Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 72 949
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 785
Долчееее, какво направи ти сега? Имаш ли нужда от лепене или шев? Cold Sweat
Аз като се ударя и ММ ми се кара вместо да ме утеши. Grinning
Гръмогущер, много добре изглежда! Дано и на вкус да ти допадне! За сирената- който, каквото харесва и му е по вкуса, разбира се. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 786
Долче, ще ти посинее ли?
У нас мм не затваря горните шкафове понякога, а ръбовете са остри, и после на челото синини, съседите ме гледат подозрително 🤣

Бързо да минава 🥰
Гущер, екстра е. Харесаха ли го децата

# 1 787
Момичета, ще посинее сигурно, вероятно и подутина ще имам. От главата тече по много кръв и малко трудно я спряхме, но раната поне не е дълбока.
Тайс, отгоре в зоната на косата е, едва си изчистих косата...☺️
Елора, бързах да сложа бутчетата във фурната, за да си пия кафето с кеф.😅 Бутнах една лъжица, наведох се да я взема и се ударих при изправянето. Точно ъгъла на шкафа нацелих с главата, а ръбовете отдолу са доста остри. Аз обаче с такава засилка се ударих, че нямаше как да не потече и кръв.
Скрит текст:
Като ученичка имам "опит" с едно падане заради разтопен лед в класната стая и тогава се бях ударила зад ухото в ръба на един чин- миниатюрна рана, а течение много кръв. Та си знам, че рана по главата= много кръв.  

Нани, няма нужда от лепене или шев, което е добре. Повърхностно е, но ще ме боли. И ММ е същият- веднага ми се скара...😄

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 23:45 от dolce miele

# 1 788
Харесаха го. На мен ми липсва малко смрадливост, но народът категорично се противопостави на това да сложа синьо сирене. Така че е с половин кило кашкавал и кутия и половина топени сиренца. И към 300 грама сметана, че ми седеше втори ден. Мислех да шляпна и от една бурата, но щерка ми ме хвана и си я спаси.

# 1 789
Хм, какви мъже Grinning
Вместо да ви цункат, те се карат.

Едно време баба ми викаше - внимавай да не се удариш, че ще те пребия Joy

# 1 790
Елора, реагира така, когато се притесни за мен.😁 Аз го усещам.

# 1 791
Уф, Долче, дано да е леко наистина удареното, права си че рани на главата кървят много силно и изглеждат по-страшни. Дано да е само драскотина от ръба на вратичката. Ама си се наблюдавай де, следи там за гадене, световъртеж, да не би да си се ударила по-силничко.

Фотокод, ние тук сме се събрали все такива че с всякоя би било забавно ако се срещнем. Няколко бяха успели да се съберат по едно време, ама много сме пръснати. Иначе представям си какво би настанало ако се съберем в ресторант някъде, с нашия режим Joy Едно време на млади години ако излезех с други на моя акъл, свършваше бирата в заведението, а с вас ако се съберем, ще им свършат пържолите Joy Joy Joy

# 1 792
Едно време на един приятел дядо му му се караше: "А сега, прееба ли ногата? А върви и прееби другата!" Joy

# 1 793
Редовно си удрям краката в легла и шкафове и после ходя без нокти. 👀

# 1 794
Нани, това звучи много зле.😬

# 1 795
Елора, реагира така, когато се притесни за мен.😁 Аз го усещам.

Ми да. Майка ми  като  и се случи нещо и викам - ти луда ли си ма Joy

# 1 796
Ох, Елора, ша ма умориш 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:31 от Анонимен

# 1 797
Ми така е.
Преди седмица беше яла някакви неща. Ама много мешала храни, а тя е с чувствителен стомах, ама лакома.
И аз в кухнята нещо си работя, тя ме викала. Не съм чула. Влизам  в хола. Едно огромно повърнато на пода.
Изкарвам си акъл, викам добре ли си, какво става. Тя вика ми викам те за леген, ама те няма.
Почнах да чистя. Питам я защо така, обяснява, че яла различни неща.Ама едвам, едвам чистя, че кръста ме боли и почвам да я соля - да вземеш да си оправиш храненето, не те е срам и някакви такива в тоя род. Тя вика, стига ми дудна ма, лошо ми е. Ми ще ти е лошо, като не ядеш като хората. Млъкнах накрая де Joy

# 1 798
ММ същият. Изял пакет пекан, лежи и пъшка, а знае, че веднага го удря в жлъчката. 🙄

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:45 от Анонимен

# 1 799
Нани, скарай му се.🙄

Общи условия

Активация на акаунт