На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 94 946
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Много благодаря за препоръката за гюзлеми, а сега ще помоля някой да ми препоръча хубаво брашно, от което сте правили козунаци и сте доволни.

# 556
Много благодаря за препоръката за гюзлеми, а сега ще помоля някой да ми препоръча хубаво брашно, от което сте правили козунаци и сте доволни.
За брашно с повече белтъчини.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 10:35 от mimi0585

# 557
  • Далечният изток
4-5 лв килограма?!
С повече протеин не е подходящо за козунаци, то е за хляб.

# 558
  • Стара Загора
4-5 лв килограма?!
С повече протеин не е подходящо за козунаци, то е за хляб.

Цената му в Мигрос по каталог е 43,95тл.
По кой курс е 4-5 лв?

# 559
  • Далечният изток
И аз това питам.
Подобно брашно на промоция в Лидл е по лев.

# 560

Гледай табличката със състава. Търси протеин над 12. Имат брашна с 13, те са най-добри за козунаци и пити.
Точно брашната с повече протеин, т.е. глутен, са най-подходящи за козунаци, защото глутенът прави конците.

Кepekli un е пълнозърнесто брашно, за козунаци трябва да е бяло.

Аз за Великден си взех от синьото Соке, протеин 13,1.

Миналата година ползвах това, протеин 12,2:

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 10:27 от Как' Сийка

# 561
Как' Сийка е отговорила за белтъчините, по каталог ако сега е на промоция може и това да са цените.

# 562
  • Далечният изток
Да, може, аз говорих за това, което ти показа, то е пълнозърнесто, не знам какъв козунак ще стане...

Протеин 12 - 13 е обикновеното хлебно брашно, съвсем не е с повече протеин.

# 563
Имах в предвид марка на брашно,за да не се подвеждат другите които не гледат какво съдържа ще изтрия снимката .И колко трябва да е според вас за козунак.

# 564
Протеин 12 - 13 е обикновеното хлебно брашно, съвсем не е с повече протеин.

Масовите са с около 10.

# 565
  • Най-красивата страна
На показаните пакети пише,че брашното е за баклави,баници,мантъ това последното не съм сигурна така ли се пише......

45 турски лири са около 2,50лв.-по моите груби сметки.

# 566
  • Далечният изток
Колкото по-цяло /пълно/ зърното, тоест пълнозърнесто брашното, толкова повече протеин. Съфорумката показа пълнозърнесто брашно и писа, че е с повече протеин и това в отговор на друга съфорумка, която пита за брашно за козунаци. Според мен това брашно не става козунаци. Нямах намерение да споря по този въпрос, дори не правя козунаци...

# 567
  • Бургас
Установих, че последните партиди хапчета за съдомиялна на БИМ са със саморазтваряща се опаковка. Иновация. Пък аз реших, че са свалили качеството, като са сложили хлъзгав найлон без надписи Simple Smile

# 568
Тинтина, спряхте ли да ходите в Лозенград?

# 569
  • Бургас
За лятото ще спра. Наесен ще видим. По ми е на сърце Лозенград от Одрин.
Ужас става на Малко Търново лятото, не ми се чака.

Общи условия

Активация на акаунт