Дългото чакане след трансфер – тема 109

• 47 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Как така СПКЯ и ниско АМХ....това е невъзможно. Точно един от показателите за СПКЯ е висок АМХ. Това означава, че нямате поликистоза. Колко са Ви антралните фоликули?

# 586
Здравейте, и моят кръвен днес на 9ти ден след трансфера е -.
Въпроса ми е сега накъде?
Кога мога да започна пак? Този път мислим да е без кандидатстване по фонда-за мен там само се точат пари! Не ги е грижа за нашето нещастие!!! Когато си плащаш-получаваш повече внимание-вече се убедих в това!
Мили, момичета, насочете ме моля ви, към клиника и знаете ли колко като парички излиза едно ИКСИ?
Успех от сърце пожелавам на всички чакащи! Всяка жена заслужава да бъде майка! 🙏♥️

# 587
Ra11b0j1 съжалявам за резултата в момента. Не мога да помогна с подробно лично мнение, но много момичета са доволни от Неовитро, точно заради индивидуален подход и лично отношение. Може да прочетеш повече в този форум: https://bg-mam.ma/t/1373249

# 588
Ra11b0j1, съжалявам за теста ти. Ембрионът 5дневен ли беше? Може би може да изчакаш още малко и пак да тестваш.

Това, че пациентите по фонда не получават достатъчно внимание, и аз го вярвах. Но сега, когато си плащам сама, лекарят ми е също толкова адекватен. Тоест и преди, и сега аз си измислям терапиите. Той, лекарят ми, сякаш е само за украса.

Разликата е, че по фонда ще получите някои безплатни, за вас, услуги. Не е много, но е нещо.

Скрит текст:
И аз съм се насочила към Неовитро

# 589
Здравейте!
Аз не съм по фонд. Пригответе си едни 6000 лв да не кажа и повече. Доплатих за имси и 1000 лв за 4 ембриона по един на сламка. Така че аз съм 7000 до тук.
Здравейте, и моят кръвен днес на 9ти ден след трансфера е -.
Въпроса ми е сега накъде?
Кога мога да започна пак? Този път мислим да е без кандидатстване по фонда-за мен там само се точат пари! Не ги е грижа за нашето нещастие!!! Когато си плащаш-получаваш повече внимание-вече се убедих в това!
Мили, момичета, насочете ме моля ви, към клиника и знаете ли колко като парички излиза едно ИКСИ?
Успех от сърце пожелавам на всички чакащи! Всяка жена заслужава да бъде майка! 🙏♥

# 590
Доплатих за имси и 1000 лв за 4 ембриона по един на сламка.

Не знаех, че за броя на сламките се плаща отделно

# 591
И аз не знаех, нов ценоразпис в болницата. Предния път нищо не плащах….
Доплатих за имси и 1000 лв за 4 ембриона по един на сламка.

Не знаех, че за броя на сламките се плаща отделно

# 592
В коя болница е това?

# 593
Извинявам се за тъпия въпрос, обяснете ми за какво сламки и какво плащате за тях? На мен в моята болница нкщи не ми обясниха, дори не ми казаха какво мога да пия и какво не/хапчета/, за алкохол, цигани, сексуален живот-нищо оо! Добре, че са тези групи, за да се образовам.

# 594
Ах, тези сламки. Ще изстрелят набързо хората към чужбина. Няма лошо да си опресняват ценоразписа, но какво предлагат насреща...

Една румънка на около 42-3 с проблем за износването, в Киев в нейни ембриони = 2 от 2 бебета със сурогатна майка! И то във време на война! Първото се роди недоносено заради стреса. Но какво инвитро само, скриват ми шапката тези докторки!

# 595
Сламките са това, в което се замразяват ембрионите. Предишния ми опит беше с 6 бластоциста замразени по 2 в сламка заради качеството. Връщахме по 2 ембриона защото бяха заедно и това размразяване и замразяване може да е пагубно за ембриона. За това сега са замразени 4 ембриона по 1 в сламка за 4 трансфера.
Извинявам се за тъпия въпрос, обяснете ми за какво сламки и какво плащате за тях? На мен в моята болница нкщи не ми обясниха, дори не ми казаха какво мога да пия и какво не/хапчета/, за алкохол, цигани, сексуален живот-нищо оо! Добре, че са тези групи, за да се образовам.

# 596
Сламките са това, в което се замразяват ембрионите. Предишния ми опит беше с 6 бластоциста замразени по 2 в сламка заради качеството. Връщахме по 2 ембриона защото бяха заедно и това размразяване и замразяване може да е пагубно за ембриона. За това сега са замразени 4 ембриона по 1 в сламка за 4 трансфера.

Много благодаря!
Ние до замразяване не стигнахме за жалост... При мен една яйцеклетка някак си липсва между това което ми казаха на  пункцията и на трансфера, нооо те си знаят.

# 597
Да си кажа, че и този трансфер не беше успешен. Имаме още 2 замразени заедно. Ще си запиша час при д-р Калчев и ще чакаме колкото трябва, за да си гарантирам успех следващия път. Мисля, че този път направихме абсолютно всичко необходимо, но може още да не съм готова. Успех, ще следя темата и ви стискам палчета

# 598
Съжалявам много, Елче. Дано Калчев ти помогне и най-сетне сбъдне мечтата ти. Flowers Four Leaf Clover

Моят трансфер е утре и много ще ви досаждам Relaxed Laughing

# 599
Благодаря ти, Фрида. Супер много ти желая късмет и ти изпращам много положителна енергия, за да случи магията. С финт и лекота да се закрепи бебчо и след седмица да се похвалиш с +.

Съжалявам много, Елче. Дано Калчев ти помогне и най-сетне сбъдне мечтата ти. Flowers Four Leaf Clover

Моят трансфер е утре и много ще ви досаждам Relaxed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт