На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 181
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Далечният изток
Ами аз два дена умрях от студ през декември...

# 226
  • Бургас
Аз съм студолюбива, хич не понасям топлото.
Времето наистина е като в България, една идея е по-топло през пролетта и лятото.

# 227
И ние като бяхме декември, студът беше много неприятен, че и заваля накрая и много отблъскващо беше - мокро, мрачно, студено, отиде разходката по центъра. Но най-неприятно ни беше самият път. През цялото време имаше една гъста мъгла, особено като наближихме. И заради това си тръгнахме на обяд още на следващия ден, да може да не пътуваме по тъмно. Но пак същата история - мъгла с почти нулева видимост половината път…

# 228
  • София
Тъй като не мога да отговоря на лично съобщение на FBID1489609970 отговарям тук за мебелите. Да това е магазина, отивате на място най добре и огледайте. Купих доста неща, нямам никакви оплаквания, безплатно всички са ми докарали.

# 229
  • Пловдив
Като заговорихте и се сетих за едно мое пътуване през декември към Едирнето... в такава гъста мъгла аз през живота си не съм карала, най-кошмарното ми шофиране! Даже на границата митничря направо се притесни за нас като ни видя 3кокошки...То преди навалица все имаше, сега вече май не е така
Все се заричам,че ми е за последно, ама все ме тегли натам...март може и пак да го посетя Wink

# 230
Хотел в Одрин дали някой може да препоръча. В Центъра, за разходки, шопинг, някои ресторанти, такива. И  паркинг да има Grinning
Ние бяхме  през Декември в Gala otel (резервирахме през букинг) - точно зад джамията Селиме, на 5-6 минути пеш от центъра - чист, любезен персонал, има си и паркинг, и в деня на напускането(до 11 и 30) ти позволяват да остави колата до по късно, колкото искаш.

# 231
  • Далечният изток
Била съм в хотелите Селимие, Марица и Rinascente . Първият е малко по-далеч от центъра, но ми хареса, чисто, големи стаи, хубава закуска. Вторият е на една от пресечките в центъра. Препоръчвам с две ръце. Бяхме миналия месец там. На третия най-голямото му предимство е, че е в центъра. Вярно, чисто е, хубава закуска, страхотно обслужване, но стаите са много мънички, няма гардероб, само 2-3 закачалки, няма и стол дори поне някъде да си метнеш дрехите. Но за една нощувка става.

# 232
  • у нас
За времето най-добре се ориентирате от някой метеорологичен сайт какво ще е там. Но важно е и какво е времето, тук, в Бг. Например ГПП М.Търново е в планината и може при вас времето да е хубаво, а до там по пътя да има сняг.
През декември ходихме няколко пъти до Тр. На връщане единият път имаше ужасна мъгла, както казват "с нож да я режеш". Беше изключително трудно, нищо не се виждаше.
По центъра има много хубави рокли за абитуриентки. Има и по-семпли модели, и с камъни, с пакети и тн.

# 233
Имате ли актуална информация за цени, спрямо миналата година да речем?

Говоря за супермаркет и пазар храни, стоки за бита, бижута, ресторанти.

# 234
Тъй като не мога да отговоря на лично съобщение на FBID1489609970 отговарям тук за мебелите. Да това е магазина, отивате на място най добре и огледайте. Купих доста неща, нямам никакви оплаквания, безплатно всички са ми докарали.

Много благодаря за отговора. Взимали ли сте спалня от там? Може ли снимка на някоя мека мебел, за да погледна поне изработката. Аз искам да поръчам онлайн, защото в момента имат много добра цена за спалните и то с доставка, но ме притеснява, че са на толкова добри цени и с транспорт и ми дават и 10г гаранция, което за мен е малко нереално. В тази връзка мога и да попитам запознатите, дали знаете ориентировъчните цени на спалните в момента в Одрин с матрак механизъм 160/200, за да мога да направя съпоставка?

# 235
  • София
Тъй като не мога да отговоря на лично съобщение на FBID1489609970 отговарям тук за мебелите. Да това е магазина, отивате на място най добре и огледайте....
Пропуснала съм, кой е магазинът?
Аз от Одрин съм взимала от Bellona.

# 236
Тъй като не мога да отговоря на лично съобщение на FBID1489609970 отговарям тук за мебелите. Да това е магазина, отивате на място най добре и огледайте....
Пропуснала съм, кой е магазинът?
Аз от Одрин съм взимала от Bellona.

Магазинът е Sevkur Mobilya

# 237
  • у нас
Имате ли актуална информация за цени, спрямо миналата година да речем?

Говоря за супермаркет и пазар храни, стоки за бита, бижута, ресторанти.
Инфлацията за година е огрома. Многократно се е писало назад в темите, че  цените са доста нагоре, няма начин.
https://money.bg/economics/godishnata-inflatsiya-v-turtsiya-se-p … hen-maksimum.html

# 238
  • Бургас
Dimitar Karagegov 754042, влез в сайта на "Мигрос", там можеш да се ориентираш за храната, за козметиката и почистващите препарати. Навсякъде по големите вериги цените са едни и същи, някой път даже по-ниски от тези на пазара.
За дрехи - същите са, както тук, че и по-високи. А са и пълни боклуци дрехите, поне за моя вкус.
Цени на златото има в първия пост, що се отнася до бижутата.

# 239
  • Далечният изток
Има и магазини с качествени дрехи. Малки магазинчета по центъра, от където съм си вземала доста прилични дрешки. По пазарите са боклуците.

Общи условия

Активация на акаунт