На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 92 722
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Къде в Одрин мога да намеря ученически раници?
В пресечка на главната улица Сарачлар зад Ptt има магазин с голямо разнообразие на раници и всякакви видове чанти. Sosyete çanta се казва магазинът. За точна локация въведете в Гугъл карти името на магазина и Edirne и ще ви покаже къде се намира.

# 601
Препоръчайте ми заведение в Одрин с вкусна кухня и нормални цени . Айдън вече изключително много са си вдигнали цените ....

# 602
Какви студени чайове купувате? Препоръчайте ми марка, моля.

# 603
Здравейте, в петък 12.04 дали ще има пазар и дали ще работят магазините заради Рамазан. Също така имате ли представа, дали ще има струпване на границата на връщане с оглед приключването на празника?

# 604
  • Стара Загора
Здравейте, в петък 12.04 дали ще има пазар и дали ще работят магазините заради Рамазан. Също така имате ли представа, дали ще има струпване на границата на връщане с оглед приключването на празника?

Празникът приключва утре, 10.04.
предполага се, че в петък всичко ще е нормално.

А какво ще е на границата - всичко може да е. Никой не може да предвиди какво ще е положението.
Защото според мен, цялата лудница я правят нашите мързеливци. Не е нормално турците да се сменят за 3 минути (айде 5), а нашите 30 мин да не могат да се набутат. И за тези 30 мин двата плаца на КА да са задръстени!

# 605
  • Пловдив
А утре дали ще работят магазините?

# 606
  • София
Здравейте отново.
Как се пътува с дете само с един от родителите?  Лична карта/паспорт, акт за раждане, декларация?

# 607
  • Далечният изток
Да, тези трите.
Оригинали на удостоверение за раждане и декларация-съгласие и копия, които остават на КППто.

# 608
  • София
Лалка, и моите наблюдения са такива.
Веднъж на прибиране уцелихме точно пред нас падна бариерата, та гледах от първия ред. Старата смяна човекът си замина веднага. Остана един младеж, изпи си кафето на спокойствие, изпуши няколко цигари и след половин час някъде благоволи да започне да работи. Това при будката пред хората, дори не се беше покрил някъде да имитира дейност.
Не знам умишлено ли е толкова показно неуважително отношението към пътуващите, но това са държавни служители и в моите представи поне, трябва да е по-различно.

# 609
  • там където има винаги вятър
А утре дали ще работят магазините?

Някои не му вярват на Денислав, но това което показа  вчера - магазините ще работят, но след 11 часа, думите му бяха: "зависи от кефа". Мебелни и строителни магазини - НЕ.

# 610
  • Пловдив
Аз съм от тези, които не му вярват Grinning
Благодаря за отговора! Simple Smile

# 611
Здравейте. Търся цена инжекции Ostenil plus. В Ilacabak излиза само Остенил 20мг. Или Вайбър на някоя аптека в Одрин.

# 612
  • Варна и...духом на Босфора
Това от клипа на Денислав
Жълтата сила😁 какво е,аджеба
И синьо такова май има?😁

# 613
Аз съм от тези, които не му вярват Grinning
Благодаря за отговора! Simple Smile

Представя подвеждаща информация ли?

# 614
  • Пловдив
Това от клипа на Денислав
Жълтата сила😁 какво е,аджеба
И синьо такова май има?😁

Жълтата сила Асперокс е за мазнини, синята май беше за плочки... Дразни ме вече че нищо не отговаря като го питаш под клипа. После се сърди някой че го обижда. Ми нормално правиш пари от клиповете отделно от магазините сигурно взима да ги рекламира, а не отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт