Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 74 271
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 680
Ти хубаво си се изследваш, ама ако не си оправиш храната, нищо не постигаш.

# 1 681
Пазя все още поведение и Вх са сведени до минимум. Сутринта бях дори в по-сериозна кетоза в сравнение с вчера сутринта. Не знам дали ще държа дълго така. Днес след като се събудих премерих КЗ и беше 4,6, което много ме радва понеже напоследък варираше между 5,1-5,4.
Тъкмо хапнах и ще премеря КЗ 1 час след вечеря. Елора ми напомни за вит Д да си пръсна.
Подариха ми свински врат по Еленски на Трухчевата  къща и тъкмо го пробвах. Няма такава вкусотия и ми идва тамън за режима. Еленският им бут също е страхотен. Ще правя онлайн поръчка май.
Вечерята днес:

# 1 682
Нани, това броколи със сирена ли са?🙃 Изглежда много вкусно, нарязаното на другата снимка също.😃
ОГТТ с трикратни КЗ и инсулин е около 40-50 лв, гликираният хемоглобин е още около 16 лв. Но все пак цените варират при различните лаборатории...
Аз вчера изкарах деня леко, днес също. Май пълнолунието е днес.🤔

# 1 683
Ти хубаво си се изследваш, ама ако не си оправиш храната, нищо не постигаш.

Ако е към мен- да,трябва да променя и ще разгледам какво трябва,но имам премахната жлъчка и с това се съобразявам и нямам апетит,даже имам отвращение към храната на този етап, а преди не беше така.Имам често прималяване за глад,а не ми се яде.След като се нахраня и много скоро пак имам чувство за глад.

# 1 684
Към тебе да.

# 1 685
Херзи, това под яйцата на втората снимка какво е?
риба тон, зелена салата и маслини

# 1 686
Здравейте
Много сте изписали. Ще се връщам да ви чета.

# 1 687
  • на острова на мечтите
Здравейте
Много сте изписали. Ще се връщам да ви чета.
пушат, пишат и нови попълнения приемат. Ти като се губиш❤️
Нееее, пишат, пишат... Гугъл пак ме е изпързалял😂🙃

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 14:39 от danilu

# 1 688
Дара, къде изчезна така бързо без да дадеш отчет? 😜
Снощи почти час след вечеря КЗ беше 4.7. Днес сутринта се наградихме с ММ с кето палачинки. КЗ преди закуска беше 4.2, а след 40 мин беше 4.7, нямах време да чакам 1 час. Най-накрая да видя хубави цифри ☺
Днес ще е телешко с пармезан и зелен боб.
Скрит текст:

# 1 689
Идвам да помрънкам.
Болна съм.
Скрит текст:
Вчера мислех аз да си правя вечерята, но майка беше направи омлет. Забравих колко запържва, как слага много мазнина и ме е боляло корема малко от нейните неща.
А аз имам уж здрав стомах.
После ми стана много тежко. Въртях се цяла нощ, опитах се да си бъркам в гърлото, не щя да излиза. Лягам, не мога и да заспя. Като ставах по едно време ми се зави свят и викамй - айде пак ще се строполясвам. Ама бърже отидох до леглото.
После викам я да пийна вода със сода. Добре че го направи, содата подейства така, че след 3 минути ме накара да повърна.
После легнах, по-спокойно, но трудно заспах. През нощта усетих, че и температура съм вдигнала. Към 37,8.
Пих деган, пих ибупром спринт, ама лл вика по-добре парацетамол да не дразни.
И съм в мц, тежък. То и не ми се яде де. Само се уригвам, ама дегана успокои нещата.
Едвам кретам.
Егати, аз изключително рядко повръщам, много е гадно, забравила съм.
Явно някакъв вирус малоумен.
ЛЛ вика да съм яла препечена филийка със сирене.
Ама аз едно киви изядох заради лекарствата. И кафе пих малко, по навик.
Оф, ще намалям аз млечните. Ама имам от овчето много накупено, че беше на промоция. А съм като отвързана кобила като видя любими неща на промо.
Е, те са вакуумирани, така ще се изядат.
Имам накиснати ядки от вчера. Чудя се дали да си хапна, не искам хляб да ям и със сирене.
Имам спанак, ама нямам сили да готвя супа.
Положителното е, че вчера вечерта бях властелина на тоалетната - 3 пъти. Сутринта пак. Не разстройство.
И активен въглен пийнах.
Мрън, мрън. Айде чао ви.

# 1 690
Елора, ако вече нямаш проблем с лимоните, при такава тежест цедиш лимон, смесваш с вода и пиеш. Вземи си и ензими, напр. Мезимфорте, когато ядеш по-тежка и мазна храна. Агнешко не вкусвам без Мезим. Внимавай с ядките, че дразнят и жлъчка, и стомах. Бързо да минава! ❤🩹

# 1 691
Ох, защо ли ги накиснах. Нищо.
Чудя се супичка да спретна, ама ми е толкова отпаднало.
Ензими имам. Деган пих. Поокопитих се вече.
Правя един чай с мента, ще сложа джинджи на прах. Мисля си и за вит. С, но дали няма да подразни.

Впрочем майка ми миналата седмица сготви спаначена. И сложи вътре сок от кисело зеле. Уникален вкус. Реши и чия да сложи. Много вървяло и чия на супички  Joy

# 1 692
Дано по-бързо да минава, аз явно наистина съм "добро прасе" защото рядко нещо успява да ми изкара стомаха извън равновесие и обикновено преминава бързо. Ама гадно си е, доста хора се оплакват и от такива вируси напоследък. Уж летните са така, ама то вече с тия сезони кое ли е както беше...
Щом казваш че вече имаш спанака под ръка, маминка дали няма да се навие пак да ти направи супа? На мен пилешка ми звучи по-добре, ама всеки си знае там. Или дори само бульон, а не баш супа с всичкото му там и със застройка.

# 1 693
Аз вчера си извадих пилешко от  камерата. Ама него го правя със зеленчуци в тиган.
Макар че може да го туря и него в супата.
И повече чия.

# 1 694
Елора, никакви ядки, те са тежка храна.

Карай на бульончета, супички.

Бързо да се оправяш!

Общи условия

Активация на акаунт