На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Също така препоръчвам магазин koton. Нямаме го в България. Хубави са дрехите.
Дефакто също. Има в мол Сердика в София, но артикулите са различни.

# 241
  • Русе
Де факто имам чувството, че го превърнаха в тийнейджърска мода. Масово дрехите им са оувър сайз.

# 242
  • Бургас
Нито една от двете марки няма дрехи от естествени материи, като изключим бельото, а пуловерите на Котон стават на топчета след първото пране.
Масово полиестер, криви и грозни шевове.
От Котон - само детските дрехи що-годе стават.

# 243
Аз купувам от koton спортната серия.
Клиновете са сравними с тези на myprotein и gymbeam.

# 244
Хотел в Одрин дали някой може да препоръча. В Центъра, за разходки, шопинг, някои ресторанти, такива. И  паркинг да има Grinning
ND сюит

# 245
  • Стара Загора
Хотел в Одрин дали някой може да препоръча. В Центъра, за разходки, шопинг, някои ресторанти, такива. И  паркинг да има Grinning
ND сюит

Чудесен хотел, но с уточнението, че не е в центъра.
Намира се срещу Марги.

# 246
На центъра препоръчвам ACR palac.

# 247
Явно аз ще съм човека с отзивите, решихме се и поръчахме. Наистина се надявам да е читава спалнята, още повече, че не сме я виждали на живо. Ще платим при доставката, казаха, че най-късно до 12 февруари ще пристигне. Ще дам отзиви като я сглобим. Стискайте палци

# 248
Явно аз ще съм човека с отзивите, решихме се и поръчахме. Наистина се надявам да е читава спалнята, още повече, че не сме я виждали на живо. Ще платим при доставката, казаха, че най-късно до 12 февруари ще пристигне. Ще дам отзиви като я сглобим. Стискайте палци
А къде разглеждате артикулите, може ли линк, че и на нас ни предстои нова спалня, но няма скоро да ходим там? Благодаря!

# 249
  • София
1100 лева беше тапицирана спалня тип бокспринг, на нея спи детето и не си я дава за нищо на света. 160 на 200 е, но заради тапицерията е малко повече, имайте го едно на ум.От дивана и матраците също нямам забележки, но аз ги избирах на живо. Скоро се местим в новото жилище и там са маси, лампи, столове и ще дам отзиви. В магазина бяха много стабилни това сме гледали, креслата са до 200 кг 😁😁😁.

# 250
Nil’s mom, случайно ми попадна реклама във фейсбук, че имат намалени легла през този месец. Това е страницата https://sevkurmobilya.com/ но няма цени в нея, трябва да им пишете. Но вижте във фейсбук страницата, защото там има цени поне на промоциите.

Didolinaaa, ние поръчахме тази спалня, 160/200 матрак Херкулес, възможно най-твърдият защото мъжът ми искаше така, а и аз спя на твърдо, само че не чак толкова, та се моля да ми е добре Grinning цената с доставката е 1150лв. 10г. гаранция. Бяхме харесали друг модел, но го имаха само в бежово, което беше прекалено светло. Единствено платът ме притеснява, защото не е от плюшените и по скоро ми изглежда като дамаска за диван, но ще видим какво ще дойде. Ако си я виждала на живо ще ми е много полезна информацията.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 11:00 от FBID1489609970

# 251
  • София
Ами хубава е, Какво й е? Нищо, чудна... Blush Пък и не е скъпа... Аз преди 10 години като обзавеждахме нашата спалня купих само матрак за 1000 лева Магнифлекс, че по-твърд, че по-специален уж, Head Band Понеже съм с болки в кръста. Та тази цена сега е нищо, тъй излиза Thinking нали всичко с матрака е тази цена?
Предварително ли им плати?

# 252
Ами хубава е, Какво й е? Нищо, чудна... Blush Пък и не е скъпа... Аз преди 10 години като обзавеждахме нашата спалня купих само матрак за 1000 лева Магнифлекс, че по-твърд, че по-специален уж, Head Band Понеже съм с болки в кръста. Та тази цена сега е нищо, тъй излиза Thinking нали всичко с матрака е тази цена?

Точно защото цената е прекалено добра ме обземаха съмнения. Цената е с матрак, подматрачна рамка, механизъм за повдигане и базата. Обърнах целият интернет, писах си с една жена, която го играе като посредник в Одрин, тя ми пращаше снимки и цени, но нейните цени бяха 1580лв без доставка. И затова се зачудих защо тази спалня е на такава цена… но решихме се, дано да не сме сбъркали. Не съм платила нищо, плаща се при доставката, което ме устройва още повече.

# 253
  • София
FBID1489609970 кажи ако получиш и ако си доволна, че и аз бих поръчала... хубава изглежда Grinning

# 254
  • София
Подобна е спалнята на детето, само дето е в сивкав нюанс, но тя лягаше по леглата и избра нейното си. Мога да снимам, но в събота, че се местим и е ад..бе не е за снимки 😬. Понеже купихме повече матраци, мога да ги снимам в опаковката, тъй както обзавеждахме 3 апартамента и всичко е пръснато навсякъде. На единия спим и в момента, не знам как се казва, но имаме един чисто нов, та мога да снимам опаковката. Факт е, че в магазина те карат да лягаш по всички матраци и да си намериш твоя собствен. Питаха ме колко човека ще спим, какви килограма са, за да предложи адекватно решение. Дотук сме много доволни от ползваните неща. До седмица трябва да се нанеса в основния апартамент и всичко е от Турция. Мога да сложа снимки и вие сами да си прецените дали си заслужава или не. Не казвам, че ми е било лесно, почти 6 месеца обикалях и гледах преди да поръчам и да платя. Затова плащах на всяко ходене и да съм спокойна, че всичко ще дойде, иначе горя с пари. Най скъпият пазар ни е бил 11 000 лева, спрямо София спестих над 6000. За вас лъжа, за мен истина.

Общи условия

Активация на акаунт