Препоръчайте астролог - 5 тема

• 70 873
  • 738
  •   2
Отговори
# 735
Имате ли впечатления от Кожухаров за общ анализ на наталната карта? Била съм при него по актуални за мен теми и ми е разглеждал солара, стори ми се, че си разбира от работата и отново бих го потърсила. Но мисля, че неговият тип астрология е подходяща за прогнози, но не и за общ психологически портрет. Той ползва някаква древна гръцка или Вавилонска астрология, но може и да греша.

Здравейте, аз съм си правила анализ на натална карта при него. Предимно го бях помолила да погледне проблеми, които вижда. Беше абсолютно точен и ми обърна внимание на неща, за които не си бях давала сметка въпреки че бяха пред очите ми. Описа как сама си създавам проблемите ми в живота все едно ме познава. Много съм доволна. Относно прогнозиране не мога да дам мнение, защото го бях питала общи неща.

# 736
Здравейте! Как се свързвате с Димитър Кожухаров и какви са услугите , които предлага? Понеже никога не съм си правила “астрологична консултация”. Интересува ме конкретен въпрос - как ще се развие личния ми живот в любовен аспект. Може ли да се отговори на такъв въпрос?

# 737
Кожухаров има сайт, може да му пишете през формата за контакт там – казва се astroart .

Това, което искате, е анализ на рождения хороскоп в личен план в комбинация с прогноза. Предлага такива услуги.

# 738
Кожухаров има сайт, може да му пишете през формата за контакт там – казва се astroart .

Това, което искате, е анализ на рождения хороскоп в личен план в комбинация с прогноза. Предлага такива услуги.

Благодаря ❤

Общи условия

Активация на акаунт