Препоръчайте астролог - 5 тема

• 71 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Минавам само, за да кажа, че наскоро ми се наложи спешна консултация с Димитър Кожухаров. Отзова се бързо. Прогнозата му беше точна и се сбъдна.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 07:48 от българска мама

# 646
Минавам само, за да кажа, че наскоро ми се наложи спешна консултация с Димитър Кожухаров наскоро. Отзова се бързо. Прогнозата му беше точна и се сбъдна.

Какви са цените на консултация при Димитър Кожухаров?

# 647
Минавам само, за да кажа, че наскоро ми се наложи спешна консултация с Димитър Кожухаров наскоро. Отзова се бързо. Прогнозата му беше точна и се сбъдна.

Какви са цените на консултация при Димитър Кожухаров?
За един въпрос платих 40 лв

# 648
  • София
Здравейте, моля за мнение...Интересувам се от астрология , съответно съм питала майка многократно за час на раждане...отговор -
"преди обяд"😊, след 3-4 ректификации се сдобих с 10.26 ч...живях си щастливо с асцендент в Близнаци доста време, докато една астроложка не ме натисна да пробвам в Есграон...шок- 21.05 ч. Майка вече я няма, за да уточнявам, единственото за което се сещам е, че съм била с усукана пъпна връв и с асфиксия, което пък може би е отложило часа на записване/т.е. ще ме бъде ли/...кофти ситуация, имам ли шанс за точен час?

# 649
И аз се чудя защо има такава голяма разлика между часа по спомени и часа, подаден от болницата към общината.
Някой от двата със сигурност е неверен. Раждането тежко и дълго ли е било, майката има ли ясни спомени?

Ако не е имало специфични обстоятелства и затруднения около раждането, не е изключено и в болницата нещо да са объркали, записвайки часа. Да не би да са записали 21.05 вместо 09.05?

# 650
  • София
За съжаление, няма как да се сдобия с подробности...1968 г.😊

# 651
О, през онези години наистина не са записвали точно часовете и е имало много обърквания.

В такъв случай може би единственият изход е да направите качествена ректификация при астролог, който има нужните компетенции за трудоемки ректификации в 12- и 24-часови интервали. Единственият такъв у нас е Загата – Александър Андреев (Сашо от Русе).

# 652
Второ дете ли сте? Забелязвам, че родителите масово помнят напълно грешно часовете на раждане на вторите си деца. При първите по-рядко има такива разминавания.

Свекърва ми я помниха уж следобед родена, а се оказа в 3 през нощта. Тя е второ дете. Какво точно помнят? Може би е започнала да ражда по обяд майка ѝ, и в родила през нощта. Но хороскопа отговаря.

Самата тя помни мъжа ми, който е първо дете, с 20 Мин разминаване, а второто дете го помнеше с три часа по-късно. 😀

През 90те пък всички от моят град сме записани на кръгъл час.

# 653
  • София
Първо дете съм, но онзи период е бил стресов за нея...имах чувството, че го е изтрила от паметта си , или поне се мъчеше ...както и да е..благодаря ви

# 654
О, през онези години наистина не са записвали точно часовете и е имало много обърквания.

В такъв случай може би единственият изход е да направите качествена ректификация при астролог, който има нужните компетенции за трудоемки ректификации в 12- и 24-часови интервали. Единственият такъв у нас е Загата – Александър Андреев (Сашо от Русе).
Давала съм винаги час на раждане, който знам от майка си 01:20. Загата ми е правил ректификация. Той изчисли часът ми на раждане като 01:25 ( т.е 5 мин разлика). С този час ми направи хороскоп и прогнози. Познаваемост нула. Хороскопът му беше ,като че ли прочетен от вестник 24 часа. Друга астроложка също направи ректификация. Тя изкара час на раждане 01:08.
Покойният Кири Стойчев без ректификация ми е правил множество прогнози в продължение на години с познаваемост над 90%!
Димитър Кожухаров без ректификация наскоро ми направи прогноза с абсолютна точност на познаваемест.
Аз не съм астролог и не разбирам от това как се правят прогнози. Аз съм клиент и споделям резултат, но това е моето мнение.

# 655
Същата работа и при мен. Години наред прогнозите ми бяха с час 23,45 - Румяна Кожухарова, Гали Астро /ректификация/и много други, Краси Атасио  ми направи ректификация за проверка и изкара точно часа, който ми е казвала майка ми 23,57 / през нощта дванадесет без две три минути според нея./ Въпреки това познаваемостта винаги е била много висока.Отдавам го на късмет и умението да привличам събитията, които са за мен.

# 656
Тук говорим не за 5 минути разлика, а за неизвестен час.

Дамата по-горе споделя, че диапазонът е от "преди обяд" /по спомен на майката/ до 21:05 /запис от болницата/.
В такъв диапазон, без ректификация, никой от изброените астролози не може да направи прогноза.

За 5 минути може да се направи толеранс, ако не се използва индийска астрология. Също така не трябва да се използват Примарни дирекции в такъв случай.

На мен обаче ми се струва, че може и в болницата погрешно да са ѝ записали часа.

# 657
Да сме живи и здрави, като раждам декември, лично ще сверя часовника в родилното дали е правилен 😀 искам точен хороскоп за детето ми.

При мен имаше разминаване в историите. Майка ми твърдеше, че в и половина съм се родила, а дядо ми помнеше, че точно в без 1 минута са се обадили да кажат, че съм се родила.... в крайна сметка ректификацията показа в без 6 минути, като този час се препотвърждава отново и отново във времето в транзити, и в солар.

# 658
Аз съм от късметлиите, при които е имало часовник в родилното и майка ми е гледала. Много бързо и неочаквано раждане е било (един месец преди термина), всичко преминава за един час, заедно с контракциите.

Лекарите са ме записали с 10 минути по-късно – кръгъл час, аз съм в без десет.
След ректификация мръдна с около 3 минути и половина напред. Променят се някои производни ведически карти.

# 659
Мама каза, че е гледала часовника, обаче при мен куспида се сменя в знак само за минута разлика. Та не знам часовникът бил ли е верен или не.
Имам ректификация с 2 мин назад при Магерова, обаче на 2 на 3, и повечето неща не станаха изобщо както ги каза.

Libraing, ще избираш ли конкретен ден, държиш ли на нещо асцендент или луна?

Общи условия

Активация на акаунт