Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 74 220
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз понякога си правя чия, кокосови стърготини, канела, ядки, боровинки с кокосово кисело мляко.
Не се подувам, но аз слагам 3 ч.л. чия.
И аз си правя понякога подобни миксове, но не с кокосово мляко. Слагам чия между 1 и 3 ч.л.🙂 И аз харесвам замразените берита (и вишните също) натюр от пакета.😊
Нани, пак чудна чиния.🙂
Елора, имам я книгата, но пък не пречи да я имам и на телефона.😁
Данилу, ботушките са такива, но купени от Лидъл.🙂

Аз изкарах деня (непредвидено) на кафе с масло и сметана. Наложи се да изляза вечерта, когато тъкмо щях да хапвам нещо.😅 Излязох и се върнах гладна. Предвидливо минах през магазина за сардини, пр3ди да се прибера. Та скалъпих една купа със сардини, алабаш, айсберг, люти чушки, кисела краставичка, парче кашкавал, зехтин, ябълков оцет и сол. Семпло, но вкусно и засищащо (айсбергът и алабашът бяха по 200 грама).😋

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:24 от dolce miele

# 1 726
Долче, ще уплашиш хората с нашите окабелени ботуши. 🤣
Изглеждат наистина страховити.

Аз ядох пилешки бутчета в масло, задушени. И лидълска салата.
Не ми се готви, а като ви чета и ви гледам чиниите, всичко искам да ям. Особено онова, зеленото бадемово сосче на Нани от индийския ❤️.
Ще взема да замъкна мм на индийски ресторант, да има после за какво да дудне пак 🤣.
Днес взех пилешко филе с цел да правя колбас, тук какви ли не чудесии четох в темата ни,  във фолио, овъргаляни в подправки, варени в кукъра на бавно...и сега нито една рецепта не открих, че и в Гугъл не открих. 🙃
Ще го правя конвенционално. Така е било писано

# 1 727
Тайс, потърси в нета, има една рецепта за домашна пуешка шунка. Овалва се в подправки, после се пече за около 20 минути във фурната и вратата не се отваря за поне около 4-5 часа. Не виждам проблем да се направи и с пилешко филе.🙂
Защо да са страховити ботушките ни? Че те така си изглеждат.😃 Ако имаш по-хубава снимка, можеш да сложиш. Аз тази едва я намерих от нета.😆

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 23:49 от dolce miele

# 1 728
Долче, кой е чаят от резене?

# 1 729
Долче, ще се снимам за темата, като ги нахлузя 😀
Неправилно съм търсила по ключова дума. Ще търся утре, защото тъкмо вечерях и пих Апове, и като гледах картинки, пак почва да ме обладава моят демоничен нощен глад 🤣

Днес опитах и пилешките сърчица же.ирани, на Мес ко, на промоция са в Била, харесаха ми и ще ида за още 🥳

# 1 730
Тайс, тази рецепта за пуешка шунка съм си запазила:
https://krasi-shehova.eu/bg/%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0 … 1%81%D0%BD%D0%B0/
Стела, чаят е някакъв обикновен от Т-маркет:

И вижте какъв "страхотен" състав има тази веган кокосова сметана🤪:

Иначе опаковката са я издокарали красива, по-красива от тази на обикновената животинска сметана...😆 Затова е хубаво човек да чете и дребния шрифт...🙂

# 1 731
Тайс, вкара ми сега мухата с тези желирани сърчица 😃
Да те помоля да ми снимаш състава, че да знам да се разкарвам ли утре до Билла 😊

# 1 732
Тайс, вкара ми сега мухата с тези желирани сърчица 😃
Да те помоля да ми снимаш състава, че да знам да се разкарвам ли утре до Билла 😊
Отивам да снимам. Четох , пишеше над 90 про месце, нама захар, има некви неясни. Щом няма захар, е ок за мен.
Ще добавя след малко снимки
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 22:03 от tays

# 1 733
Леля ми веднъж лятото като беше на гости направи страхотен десерт. Кисело мляко, чия и нарязани праскови. Ама тя беше и доста сладка и съчетанието е уникално.

Това е моята закуска 🤣
Аз съм я споделяла тука не си объркала внимание 😃
Аз използвам скир тк тук няма стандартното кисело бг мляко. Йогурга /Greek / който се предлага е нищо средно между сметана със захар и мляко. И никак не ми харесва  . А и слагам 2-3 лъжици скир хич не се втелясвам какъв бил 😃
Като съм гладна ли пада пердето 😃
Долче тези ботушки ми приличат като за някой диспансеризирани с проблеми. За кокво са всъщност?

# 1 734
Дара, вие имате такава хубава сметана. Онази double...Защо не използваш нея?😋

# 1 735
Тайс, благодаря! 🤗

# 1 736
Дара, вие имате такава хубава сметана. Онази double...Защо не използваш нея?😋
Ползвам я, Долче
Но за десерти предимно. Някак не ми върви да започна закуската си със сметана 😃

# 1 737
  • на острова на мечтите
Страшничко изглеждат ботушките. Всички тез кабели къде стоят. На тази цена ще си купя нещо по-шик.😜
Елора, свалих си книгата, благодарско.
Вечеря яйца с желатин и сирене и котлети от тиквички.

# 1 738
Данилу, един кабел има. Другото са "тръбички"- през тях минава въздухът, докато ботушите се надуват и изпомпват.
Скрит текст:
Моите ботушки са купени на цена 25 лева от разпродажба. Заслужават си всяка стотинка.😉   

# 1 739
Съботен кантар:
119 кг, 125 см...
Застой... -1 кг. и никаква промяна на тумбака. Sad

Общи условия

Активация на акаунт