Препоръчайте астролог - 5 тема

• 78 313
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
При мен, когато майка почина, транзитният Сатурн даже не е аспектирал негативно светилата, беше в 10ти дом. А на нея по същото време аспектира и двете светила, но тя натално имаше съвпад Сатурн-Луна и квадрат към Слънце, при това в ъглови домове.

По-нататък Сатурн направи аспекти едновременно към двете ми светила и бяха трудни години, с много разочарования и предателства от близки и приятели. И тогава бяха големите промени в живота ми, много труден и динамичен период. Тези години бяха направо като по филмите, с привкус на драма и черна комедия /прогледнах за много фалшиви хора в моето обкръжение – всички онези, на които най-много съм се доверявала/. Беше като в Чистилище.

ПП. Малко разводнихме темата, тя е за впечатления и препоръки относно практикуващи астролози.

# 181
И аз пробвах при Димитър Кожухаров, нищо не разбрах от хороскопа....

# 182
Много интересно, досега не бях чувала такъв отзив за него.
Преди време и за астролога Трифон се изписаха подобни неща, след като го бях препоръчала на колегиална основа.

Кирил Стойчев, Бог да го прости, беше добър и опитен астролог, макар и в неговото съвременно направление. Те там вкарват доста психология /това го знам за обученията, които правят в БАА/, хората се връзват много на астропсихологически формулировки, много е популярно. Но от една лекция, където се бяхме събрали различни астролози и разглеждахме на сляпо един казус, по който всеки трябваше да си каже мнението, бях останала с добро впечатление за Кирил – успя много точно да познае резултата, на фона на общи приказки от колеги сидералисти /сред тях – изключително популярни и известни имена/.
Прогнозите на Кирил се сбъдваха 90% при мен и хората, за които сме говорили с него. Не само астрологични прогнози. Той беше мъдър учител. Има много негови видеа в  you tube, които дават отговри на върпоси, които всеки от нас си задава.

# 183
Здравейте, бих искала да помоля за препоръка за астролог за хороскоп на дъщеря ми, която е на 9 години. Предстоят ни решения, свързани с училището и спорта, и бих искала да получа насоки в тази връзка. За София става въпрос. Благодаря предварително! Simple Smile

# 184
Здравейте,
И аз бих искала препоръка за астролог, от Варна. От няколко месеца търся из мнения и интернет, но не мога да намеря данни. Предпочитам среща на живо, отколкото по интернет. Не мога да чакам с месеци, спешно ми е да отида възможно най-скоро, понеже много се отчайвам, чувствам се в дупка и не знам по какъв път да поема. Благодаря.

# 185
Ако сте от Варна и държите да е на живо, при Димитър Кожухаров можете да отидете.
Повечето астролози вече работят онлайн, с клиенти от цялата страна и от чужбина.

# 186
Здравейте,
И аз бих искала препоръка за астролог, от Варна. От няколко месеца търся из мнения и интернет, но не мога да намеря данни. Предпочитам среща на живо, отколкото по интернет. Не мога да чакам с месеци, спешно ми е да отида възможно най-скоро, понеже много се отчайвам, чувствам се в дупка и не знам по какъв път да поема. Благодаря.

Аз съм си правила хороскоп при Д. Кожухаров. Но, имам ректифициран час на раждане от няколко астролога.
Единият е от Трифон Николов, Ф.Филипов и от Сотис. И при тримата часът ми при ректификация  е един и същ.
Д.Кожухаров прави ректификация по везните на Хермес. Но, съм чела тук в групата, че по  този вариант не може да се опредили точният час.  Дъщеря ми миналата седмица беше при него и вече има четери различни часа на раждане Simple Smile
 Д.Кожухаров й й дал някакви насоки относно въпросите, които я интересуват и какво я очаква през различните периоди. Но, без точен час на разждане...всички знаем, че е некоректно да се прави хороскоп.

Ако са Ви нужни дати  за предприемане на някакво действие - развод, купуване на имот, операция и др . тн. Наистина е добре да Ви се погледне хороскопът. Но, ако сте объркана, както  споделяте  Ви предлагам да седнете до масата. Да вземете лист хартия и химикал. И да напишите какво искате да Ви се случи.Но реални неща Не какво НЕ искате, а какво Искате.  Подредете нещата по важност . И, заспивайки вечер си го представяйте и ще видите как нещата ще Ви се случат.  И, тогава ще се убедите, че Вие сте най-добрият астролог за Вас. 
Каквото е вътре в нас, това е и отвън.
Упех ! Simple Smile

# 187
Често срещана практика е клиенти да отказват и дори да настояват да не им се прави ректификация, дори когато нямат предишна от друг астролог. Не смятат, че е необходимо. А е необходимо, дори при записан час от общината – там също ги закръглят.

Методът Трутина Херметис /Везни на Хермес/ е неточен и дава само ориентировъчен интервал, грешката може да възлиза на 20-30 минути. Трябва след това да се прецизира с други методи. А при наличен час от общината или по спомен на родител въобще не виждам никакъв смисъл от Трутина Херметис, има в пъти по-ефективни и точни методи от нея.

И аз съм съгласна с Карамел – ако търсите задушевен разговор и някой да Ви изслуша, това не е точно за астролог. Често клиентите бъркат астрологична консултация с психологическа сесия, защото масово това се предлага от така наречените астролози. Истинският астролог ще Ви опише варианти, текущи и предстоящи астрологични влияния и може да предложи оптимални решения. А изборът как да постъпите вече зависи от Вас – все пак никой не е отрекъл съществуването на "свободна воля".

В някои случаи, ако проблемът не е твърде комплексен, от помощ може да бъде и Хорарната астрология, без да е нужно да се прави подробен натален и прогностичен анализ относно ситуацията.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 19:04 от Sotis

# 188
Благодаря ви за бързия отговор. Не търся психолог за момента, понеже освен да ме изслуша, няма с какво да ми помогне. Пробвала съм методите с желанията на хартия, в сегашно време сякаш вече ги имам, менифестации, продължавам си с тях, но съм зациклила някъде и от месеци не мога да си намеря работа и нищо не ми се случва. Възможности няма, и вече се чудя на прав път ли съм, знак ли е това, а искам да работя това, което съм завършила. Имам и други въпроси и проблеми, но в момента приоритет ми е работата.

# 189
За работа по специалността не на всеки наистина му се получава, аз също не работя по двете си завършени специалности. Налагало се е да правя множество компромиси относно желаната работа и да забравя за доста младежки мечти.

Но ако това Ви е проблемът, в такъв случай комбинация от натален и прогностичен анализ би могла да Ви ориентира.

Ако Ви интересува дали ще намерите работа /в дадена сфера на дейност/ в рамките на определен срок, да речем до края на годината, тогава може и като хорарен анализ да се разгледа от астролог.

Иначе, ако само си говорите и някой Ви изслушва, това не носи особена полза, освен краткотрайно моментно успокоение. Астрологът на първо място трябва да Ви ориентира в какъв период се намирате, на какво се дължат сегашните проблеми и спънки и как е най-добре да действате с по-малък разход на нерви и енергия. В това е смисълът на астрологичната консултация.

От личен опит мога да Ви кажа, че понякога в живота се налага да избираме временни варианти.
Човек никога не знае дали някоя уж временна работа няма да се превърне после в постоянна и дали чрез нея няма да открие своето призвание или нещо важно и определящо за самия него. Своето призвание го намерих именно така – поставена в безизходна ситуация, след поредица от несполуки и греди, търсейки "временно решение".

# 190
Получих анализа си от Димитър Кожухаров. Като цяло определено има доста, доста познания и това не може да му се отрече. За първи път чувах за сидеричния хороскоп. Като цяло дава и доста теоритична информация. Систематизирано за мен говори около 15 минути, останалото време по-скоро обяснява кое, какво означава.

# 191
Получих анализа си от Димитър Кожухаров. Като цяло определено има доста, доста познания и това не може да му се отрече. За първи път чувах за сидеричния хороскоп. Като цяло дава и доста теоритична информация. Систематизирано за мен говори около 15 минути, останалото време по-скоро обяснява кое, какво означава.

Как се свързахте с него, контактите в сайта астро арт актуални ли са? И какви са му цените?

# 192
На мен Кожухаров ми направи ректификация по неговия метод и ми каза час15 мин.по ранен от колкото е реалният ми час( след това имам ректификация от двама астролози,които посочиха един и същи час). Ами изгубено време за вятъра Си беше, просто часът не беше точен,Съответно и нова Което ми Каза не Се отнасяше за мен. Да не говорим, че даже да знам че не е за мен този хороскоп, аз се повлиявам от казаното от него,настройвам се по определен начин,започвам да мисля за това,което е казал и може и да предизвикам нещо,което не е за мен.
От неговият запис запомних обаче едно изречение,че това което се вижда от разчитане на наталната карта и което ми казва има някакъв процент вероятност да се Случи,т.е. я Стане я не. Каза че нищо не е 100процента сигурно,няма как да се каже,да това ще стане,или не няма да стане.

# 193
Със сигурност бих искала да ми се направи ректификация на часа, понеже знам ориентировъчния и доста от нещата в наталната ми карта не отговарят на мен, включително работата.

# 194
Със сигурност бих искала да ми се направи ректификация на часа, понеже знам ориентировъчния и доста от нещата в наталната ми карта не отговарят на мен, включително работата.
Нали това ви обяснявам, ако Кожухаров ви прави консултацията, ной няма да ви даде реалния ви час на раждане. Неговият метод на ректификация е неточен.

Общи условия

Активация на акаунт