам в чакането с трансфер на свеж ембрион на 5-ти ден на29.01.24г!

Привет, минимум 10 дни след трансфера. Успех!!

# 562
Аз не знам защо си причинявате този кошмар за се тествате с пиклив и то на 5-ти ден!!! Та имплантацията тогава започва. Първо трябва да се имплантира, после да започне да се покачва ЧХГ. С 5-дневен ембрион най-рано на 8-ми ден може пиклив да даде резултат, по-добре 10-ти ден. А най-добре кръвен и въобще да не се занимавате с пикливи.

# 563

Привет, минимум 10 дни след трансфера. Успех!!
Благодаря

# 564
  • София
Аз не знам защо си причинявате този кошмар за се тествате с пиклив и то на 5-ти ден!!! Та имплантацията тогава започва. Първо трябва да се имплантира, после да започне да се покачва ЧХГ. С 5-дневен ембрион най-рано на 8-ми ден може пиклив да даде резултат, по-добре 10-ти ден. А най-добре кръвен и въобще да не се занимавате с пикливи.

Да, в общия случай е така, но моят тест беше положителен още на 5ти ден.

И все пак - в кръвния е истината.

# 565
И при мен пикливия тест на 5-ти ден беше положителен, но бях с близнаци!

# 566
Ами подлъгах се по приятелки, чиито тестове на 5. ден бяха положителни.

# 567
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Направих си тест на 6-ти ден от трансфер на 2 петдневни и беше отрицателен. Едва на десетия ден видях втора доста бледа чертичка. Не си го причинявай. Аз също се изкуших, четейки случаи на жени, които са имали положителен тест по-рано

# 568
Момичета не знам дали е за тази тема, но имам останала цяла опаковка Фраксипарин, а вече не ми е нужна/ резултата е вече на 3 месеца Simple Smile/, ако някоя от Вас я иска ще си заплати само куриерската услуга, с предимство са момичета от Стара Загора за лично предаване

# 569
Като стана дума за тризнаци, ето малко добри новини ☺️
https://9meseca.bg/novini/beibi-bum-na-triznaci-v-maichin-dom

Интересното е, че не са заченати инвитро, а естествено 😁
Само ще допълня, че и след ПИД могат да се слагат по 2 ембриона при жени с поне 3 неуспеха или възраст над 35г. Аз съм от тези с многото неуспехи и стига да имам ембриончета, със сигурност ще рискувам с повече от 1, дори да има риск от тризнаци, ако някое се раздели на две.

Общи условия

Активация на акаунт