Препоръчайте астролог - 5 тема

• 70 878
  • 738
  •   2
Отговори
# 720
Димитър Кожухаров прави ли устни консултации ?

# 721
Да, само устни консултации.
Праща запис на аудиофайл или устна консултация в реално време. Малко повече се чака, тъй като е затрупан с поръчки и не на всички отговаря.

# 722
Димитър Кожухаров прави ли устни консултации ?

Аз останах малко разочарована от него. Един месец чакане за запис от 40 минути, от които само 10 са по моя казус. И там информацията не беше много конкретна.

# 723
  • София
Аз затова се опитах да предупредя, че не си заслужава. Добър е за преподавател.

# 724
Аз затова се опитах да предупредя, че не си заслужава. Добър е за преподавател.

Има и доволни хора от него. Аз също не съжалявам напълно, просто ако разчитах само на неговия анализ, нямаше да съм много добре информирана. Въпросът беше от професионалната сфера, а според него това е една от най-трудните области. Може да е изпитвал вътрешна съпротива заради темата.

# 725
  • София
Доста е безпристрастен, не се поддава на емоции, когато прави анализа. Просто са му такива прогнозите за по 7-8 минути. Така погледнато цената му е доста висока.

# 726
Моля за съдействие !

През 1999 - 2000 бях при астроложка, която работеше в "Младост" 1 или 2. Беше в един от високите ЕПК блокове до булеварда с многото автобуси. Стаята, в която ме прие, гледаше на югоизток.
Много се мъчи, но не мога да си спомня името и.

# 727
Търся астролог (Пловдив или онлайн), с когото да поговоря за лично/професионално развитие. Ще е супер, ако харесва Юнг и иска да пофилософстваме Simple Smile Благодаря и лека вечер!
Всъщност това е по- смисления начин, за разлика от всичко, което се търси/ предлага.
Радва ме, че имате осъзнато разбиране за астрологията като инструмент
Аз държа на диалога, но повечето хора са " научени" да четат приказка, удобно "забравяйки" , че главния герой и приказката пишат те😉

# 728
И аз да споделя мнение за Д. Кожухаров. Получих хороскопа си от него , файлът е над 1 час, от който около 40 минути по въпросите , които касаят мен. Останах шокирана на моменти от това ,което ми говори , защото все едно беше ме отворил като книга и четеше ….имам предвид това, че ми анализира периоди от миналото, които няма как да знае?!
Много  неща ми каза и за това, което ме очаква, но дали ще се сбъдне нещо , все още не зная 🙂 Той ми писа, че имам доста интересни картата и хороскоп, сякаш и на него му беше любопитно , усетих, че някои  неща  , че ги премълчава , защото все пак свободната воля и друга по-висша сила от нас, може да промени всичко, което звездите ни чертаят…те са рамката , но по пътя друг ни води /така мисля аз/.
Никога не съм искала да ми правят хороскоп, но от 4-5 месеца такова непреодолимо желание изпитах, че само за това мислих…., исках да е при точния човек, и след проучване и комуникация с няколко астролога се спрях на Кожухаров, и не съжалявам:-)
Пък ще видим:-)) Благодаря на всички за споделените мнения!

# 729
  • София
Имате ли впечатления от Кожухаров за общ анализ на наталната карта? Била съм при него по актуални за мен теми и ми е разглеждал солара, стори ми се, че си разбира от работата и отново бих го потърсила. Но мисля, че неговият тип астрология е подходяща за прогнози, но не и за общ психологически портрет. Той ползва някаква древна гръцка или Вавилонска астрология, но може и да греша.

# 730
Наталният прочит не е общ психологически портрет – това е някаква заблуда, наложена от определен тип астролози (които само това могат и само това предлагат – по-начинаещи и с по-малко опит, от психологическото направление). Прочитът на рождено ниво включва анализ по теми от хороскопа, т.е. различни сфери от живота. Има анализ на характера и темперамента, разбира се. Но това няма нищо общо с пълния прочит на наталната карта, както може би си мислят някои хора. Психопортретът е уводно ниво за начинаещи астролози.

Иначе Кожухаров прави натален прочит, по различни теми. Може да се направи и оценка на темперамента, но това не е точно "психологическо портрет", сглобен по отделни позиции в хороскопа. Други методи се ползват за оценка.

Хороскопна вавилонска астрология НЕ съществува. Единствено Зодиакът, който ползват сидералистите от античното направление, се води вавилонски. А методите са от гръцката и персо-арабската астрология.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 14:25 от Sotis

# 731
  • София
sotis, малко де обърках, затова ако искам тълкуване на заложбите на рождената ми дата и час с потенциали и слаби страни в характера ми, къде мога да имам успех в кариерно отношение, здраве и предразположеност към заболявания, изгледи за деца и брак - какво точно трябва да поискам като астро услуга?

# 732
sotis, малко де обърках, затова ако искам тълкуване на заложбите на рождената ми дата и час с потенциали и слаби страни в характера ми, къде мога да имам успех в кариерно отношение, здраве и предразположеност към заболявания, изгледи за деца и брак - какво точно трябва да поискам като астро услуга?

Ами да, всичко това и Кожухаров може да Ви направи, по-добре от някой астропсихолог. Защото ако не е анализ само на "характера, силните и слаби страни", а по конкретни житейски теми, там е нужен астролог, който използва методи за по-сериозен и задълбочен анализ.

Това, което сте изброила, е натален анализ на хороскопа по всички теми. Не е психологически портрет.

# 733
Marina- sato, вие по определени теми ли искахте анализ, или анализ на цялата натална карта? Споделете , ако това което ви е Казал се сбъдне в бъдеще. Доколкото разбрах ви е казал за конкретни минали събития, които са ви се случили.

# 734
По определени теми, но той засегна и интересни неща, които вижда в наталната ми карта, те се оказаха много важни за мен, чисто психологически, обясних си много неща, за мен самата.
Ще споделя за в бъдеще ако нещо се случи.
Да, анализира много точно, неща през които съм преминала в миналото.

Marina- sato, вие по определени теми ли искахте анализ, или анализ на цялата натална карта? Споделете , ако това което ви е Казал се сбъдне в бъдеще. Доколкото разбрах ви е казал за конкретни минали събития, които са ви се случили.

Общи условия

Активация на акаунт