Препоръчайте астролог - 5 тема

• 77 014
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Имате ли впечатления от Кожухаров за общ анализ на наталната карта? Била съм при него по актуални за мен теми и ми е разглеждал солара, стори ми се, че си разбира от работата и отново бих го потърсила. Но мисля, че неговият тип астрология е подходяща за прогнози, но не и за общ психологически портрет. Той ползва някаква древна гръцка или Вавилонска астрология, но може и да греша.

Здравейте, аз съм си правила анализ на натална карта при него. Предимно го бях помолила да погледне проблеми, които вижда. Беше абсолютно точен и ми обърна внимание на неща, за които не си бях давала сметка въпреки че бяха пред очите ми. Описа как сама си създавам проблемите ми в живота все едно ме познава. Много съм доволна. Относно прогнозиране не мога да дам мнение, защото го бях питала общи неща.

# 736
Здравейте! Как се свързвате с Димитър Кожухаров и какви са услугите , които предлага? Понеже никога не съм си правила “астрологична консултация”. Интересува ме конкретен въпрос - как ще се развие личния ми живот в любовен аспект. Може ли да се отговори на такъв въпрос?

# 737
Кожухаров има сайт, може да му пишете през формата за контакт там – казва се astroart .

Това, което искате, е анализ на рождения хороскоп в личен план в комбинация с прогноза. Предлага такива услуги.

# 738
Кожухаров има сайт, може да му пишете през формата за контакт там – казва се astroart .

Това, което искате, е анализ на рождения хороскоп в личен план в комбинация с прогноза. Предлага такива услуги.

Благодаря ❤

# 739
Здравейте, има ли доволни от Джина?

# 740
Ако питате за Джина Василева, някъде бях попаднала на добри отзиви от доволен клиент – може би в този форум.

# 741
Здравейте. Доволни има ли от Nelly from the moon? Чудя се дали да си направя консултация с нея. Ще ми е първата консултация с астролог , за това искам да знам дали ще си струват поне тези 200+ лв

# 742
Знам само, че е натрапчиво рекламирано име на астропсихолог, но не съм чувала отзиви за нейната работа. Те са стотици такива. Ако търсите астролог от съвременното направление, моят съвет е да се ориентирате към доказан такъв.

# 743
  • в 1001-та нощ
Нели е добра, ползва традиционна и западна,  има богат опит. В прогностиката е добра 👌

# 744
Не знаех, че ползва и традиционна. В една група покрай Хюман Дизайн се спрягаше нейното име.

Във фейсбук страницата ѝ няма абсолютно никакви статии и интерпретации, свързани с традиционна астрология, но вероятно смесва двете направления в практиката си, както правят немалко популярни астролози.

# 745
  • в 1001-та нощ
Няма статии. Засичала съм нейни live вудеа 👌Повече работи с традиционна - не ги смесва. На клиент отделя само пас и минава през цялата година.

Мислех, че в последнитре години се оттегли.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 14:47 от a.l.e.n.a

# 746
Дори не знаех, че се е оттеглила. Преди не я бях чувала като име на астролог. Изглежда популярна, но просто не ги следя всичките, особено с подобни страници във Фейсбук.
Съвсем наскоро научих за нея – тази година. Във видеата има приятно излъчване, чар и харизма.

# 747
Всъщност какво ти дава хороскопа... Ако искам да разбера защо не му върви на един човек и примерно това се обясни с подредбата на планетите, в момента на раждането му. Какво може да промени или ако не може защо му е да знае, че никога няма да има късмет и така още повече да се обезсърчи. Вие, като хора, които се интересуват и практикуват по-задълбочено в тази материя  какво ще ме посъветвате. Може ли познанието за нещата да ти помогне да промениш нещо от предначертаното или ...

# 748
Според мен астрологията ни помага, след като опознаем малко повече себе си и потенциала, заложен в хороскопа по различни теми и сфери от живота, да действаме и да избираме по-осъзнато. Предупреденият е въоръжен. Но и за това е необходимо определено ниво на съзнание, защото по-лесно е човек да обвинява съдбата и обкръжението в своите неуспехи, но да не си сава сметка за взетите решения и направените избори в живота. Нали имаше теория за квантово разклоняване на реалността – всяко взето решение, всеки направен избор създава определен вариант на развитие на съдбата.

# 749
Нищо не е предначертано в буквалният смисъл на думата едно към едно,  но свободата на действие/избор на човек са условни. Правят се  в рамките на някакъв потенциал и във взаимообмен с някаква среда.
Всичко което е приемливо за тях, получава възможността да се промени според личните потребности и желания.

Общи условия

Активация на акаунт